lauantai 6. heinäkuuta 2013

Nöpöset

Jos olet kissa,  alkaa aamiaisen jälkeen ramasemaan ihan kamalasti. Silloin on ihan pakko paiskaa maate ja alkaa odottelemaan unta.


Kun unitila on saavutettu on muistettava vaihdella asentoa säännöllisesti.


Nöpösiä harjoitetaan niin kauan kunnes siltä tuntuu ja sen jälkeen onkin jo syytä nousta kerjäämään jotain suuhunpantavaa.

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) Sanan alkuperä ei ikävä kyllä ole allekirjoittaneen orginaali vaan hyvältä ystävältäni hyvässä hengessä nyysitty vuosia sitten ;)

   Poista
 2. Ruokalepo on Erittäin Tärkeä! Kuka sitä nyt täydellä vatsalla mitään jaksaa.

  Nilsson näyttää erittäin ansiokasta nukkumisen mallia: asentoja pitää vaihdella ettei puudu ja on sitten hyvässä valmiudessa heti nousemaan, jos vaikka on sitä suuhunpantavaa tarjolla. Jää pian saamatta, jos puutunein ja kankein jäsenin pitää könkätä keittiöön!
  (Puutunut ja kankea kissa on joo erittäin hypoteettinen tilanne, mutta ei tohdi ottaa riskiä!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ollaan niin kovin ylpeitä Nisurista, koska nuorimies on sisäistänyt kissapäivien elon 100 prosenttisesti!

   Ja jos täti-ihmiseltä kysytään: voisi se joku kerta olla edes ihan vähän kankea herätessään ;)Ihan vaan lilliputisti, vaikka.

   Poista
 3. Voi Nilsson! <3 Ihanan pitkät tassut ja valkoiset sukat! Ja toki ruokaa pitää rauhassa sulatella, se on terveellistä ja kissat sen tietää... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täti-ihmisellä on syvä rakkaussuhde juuri noihin hurmaaviin tassuihin, kun niiden omistaja osaa käyttää niitä niin hellästi mm. taputellessa täti-ihmisen kasvoja ;)

   Poista
 4. Voi Nilsson! Söpöysmittarit vaan paukkuvat, kun nuori Herra nöpöstelee (meillä samasta asiasta käytetään sanaa mammutella) :)

  VastaaPoista
 5. Hei mix toi kuulostaa niin tutulta?!

  Ai joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutkiva Journalisti Päätoimittaja Harmaa, niin just ja six ;)

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)