tiistai 2. heinäkuuta 2013

Kauppareissu PONia ostamaan

Kissojen ruokamaailma on kirjava, vähintääkin. Koulukuntia on monia ja keskustelupalstoilla käydään sanallista sotaa siitä mitä kissojen pitäisi tai ei pitäisi syödä. Vaan oonhan mä tosta aiheesta aikaisemminkin paasannut joten asiaan, mutta pienellä kertauksella ;)

Mehän ollaan sitä paljon_lihaa_mutta_ei_viljaa - koulukuntaa kissojen armollisella suostumuksella ja toteutamme tätä puolibaffaamalla. Päivässä aterioita 2: aamulla märkää ja illalla raakaa piffii. Nilsson ja Böö saavat vielä raksuja yöpalaksi. Paitsi nyt on Börje pannut suun suppuun ja eikä oikein suostu syömään kuin raksuja ja hyvin valikoiden sitä piffiä.

Sitä Power Of Naturea ensimmäinen pussukka kotona. Kissojen karppimässyy.
Siispä auto alle ja lähimpään eläinkauppaan ostamaan netissä todella paljon kehuttua Power Of Naturea.
Hintaa Kannelmäen Mini-eläimessä pussilla oli 21.90 eksuu, mutta laatuhan maksaa ja mikään ei ole liian kallista täti-ihmisen kissoille !

Erittäin tieteellinen nappuloiden kokoon ja muotoon liittyvä tutkimustulos. Focus ruokapurkissa, jostain kumman syystä ;)
PONit maittoivat molemmille nuorille miehille. PONit on isompia kuin meillä muut tarjolla olevat napit muttei liian suuria koska Nisurikin sai nieltyä niitä aika hyvän määrän. Nyt sitten alan odottelemaan kuinka hyvästä parhaaseen mahdolliseen ravintoon siirtyminen vaikuttaa noihin poikiin ( tylleröt ei siis syö naksuja). Eniten olisi kiva jos toi karvan lähtö vähenisi...

8 kommenttia:

 1. Täti-ihmisellä on kyllä asenne kohdallaan: "Mikään ei ole liian kallista täti-ihmisen kissoille"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun ne alkaisi antamaan mulle käskyjä ostaa itselleni Luis Vuittonia ja muita tosi tärkeitä juttuja ;)

   Poista
 2. Vain paras on kyllin hyvää! Nuo kyllä vaikuttaa kunnolliselta eväältä. Ostaisin, jos raksut meillä ruokavalioon kuuluisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ollaan kyllä tosi tyytyväisiä, että naput maittaa. Taidetaan siirtyä täysin niihin.

   Poista
 3. Kyllä noiden herkkujen pitäisi maistua! Jossain kissanäyttelyssä tutuistuin tuohon PONiin ja sain heiltä pienen minigrip-pussin näytekappaleena kotiin. Napsut kyllä maistuivat, mutta muistaakseni ruoka tuoksui niin voimakkaasti ettei sitä ihan normi keittiön kaapissa voinut pitää. Onko haju vielä voimakas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan toi haju sitten ollut tujumpi, kun noita voi kylläpitää tossa metallipurkissa eikä ne sieltä haise (tai sittenkö me ollaan jo totuttu siihen hajuun eikä tajuta ) ?

   Poista
 4. Meillä ei PONit menny kaupaksi. Ei kelvannu. Opettelivat jopa tuhmia tapoja ja nirsoilivat niitä pitkin keittiön lattiaa, eli heittelivät PONit pois kupista, ja Taste of Wildit ja Applawsit syötiin.

  Jep, onko haisu vielä voimakas?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Justiinsa tollaisia noi kissat on, yhdelle kelpaa ja toiselle ei. Ja tarvittaessa ne on oikeita sirkusammattilaisia, kuten teillä ;D

   Haju on siedettävä, onneksi ;)

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)