sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Päivän Pöpö

Aikalailla vuosi sitten Pöpön tarina sai alkunsa ja melkein vuosipäivän kunniaksi pari uutta kuvaa Pöpöstä.Pöpöstä on kasvanut sievistäkin sievin siro neitokainen. Pentuajan turkin ruskea väritys on vaihtunut mustanruskeaksi ja silmät on kauniit vihreät. Toisin kun meidän pulska jengi on Pöpö tosi sutjakassa kunnossa ja turkki kiiltää auringossa niin että aurinkolasit on aseteltava silmille ;) 


Vuosi sitten kuvailin oireita näin: " Sydämentykytystä, aaltolevaa rakkauden tunnetta. Äänihuuliin Pöpö vaikuttaa niin, että henkilö puhuu monasti  hieman korkeammalta  kuin normaalisti ja sanojen muodostaminen sössöytyy. Taudin viimeisessä vaiheessa rakkauden tunne jää pysyväksi, monella myös sössötys. "

Oireet on edelleen täysin samat ja täällä on jäänyt se sössötyskin sitten päälle.  Ja rinnassa roihuava rakkauden pauhu on valtava ;)

Sitkeässä on tämä Pöpö, onneksi  ♥10 kommenttia:

 1. Ihana Pöpö ♥ Ja ihanat ihmiset, kun pelastivat pikkuisen ja ovat hoitaneet sitä ilmeisen mahtavalla tavalla! Valtavan kaunis kissa on pikkiriikkisestä pennusta kasvanut! Mutta herttinen, se on löydettäessä painanut vähemmän kuin kumpikaan meidän tyypeistä syntyessään! Miten pieni se on ollutkaan! On totisesti ollut taitavat hoitajat, sellaisessa pikkutyypissä on paljon hoitamista!

  Kyllä meillä olisi samat oireet. On omienkin kanssa. Vasta eilen ihmettelin, miten voikaan kissat olla ihania ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "miten voikaan kissat olla ihania ♥ " <--- just noin ♥

   Poista
 2. Söpö Pöpö! *sanottu sillä kimeällä sössötysäänellä, jonka vain rakastuneet ihmiset osaavat* :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äänensävy ja sisältö kyllä pääsee tästäkin ihnmisestä ulos päivittäin, omien kanssa, jutelessa toisten kissoista ja ihan julkisillakin paikoilla ;)

   Poista
 3. Pöpö pikkuinen, kovin on suloinen ♥

  VastaaPoista
 4. Niin mun Peto-vainaan näköinen, ja tavallaan myös Sailan Mustin näköinen, joskin Mustissa lie enemmän machoa kulmikkuutta. Kyl on nätti <3 Ihanaa että sai hyvän kodin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti ihan käydä tutkimassa kunolla Mustin ulkonäkö ja kyllä, yhtäläisyyksia kyllä on ja siinä missä Pöpö on söpöinen niin Musti on kyllä macho :) Sun Peto on ollut sitten kaunis kuin mikä kanssa ♥

   Poista
 5. Hurrur, mikä hurmurineitokainen <3 On se vaan aina niin ihanaa kuulla, kun kissa saa ansaitsemansa kissanpäivät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on, kovin hurrrrrrmaava ♥

   Kyllä sydäntä lämmitää aina, kun lukee ja näkee kodittoman eläimen pelastustarinoita. Niinkuin toi meitin Nisuri. Pelastettu varmalta kuolemalta ja mikä persoona se onkaan ♥♥♥♥

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)