tiistai 2. huhtikuuta 2013

Sire Tahvo

Vaikka me liputetaan   rescue-eläinten puolesta niin me tykätään kyllä ihan yhtä laillaihan rodullista ötököistä.  Meillä on sellainen tänään meidän blogissa kylässä, maailman ihanin Tahvo.

Majavalle arpitatuointi
Sire Tahvo on Pembroke Welsh Corgi, syntynyt 23.11.2012. Virallinen nimi on Corona Florea Berberis, mutta Tahvohan tuo arkena on.

Miten niin jalat hassusti? Ite olet hassusti sen typerän puhelimes kanssa.
Kunhan nuorimies tuosta kasvaa ja kaikki on kuin pitääkin niin Tahvo  tulee käymään näytelmissä jonkun verran mutta Tahvo on kyllä ihan ensimmäiseksi perheensä täysivaltainen jäsen (valtias) ja rakastettu höpsöttelijä.

Chow time!
Onneksi Tahvoa pitää lääppiä tooosi paljon että se tottuu kaikenlaisiin kosketuksiin joten me saatetaan laittaa työpaikka-anomus menemään päivänä minä hyvänä.

Noi korvat. Ei voi kun olla ihan in lööv!
Näin tässä nyt sitten kävi se, mitä täti-ihminen ei ikinä olisi uskonut : MEIDÄN kissojen blogiin tuli koira kylään. Mutta koska me ollaan täällä huudeltu cheerleadingistäkin niin kai tänne yksi tai vaikka kaksi koiraa mahtuu joukkoon.


20 kommenttia:

 1. Corgeissa on jotain kuninkaallista♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi ne varmaan vetoaa täti-ihmiseenkin :)

   Poista
 2. Corgit on kyllä kivoja ♥. Toinen suosikkikoirarotu on shiba, jota sanotaan tavoiltaan kissamaiseksi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyykin kurkkia googlesta minkämonen shiba on. Varsinkin jos ominaisuuksissa on kissamaisuutta. Sitten mä voinkin luokitella itseni jo koiraihmiseksi ;)

   Poista
 3. Koira täällä? mitä ihmettä.

  mutta toisaalta sisarellakin on 5 kk Eeva- skotlanninpaimenkoira, kuvista päätellen ihastuttava neitonen. Olivat pistäytyneet lomapaikalla pääsiäisenä ja mummi on aivan lääpällään kun oli saanut hoitaa pientä vierasta kaksi yötä. Mekin näemme Eevan kesällä ja silloin saan lääppiä ja sössöttää aivan hillittömästi, sillä nämä omat jäävät matkan ajaksi Louen kissahotelliin lomailemaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hämmästelen itsekin ;)

   Musta on ihan vaan hyvä vähän ihastua koiriinkin, vaikka kuinka oliskin kovan luokan kissaihminen. Ja kissaihmiselle sopii oikein hyvin, että saa läppiä ja lässyttää muiden ihamille koirille ja palata sitten nöyränä palvelemaan omia misujaan parhaansa mukaan.

   Poista
 4. Joo-o, blogissa on Tahvo kylässä, mutta miten kävisi jos tulisi oikeasti kylään? :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveissa ollut, että jos Tahvo vaikka piipahtaisi ;) Ei taida tosin Tahvon mama uskaltautua - noita olisi todellakin 4 isottelemassa pikkuiselle Tahvolle :D

   Poista
 5. Onpas valloittava Tahvo!! Varsin sievä naama ja Nuo Korvat!

  Kamalan rasittavaa muuten lääppiä ja paijata tuollaisia eläinlapsia että saavat ihmiskokemusta. Ihan erikseen pitää alkaa, ei ollenkaan tule luonnostaan. Eiku hetkinen... öö... hmmm... SE on rasittavaa, jos EI VOI lääppiä ja paijata eläinlapsia! Niin se meni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä ollaan ihan sekaisin kaikista kissanpennuista ja koiravauvvoista :D Lääppiminen rocks ja aloittakaamme kansaliike että eläinlasten ilmaantuessa joko omaan perheeseen tai kaverin perheeseen tulee lääppijän saada lääppimisvapaa täydellä palkalla kunnes eläinlapsi on kasvanut ;)

   Poista
  2. Kannatetaan! Ja sittenkin mielestäni toisinaan myönnettävä satunnaisia lääppimispäiviä, kun eläin on jo suurentunut, jotteivät hyvät tavat pääse unohtumaan :D

   Poista
  3. Ehdottomasti kannatetaan! Olen aina ollut sitä mieltä, ja aina tulen olemaan sitä mieltä, että maailma olisi paljon parempi paikka, jos kaikki saisivat joka päivä edes vähän paijata eläinlasta. Aikuinenkin eläin toki käy, mutta mieluusti tuollainen pieni.

   Poista
 6. Oi Corgi! <3 Paavolla ja Harmilla on saman rodun edustajia mökki"kavereina" ja joulukuun olivat tämän saman corgin ja sen kaverin luona hoidossa! Kyllä kissat laittoi koiria järjestykseen varsinkin joululomalla... ;)

  Mutta ehdottomasti haluan kuulla Tahvosta toistekin! :)

  VastaaPoista
 7. Oi ajatusta : miten ihanaa olisi vaan viettää päivänsä lääppien kaikkia ihania eläinvauvvoja ♥

  VastaaPoista
 8. Oi Corgi <3 Paavon ja Harmin mökki"kaverit" on myös corgeja ja joulukuun hoitojakso vietettiin corgin ja sen ystävän kanssa! Koirat taisi joulun jälkeen huokaista helpotuksesta, kun kissat pakattiin autoon, sillä kyllä kissat ehkä olivat niskan päällä, vaikka olivatkin vain kylässä! :D Paavo sopeutuisi koirakotiin kyllä ajan kanssa, mutta Harmi ei oikein koirista välitä...

  Tahvosta saa siis jatkossakin laittaa juttuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat on aina niskan päällä, vaikka kuinka luulisi etteivät ole :D

   Uskallan luvata, ettei tässä ollut Tahvon ainoa visiitti meidän blogissa ;)

   Poista
 9. Tahvo on aivan kuin meidän edesmennyt Alpo (Artan's Al Pacino). Tulipas ihan ikävä sitä kovapäistä karvanakkia. Onneks on noi kissajätkät, joita voi vanuttaa :) -Ripa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oonkin puhunut Allusta Tahvon jengille, se ainoa corgi jonka oon aikasemmin tavannut :) Alpo oli söpöskä kun mikä! Ja hei, kissajätkille multa parit rapsut :)

   Poista
 10. Hei, pakko oli kommentoida kun näin tämän blogin! Terkut tricolor pojalta joka tunnistaa myös nimen Tahvo omakseen ja on nyt 3-v kaveri. Kennel nimeltään Kulkurin Tähden Tuhannen Riemua :) asumme Kuopiossa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit, ei Tahvoja taida ihan kamalasti olla olemassa corgimaailmassa kumminkaan ;) Kävin kurkkaamassa teitä Petsiessä, komea on teidänkin Tahvo!

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)