sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Dirt Devil

Kissankarvat.

Ne on tosi ihania silloin, kun ne on kissassa kiinni mutta sitten ne muuttuu painajaiseksi. Varsinkin kun täti-ihminen on fiksuna kerännyt ympärilleen materiaaleja mihin ne tarttuu kunnolla.

Imurilla saa hinkutettua niitä irti ihan hyvin, mutta ennen kuin meille muuttaa Dysonin animal-malli on ensiapuna vanhaan imuriin liitettävä suutin Dirt Devil.

Tuo taivaallinen paholainen, karvojen suuri vihollinen ja kukistaja !
Tota suutinta on kahta kokoa, meillä toki molemmat mutta isompi on aika huono. Toisin kun tämä pieni, joka on ihan älyttömän hyvä.

Musta fleeseviltti. Ennen ja jälkeen kuva.
Suutin pitää ihan infernaalista meteliä ( siitäköhän sen nimikin on tullut?), mutta puolittaa tekstiilien imurointiin käytettävän ajan, toi viltti puhdistui  muutamalla vedolla.  Oli muuten kissojenkin kiva päästää seuraava erä irtokarvaa siihen heti kuvauksen jälkeen kun meteli loppui.

Suutin on hankittu Zooplussalta ja  me ollaan ihan että vähän se on kyllä hyvä ja halpa. Miten te muut selätätte karvahyökkäykset ?

Madame Mimmi
Sitten ihan vaan loppuun yhden kauniin misun kuva.

13 kommenttia:

 1. Moi ja vau, kiitos kauniin neidon kuvasta! Karvat? No en oo muuta keksinyt kuin imuri, pölyrätti ja tarrateippi. Eiku mikä se on, no se teippi mikä pyörii. Jotkut sanoo, että kamalan kallista sen käyttö. No eihän sitä tarvii jokapäivä suristella. Mulla on lähinnä 4 tuolia ja talvitakki jotka kaipaa teipin kosketusta, ja saavat sitä ilmeisen liian vähän.

  VastaaPoista
 2. Madame Mimmi on suuren luokan kaunotar

  Karvat? mitkä karvat? mitä ne semmoiset on? vai tarkoitatko sellaisia hunajanvärisiä pölleröitä, jotka leijailevat ympäriinsä, ja sellaisia mustan-ruskean-valkeita syttyröitä jotka imeytyvät kaikkiin pintoihin apinan raivolla. Olemme luoneet Mintun kanssa uudenlaisen 7 veljestä-hunajahaituva-sukkalangan, josta olemme onnistuneesti neuloneet jo useamman parin kylmävarpaille

  VastaaPoista
 3. Hmm. Mites kun stressi aiheuttaa kissalle karvanpudotusta (vrt. sisiliskon hännänpudotus) ja infernaaliset metelit aiheuttaa stressiä? Kumoutuuko puhdistusvaikutus sitten? Musta tuntuu, että meille ei silti tuu tuollaista, vaikka se hyvä onkin.

  Universumissa ei taida olla sellaista materiaalia, johon ei tarttuisi kissankarvat... Joihinkin tarttuu ehkä vähemmän kuin toisiin, mutta kaikkeen ne tarttuu :D

  Ja teippiharjan kehittäjälle saisi antaa Nobelin tai jonkun.

  Loppuun kiitos kauniin tyttösen kuvasta <3

  VastaaPoista
 4. Ihan mielettömän ihana misukka ♥

  Meilläkin on käytössä perussetti. Imuri ja tarraharja.

  VastaaPoista
 5. Kissankarvat ei tunnu missään, kun irtohiuksia tuntuu olevan niitäkin enemmän. En silti suosittele hiusten kiskomista ensiavuksi.

  VastaaPoista
 6. Siis myykö Zooplus myös kissojen inhokkitavaroita?? Siis muitakin kun niitä valmiita kissanpetejä ja kuljetusbokseja.

  VastaaPoista
 7. Ihastuttava misu!

  Olen samaa mieltä, että teippiharjan keksijälle pitäisi antaa Nobelin palkinto (ainakin Sinituotteen teippiharjalle..). Epätoivosessa taistelussa karvoja vastaan aseina ovat myös imuri ja robomoppi (oikeastaan toimii pölyyn paremmin) ja kotosalla ei jostain syystä käytetä juurikaan mustia vaatteita.

  VastaaPoista
 8. Meillä teippiharjoista luovuttiin kohtuuttoman menekin takia, mutta kastelluin käsin vaatteiden pyyhkiminen ajaa lähes jos ei täysin saman asian, ilmaiseksi. Tämä tosin toimii vain niihin vaatteisiin, fleeceviltit eivät meillä ikääntymään pääse..

  VastaaPoista
 9. Voihan plääh, mä niin toivoin että jollain olisi ollut fikassa joku oikein loistava kikka ja koti karvaton :D Teippiharjan ohella muuten magneettiharja on oiva apu: ensin sillä ja loput sitten teippiharjalla: http://www.aino.fi/aino_kodinhoitohuoneessa.html

  Ja kiitos, teillä on kaikilla kyllä tosi hyvä maku kissojen suhteen, Madame Mimmi on kyllä yksi ihanainen kaunotar ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla niin, että on valittava karvaton koti tai kissat. Ja karvapaljouden kanssa pärjää, kissatta ei ;)

   Miten tuo magneettiharja toimii? Uusi juttu mulle, mutta tarvii varmastikin kokeilla.

   Ai juu, yksi hyvä konsti sohviin ja muihin on kumisuka (sellainen matala"piikkinen"). Sellaisia myydään kissan-/koiranharjoiksikin, mutta ainakin hevosten harjana tuttu. Sellainen soikea ja matala"piikkinen" nimenomaan. Sillä olen sohvia ja kiipeilypuiden kankaita siivonnut joskus.

   (Kerran nyhväsin sohvasta karvat irti pyyhekumilla! En suosittele, vaikka lähti ne silläkin ihan hyvin...)

   Poista
  2. Sopiva määrä karvaa tekee kodista kodin, se on fakta ;)

   Toi magneettiharja on itse asiassa ikivanha juttu, muistan meillä olleen sellaisen kun tää oli vielä kakru. Idea on yksinkertainen: sillä harjataan vaatteita "nukkaa vastakarvaan" ja se kyllä kerää tosi hyvin sotkuja vaatteista. Yksinään se ei riitä tälle karvamäärälle, mutta tosissaan on oiva apu muiden tuotteiden ohessa.

   Vai pyyhekumilla sohva kuntoon. Hmmmmm :D

   Poista
 10. onhan meillä, me neulotaan ne villasukkiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kadehtittava taito, muuten. Täällä tuottaa napinkin ompeleminen ähinää ja muutaman yrityksen ;)

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)