lauantai 27. huhtikuuta 2013

MM-huumaa Orlandosta

Täti-ihminen on ihan poikki, mutta kisat saatu kunnialla seurattua ja tulokset ovat Suomen osalta oikein positiivisia. Torstaina sentään pääsi nukkumaan klo 01 (lausutaan makaamaan ja odottamaan tekstiviestiä sijoituksesta joka saapui n. klo 05) mutta eilen ICU avasikin live streamin fb:n kautta jota pitikin sitten katsoa useampi tunti.

..ainakin viidettä tuntia toi istuu tossa ja töllöttää ruutua. Täällä olisi kissoilla tarpeita, joihin ei nyt kyllä vastata ollenkaan vaaditulla tasolla...


Torstain pienryhmien sarjoissa Suomen paristunt otti sijan 13 ja  naisten ryhmästunt sijan 7 ( se nuoren aikuisen joukkue). Naisilla siis edessä enää vain 6 maata ja taakse jäin 16.  Kisan taso oli valtavan korkea, ihan uskomattomia rutiineja sai möllöttää ihmeissään.

Suomen maajoukkue 2013


Perjantai olikin sitten Suomelle varsinaista ilotulitusta: ensin tanssimaajoukkue otti sijan 4 omassa sarjassaan. Seuraavaksi naiset cheersarjassa piti pronssinsa (se nuoren aikuisen joukkue) ja sekamaajoukkue toi Suomelle ihka ensimmäisen mitalin MM-kisoista sarjassaan ikinä: nyt napsahti jaettu pronssi joukueen kaulaan.

Maailman kolmanneksi parhaita kilpacheerleadereitä Suomesta ♥
Pyydän tässä samalla anteeksi kissoiltani jotka pariin otteeseen joutuivat antamaan silmäyksiä liiallisen hihkumisen vuoksi tälle keski-ikäiselle ( ja vannon etten ole siis Belieber jotka myöskin taisivat kiljukaulailla eilen aika lailla).  Lupaan, etten ole kiljukaula kuin ehkä vasta Euroopan mestaruuskisojen aikaan kesällä.

The International Cheer Unionin sivuilta pääsee katsomaan kisojen tallenteita.

Suomen suoritukset löytyy yläpalkeista all girl group stunt, all girl premier, coed partner stunt, coed premier ja team cheer freestyle pom. Jos laji kiinnostaa, suosittelen katsomaan USA:n sekajoukkueen (coed premier) ja naisten joukkueen (all girl premier) suoritukset ja Team Slovenian (all girl group stunt) ryhmästuntin uskomattoman suorituksen.

15 kommenttia:

 1. Onpa hienoa! Kyllä varmastikin kannatti valvoa ja jännittää. Nyt sitten vain korjaamaan sillä välin palvelussa ilmenneitä aukkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta on se hyvä, että kisat on nyt ohi - ei kestäisi mentaalipuoli sitä jännitystä pidempään ;)

   Yritin leilliä kissoja valmistamalla niille seitä kuohukermassa. Ei kelpaa ;)

   Poista
 2. Mahtavaa, tosi hienoa! Onnitteluita nuoren aikuisen joukkueelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meillä on Suomessa hyvä taso tossa lajissa ja kiva olla vierestä seuraamassa kuinka kkovan työn tuloksia :) Kiits !

   Poista
 3. Hienoa! Onnittelut nuoren aikuisen joukkueelle, täti-ihmiselle ja vielä kissoillekin (urheilussahan tarvitaan aina tuki- ja taustajoukkoja) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissojen panos on nuoren aikuisen urheilumenestyksessä suurin, sehän on ihan selvä ;) Ja kiitos!

   Poista
 4. Hywä Suami! En uskalla ainakaan vielä mennä kattoo tallenteita, tulis taas vaan tippa silmään kun on niin hienoo .-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta jos jossain vaiheessa tulee urhea hetki ja uskoo kykenevänsä aiakin hetken vakoilla ohjelmia niin tuoltahan ne löytyy ;)

   Olikyl aika ylppee hetki olla suomalainen eilisessä palkintojen jaossa. Kotona. Koneen äärellä ;)

   Poista
 5. Onnea joukkueille ja taustavoimille! Kissoille jaksamista omituisten ihmisten kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissa_rukat. Kaikkea niidenkin pitää kestää porsaan sytämmensä eteen ;)

   Kiitos!

   Poista
 6. Oho, olipas erikoiset kisat! Varmasti suomea auttoi Täti-ihmisen tsemppaaminen!
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessa on tällä hetkellä noin 5000 kilpacheerleadingin harrastajaa ja Suomi on, kuten tuloksista huomaa, aikalailla maailman huippumaita lajissa ;)
   Laji, ikävä kyllä, mielletään edelleen tyttösten peffankeikutukseksi jääkiekkokatsomoissa mutta ne ovat sitten ihan eri cheerleadereitä.

   Ja mäkin olen sitä mieltä, että mun panos pronssiin on valtavan suuri ;)

   Poista
 7. Todella hienoja suorituksia, onnittelut tyttärellesi! Onneksi mulla oli nyt aikaa käydä tutustumassa lajiin, jotenkin mennyt ohi koko laji, vaikka tykkään voimistelusta, baletista jne. Jonkin verran itsekin harrastanut, joten tiedän miten hurjasti nuo ohjelmat vaativat treeniä! :)

  ps. miten kissat osaa näyttää niin närkästyneiltä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Laji tosissaan on vielä sen verran lapsenkengissä tunnettavuuden (vaan ei menestyksen) puolesta Suomessa, siksi mä näitä juttuja lajista tänne kirjoittelen :)

   Työtä tehdään ohjelman eteen puoliammattilaisina koulun ja töitten ohella,siksipä arvokisamenestys tuntuu oikein hyvältä. USA:ssahan tuota tehdään koulussa, koulun ohessa ja ammattilaisiakin siellä on joten treenimäärätkin on monenkertaisia verrattuna meidän treenimääriin. Vaan onpa Suomi pari vuotta sitten voittanut paristunteissa MM-kullan eli kyllä me pystytään vaikka mihin!

   Poista
  2. Ja joo, kyllä ne osaa noi kissat. Tuottaa huonon omantunnon ilmeillään ;D

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)