sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Kylpylässä

Tänään meillä oli sitten se kauan suunniteltu ja pelätty kylpyläPesulle pääsi täti-ihminen ja Nilsson. Ekana siis.

Herra Nilssonin muodonmuutos
Nilsson ei ollut ihan kamalan onnellinen, mutta nuoren miehen pesu meni helpommin kuin olisin osannut odottaa. Vähän päästeltiin föönilläkin, mutta enhän mä osaa laittaa miesten tukkaa kunnolla niin Nilsson hoiti sen sitten loppuun. Komea tuli !

Seuraavaksi pääsi käsittelyyn Madame Mimmi.

Kuin uitettu kissa....
Nyt ei sitten sujunut ihan kamalan hyvin ja mutta rasvainen selkä saatiin pestyä ja kissa uuvutettua niin ettei melkein meinannut herätä syömään. Täti-ihmiselle ei olla suututtu, mutta ihan bestiksiä ei Madamen kanssa justiinsa olla. Kuivaan kissaan palaamme kuvilla sitten, kun hänen korkeutensa suostuu oleilemaan samassa tilassa kuin täti-ihminen.

Mitä ilmeisemmin meidän kylpylä toiminnan on kehityttävä johonkin suuntaan. Onko se sitten Serena-tyyppinen ilottelupaikka vai kuivashampoo. Epäilen, että suuntana on jälkimmäinen.

Nyt täti-ihminen lähtee levittelemään bebantheniä naarmuihinsa. Ne ei enää kirvele.

20 kommenttia:

 1. Sinulle ois haaste osoitteessa http://tekojavain.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, käyn noukkimassa ja vastailen vielä viikolla :)

   Poista
 2. Yleensä käynti kylpylässä mielletään rentouttavaksi kokemukseksi, mutta tämä oli ilmeisesti kaukana siitä:D
  Nilssonista kuoritui kuitenkin oikein komea nuorimies! Mimmin turkkikin kuivuu ja täti-ihmisen haavat paranevat? Ei huonompi suoritus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kovastin yritin saada noita rentoutumaan, mutta kun panivat hanttiin ;)

   Ihan heti en taida tähän uusiksi ryhtyä, vaikkakin kannattaisihan ne totuttaa pesuun jolloin oma keho voisi päästä vähemmillä vauhtiraidoilla.

   Poista
 3. Toivottavasti Madame sai pari huitaisua strategisesti tärkeisiin paikkoihin osumaan(nenään) tuommoisen käyryyden kohdattuaan. Mutta Nilssonin turkki näyttää hienolta, todellinen sisäturkki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mimmi huitoi oikein hyviä kuvoita täti-ihmisen rintakehään ja kovasti on kauniina nytten hänen korkeutensakin kun tukka on siistitty ;)

   Nilssonista tuli todellakin oikein komea kiiltäväkarvainen hurmuri!

   Poista
  2. Minttu sottasi kerran ahterinsa liimakakkaan, eikä auttanut muu kuin ottaa kisu kainaloon ja marssia kylpyhuoneeseen. Onneksi tajusin laittaa sille valjaat, muuten sitä ei olis pidellyt myrkkykään. Sillä katilla on Houdinin taidot ja käärmekissan notkeus.
   Niinpähän kisu vain pestiin, toinen käsi piteli kiemurtelevaa karvaläjää ja toinen kaiveli liimakakkaa hännän alta ja lopulta vaahdotti ja kylvetti kisusen.
   Kun taistelu oli ohi ja kisu eteisen lattialla pötköllään, mamman piti oikein käydä kääntämässä liikkumaton uhri, jotta onko tuo riepu nyt viimeiset voimansa antanut, mutta uupunut oli vain toinen.

   Poista
  3. Kyllähän moisesta rääkkäyksestä voimat hupenee :D Mimmi menee seuraavan kerran kylpylään valjaissa kanssa, jos ikinä vielä on sille tarvetta. Sekin nimittäin saattaisi seuravalla kerralla maata lattialla kuin Minttu - sen verran oli vastarintaa tllä kertaa.

   Poista
 4. Nilssoniltahan paljastui suklainen kuorrutus! Seuraava kylvetys paksussa sadeasussa ja kurahanskoissa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovin joo näyttää ruskealta tuo nuorimies, ihmeellistä. Lisätään listalle vielä sitten haarniska noiden sadevetimien lisäksi ;)

   Poista
 5. Kunnioitettava suoritus! Täällä vielä kerätään rohkeutta ja etsitään tarpeeksi vahvaa haarniskaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Suosittelen todella paljon jonkilaista haarniskaa joko kissalle tai itselle. Ainakin valjaat kissalla voisi olla hyvä juttu....
   Lopputulos oli kyllä kaiken sen raatelun väärtti, nyt on katit kauniina ja hyvän tuoksuisina ;)

   Poista
 6. Mä pesin noita mun tavallsiesti kerran kesässä. Mutta Musta oli niin kauhuissaan, että en sitten viittinyt - koska sain hyvän vinkin rasvaisen selän siistimiseen. Etikkavettä ja rätti! Sit vaan suditaan niin pitkään että selkä rupee tuntumaan siistimmältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava vinkki, kiitos ! Mä uskoisin, että Nilssonista saadaan ajan kanssa oikea vesipeto jos on pakko mutta Mimmi ei lämpeä suihkulle ollenkaan.

   Missä suhteessa laitat tota etikkaa?

   Poista
 7. Voi rottuutta! Voi rottuuksien rottuutta! Ei ole ihme ettei täti-ihminen ja Madame nyt ihan just ole kavereita... Paras varmaan sitä kuivashampoota seuraavalla kerralla? ;) Mutta pisteet täti-ihmiselle, joka on selvästikin vielä hengissä ja suunnilleen yhtenä kappaleenakin, kun kerran kykenee kirjoittamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D

   Yhtenä kappaleena, työkuntoisena ja ylpeänä täällä töissä istutaan ja levitellään rasvaa haavoille :)

   Poista
 8. Oho. Siellä on oltu rohkealla päällä.

  VastaaPoista
 9. ooo, nyt mie poistun kyllä vähin äänin takavasemmalle.. pesupäivä....
  -Blackie-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blackie, sulla onkin varmaan tosi paljon kokemusta kylpylästä kun solet tollanen hieno ja isokarvainen komistus :)

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)