torstai 10. tammikuuta 2013

13 ja 1/2 kiloo

 Opi virheestäsi.  Tai korota se 2.7 kertaiseksi.

Ja täti-ihminenhän tarttui toimeen: tänään tuli broilerin sydämiä 13.5 kiloa ja kyllä, ihan itse tilattuja! Ja ei, ei kelpaa vieläkään kissoille. Niinkuin mä luulin, että  5 kiloa oli katastrofi. Ei. Se on nyt.

Viekkautta käyttämällä sain muutaman sydämen ujutettua kissoihin Latzin joukossa, mutta huomenna lähtee koepakkaus kollegalle josko siellä se maistuisi koirille/kissoille.

Seuraavalla kerralla tilauksen saa tehdä melkein aikuinen  koska täti-ihmisellä on kovia ongelmia ymmärtää possun ja broilerin eroa.

ÄlätilaabroilerinsydämiäÄlätilaabroilerinsydämiäÄlätilaabroilerinsydämiäÄlätilaabroilerinsydämiäÄlätilaabroilerinsydämiä.


20 kommenttia:

 1. ajattelit siis että 13,5kg saadaan vaivattomammin ujutettua kisujen ruokavalioon kuin 5kg?
  Sinänsä ihan toimiva logiikka, minkä kumman takia ei uponnut kissakansaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näköjään ja kyllähän sitä saa itsestään suhteellisen ylpeä olla kun noi pystyy korottamaan virheensä yli puolella ;)

   Miten muuten on mahdollista, että 4 eri puolelta Suoomea ja Viroa ovat päättäneet olla tykkäämättä justiinsa broiskun sydämistä?

   Poista
 2. Aikamoinen tarina :D! Sai hymyilemään :) <3

  VastaaPoista
 3. Voi ei... saako nauraa, edes vähän? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sa toki, kunhan vähän hiljempaa kun n. 58 duunikaveria täällä toimistossa tänään :D

   Poista
 4. Sattuuhan sitä paremmissakin piireissä:D

  VastaaPoista
 5. Meillä näyttäisi olevan samoja pötkylöitä pakastimessa ja maistuvat kissoille ihan yhtä hyvin! :D Tosin Paavo niitä saattaa syödä paremman puutteessa, mutta mitäpä se ei söisi... Ja siis mullakin oli jo kokemuksesta tiedossa, että BROILERIN sydän ei kissoille maistu, mutta ajattelin, kun possun sydän on niin suurta herkkua niin eikö broilerin sydän olisi välillä hyvää vaihtelua. No ei ole! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vertaistuki on tärkeää, kiitos :)

   Inhottavin hetki oli se, kun mulla heräsi hetkellinen toivo että jos ne olisi vaihtanut mieltään ja nyt rakastaisi noita yhtä paljon kun sitä possun. Jooei. ei maita, ei.

   :D

   Poista
 6. Voi ei :D Jos olis vaikka viimeinen kerta broileritilauksille. Saako niitä edes vietyä Hesylle tms. kun tarvitaan pakastin...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä se musta olisi kiva, etten enää niitä tilaisi ainakaan kiloissa ;D

   Ensin yritän saada myytyä ostohintaan noita niin monelle kun vaan mahdollista ja sitten varmaan alan laittaamaan Rekuille viestiä josko jollain kotihoitajalla olisi tilaa pakastimessa....

   Poista
  2. Matamit päättivät, ettei Atriankaan broilerinsuikale ole enää syötävää. Siitä huolimatta kannan jokaisen alennettuun hintaan myytävän paketin kotiin ja tarjoilen toiveikkaana, ei kelpaa, ei.
   Onneksi juniori tulee miniän kanssa käymään, syötän heille.

   Poista
  3. ..mutta jos se johtuukin siitä, että matamit tahtookin tästä lähtien ne ilman ale- merkintää? Meillä nimittäin ei koskaan suosuta syömään mitään päiväys-lähellä ruokaa vaan sen pitää olla näköjään tosi tuoretta. Meille ihmiseille ne -30 % maistuu ihan hyvin...

   Poista
 7. Unnaa ei lainkaan haittaisi, jos meille saapuisi tuollainen kuorma, vaikka ihan tilaamattakin :D Sääli, ettei asuta noutoetäisyydellä.

  Nirsoilu taitaa olla toisinaan tarttuvaa sorttia. Tätikissa Vappu ainakin lopettaa syömisen oitis, jos Lyyti lähtee kesken eväiden viereiseltä kupilta. Pahaahan sen on oltava! Toisinpäin tämä ei toimi, vaan Lyyti yrittäisi syödä Vapunkin kupillisen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Unna! Multilahajas, kultturelli ja tämäkin vielä: tykkää broiskun sydämistä ♥ ! Siinä on kyllä kisu mun mieleen ♥

   Voi noita tätikissoja :D

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)