lauantai 5. tammikuuta 2013

Kattihaaste 20: Wanha kuva

Mekin uskalsimme osallistua vihdoinkin kattihaasteeseen, kun tallessa on kuva täti-ihmisestä  ja Vaasan mummolan Piupausta. Se verran harrastan tässä kansalaistottelemattomuutta, että kuvaa ei ole  napannut täti-ihminen vaan on kuvassa mukana.

Kuvasta näkee että lasten alusvaatemuoti on mennyt parempaan suuntaan ja reilusti  mutta myöskin sen että täti-ihminen rrrrrrrrakasti kissoja jo mini-ihmisenä. Piupau rakasti tomaattia  mutta taisteli rajusti vastaan lääkitystä. Hämärä muistikuva on, kun mummo patisti seisomaan tuolilla sen aikaa kun itse yritti saada kissaa kiinni lääkitystä varten.
16 kommenttia:

 1. Lempeä kissa, kun antaa roikottaa tolleen :D

  VastaaPoista
 2. Hymyilyttää tuo kuva ja leveästi :D :D Pysyikö kissa hengissä tuon rakkausrutistuksen jälkeen..? Ja joo, täti-ihisen alusvaatemuoti näyttää..hm.. ihan hyvältä :)) Tuolla kuvalla kannattaisi osallistua vaikka minkälaisiin haasteisiin!
  -Helena ja Blackie-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissa-rukka onneksi säilyi hengissä mun tomeran halailun, piirre joka muuten herää edelleen henkiin parin viinilasin jälkeen - terkkuja vaan kaikille mun halailun uhriksi joutuneille ;)

   Poista
 3. Ihana kuva. Oi aikoja, oi kissoja! Melkoista rohkeutta minikokoisella täti-ihmisellä ja kyseessä taisi olla ilmeisen lempeä kissi? Rakkaus kissoja kohtaan näkyy erittäin selvästi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista oliko Piapau lempeä, mutta kuvasta päätellen oli - raukka sai tuta tomeran kakaran superhalin ♥

   Poista
 4. Ihana kuva <3

  Piupau ilmeisesti tuli toimeen hyvin sinun kanssa, kun antaa noin roikottaa! Hauska nimi kissalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kanssa tosta nimestä ♥

   Uskoisin ettei meillä Piupaun kanssa ollut suurempia konflikteja, kissa opetti muo tavoille ja antoi vastineeksi sitten välillä antaa mahtihaleja :)

   Poista
 5. Onpa hieno kuva, vaikka kieltämättä vähän miettiikin kissan kohtaloa :D Toisaalta, olisi varmasti halutessaan päässyt pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu,eiköhän tuo olisi aika helpposti tosta kimurrellut pois tahtoessa. Ainakin toivon niin ;)

   Poista
 6. Onpas söpöä! Nuorna vitsa väännettävä, ja kissa kans!

  VastaaPoista
 7. Tyylikästä lastenvaatemuotia, oliko kyseessä vaaleanpunainen kerrasto,paidassa sukkia varten nappi- kiinnitys?
  Tuo halauskuva herätti niin elävän kuvan omasta mummolan kissastani, kyseessä oli Miiru 8kg, jota raahasin ladosta turvaan tuvalle. pelkäsin näet kisun eksyvän ja raahaaminen tarkoitti sitä että mie kannoin yläpäätä ja katin takajalat kävelivät mukana, oli meinaan melkoinen hirmu kissaksi, ja antoi kakaran halata ja kuljettaa. Kissat ymmärtävät yllättävän paljon pienen ihmisen käsittelyä, mutta juniorillakin on pari näkyvää arpea nenänpielissä, kun Iitan piti hieman kurittaa liian innokasta kaveriaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäilen vahvasti, että kerrasto on ihan normaalia prototyppiä eli valkoinen puuvillasetti :)

   Voi Miirua, koko 8 kilon verran :D

   Poista
 8. Hellyttävä kuva :) Ja siitä se sitten lähti :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin. 40 vuotta myöhemmin samainen lökäpöksyn mopo karkasi totaalisesti ja nyt se lellii 4 kattia kodissaan ;)

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)