tiistai 6. marraskuuta 2012

Boolimaljat

Silloin kun kissoille ei tarjoilla kevyt kermaa, pitää raukkojen tyytyä ihan tavalliseen kraanaveteen. Meidän jengillä ei ole taitoja ryystää hanasta joten täti-ihminen on taas saanut ostella niille sitten erinnäisiä boolimaljoja, tässä niiden top kolmonen.

Sijalla 3  on Zooplussalta ostettu juoma-automaatti. Härpäke joka melkein vaatii oman huoneen, koska pieni se ei todellakaan ole. Tästä jopa Mimmi ja Elli on nähty lipaisevan kerran pari vaikka muuten ei daameille vesi maita. Pitää siivota viikottain tai jos ei siivoa niin saattaa haista akvaariolta. Opin sen tänään illalla. Kuvat siivoamisen jälkeen, kelpaa siinä Böön Ja Nisurin nyt ryystää raikasta, levätöntä vettä !


Janojanojanojanojano. Lisää raksuja, kiitos. Janojanojanojano.

Jatkossa sitten siivoat tän useammin, capisci?   

Sijalla 2 on Ameeriikoista asti tilattu metallinen teline, jossa kaksi syvää teräskuppia. Tilattu rakkaan ystävän ebayn kautta. Suosikkina tässä kombossa on seinänpuoleinen kuppi, sitä pitää täyttää päivittäin. Toista kuppia käytetään vain äärimmäisessä hädässä. Tätä juomapistettä käyttää vaan meidän juopottelevat pojat. Tylleröt tahtoisi sinne sitä kermaa.

RYYYYYST.
Sijalle 1 eli voittajana onkin sitten muovinen vessaharjan kuppi. Ikeasta, muistaakseni ihan 2 euroa. Kuppia ei ole käytetty koskaan sen alkuperäisen tarkoituksen mukaisessa käytössä, koska Börje löysi oman parhaan  juomakuppinsa tästä ja siihen kuuluvaa vessaharjaa käytetään lattianurkkien siivoukseen eikä säilytetä kupissa.  Ja pikkuRottahan matkii.
The Boolimalja.

Vielä olisi kiva pari vesipistettä noille (Börjelle varsinkin, raksunarkki) hoitaa tänne, mutta kun Elli tahtoo vaan leikkiä vedellä - lattia on vaarassa. Ne ei ole kauhean kivan näköisiä, muovisia kippoja  en periaattessa tahdo (vaikka olenkin ton pönttökipon kanssa joutunut nöyrtymään) ja huomaamattomiakin niiden pitäisi sitten olla. Onneksi mun ja ebayn suhde on edelleen ihan ensihuumaa kaikkien näiden vuosienkin jälkeen eli nähdään lähes päivittäin. Tiedä jos sieltä taas bongaisi uuden altaan noille.

15 kommenttia:

  1. Ihastuttavan omaperäinen tuo viimeinen vaihtoehto. Meillä on nyt suosikki lasinen boolimalja, jonka on oltava pöydällä niinkuin boolimaljat ruukaavat olla.
    Kesäisin Peppi rakastaa juoda raikasta vettä lintujen betonisesta uima-altaasta, jossa veden makua parantavat pudonneet roskat yms. männynkävyt.
    Edesmennyt Iita suostui juomaan vain punaisesta 10 litran sangosta, joka toimi toissijaisesti akvaarion vesisankona.
    Kokeilepa Mimmillekin boolimaljaa ja mielellään kristallista sellaista, sopisi madamen imagoon

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja vielä niin somakin ;) Helppo pitää täynnä ja puhtaana: sen paikka on suihkussa ja siellä sitten perheen miesväki lappaa ryypyillä ;)

      Makuvedet ovat muuten niin tätä päivää, Peppi on aivan ajan hermoilla ja Iitan vesilasille on pakko kyllä nauraa :D

      Kristallinen boolimalja hakusessa, käskystä !

      Poista
  2. The Boolimalja on kyllä muotoilultaan nätti ja selkeä ja jos se kerran on teilläkin top 1 niin pitää kyllä meidänkin kokeilla! Tuo ei varmaan kaadukaan? Top 3:kin näyttää ihan "sisustuselementiltä" :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä on hyvä töniä, mutta koska se on niin kauhean kaunis on se piilossa vessassa ja loiskeet ei vahingoita lattiaa ;)

      Kaikkensa sitä tekee kissojensa eteen ja tuhlaa rahansa "tyylikkäisiin muotoilukappaleisiin" ja katti perkuleet rakastaa muovista kuppia.... ;D

      Poista
  3. Erittäin vinkeä tuo Ikean boolimalja! (Meilläkin kartetaan muovisia astioita viimeiseen asti.) Sijaiskodin vinkki boolimaljan hankintaan on yksinkertainen: Mitä isompi, sen parempi:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissat kyllä varmaan rakastaisi ihan omaa pientä lampea, mutta sitten pitää jo alkaa ostamaan isoa kotia ja ne kyllä sitten saa mennä töihin ja osallistua kuluihin ;)

      Poista
  4. Mahtava boolimalja! :D

    Onhan tuossa keskimmäisessä kuvassa ihan varma, että Nilssonilta lähtee varmasti jano? Ettei vain lopu vesi kesken? ;)

    Meillä ei sinänsä karteta muovikippoja, joskus on sellainen ollut vesikuppinakin (toimimaton, poistettu käytöstä). Ruokaansa syövät muovikupista usein. Vesimaljoista kaksi on keraamisia (toisessa on monsterinkuvia, yksi jopa kupin sisäpuolella! Toinen on ihan tavallinen vain). Sitten on vielä yksi lasikuppi, jossa on pieni peili pohjalla. Näistä monsterikuppi kelpaa parhaiten ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tosi tyylikäs !

      yoihan on Nilssonin jacuzzi, mä vaan juksaan että se olisi joku juoma-automaatti ;)

      Hassuja kyllä noi katit : ikinä voi tietää mitä ne alkaa karttamaan ja mitä suosimaan! Teillä selkeesti suositaan taidetta juomakulhossa ;D

      Poista
  5. :D Hieno boolimalja! Nappikin tuli kateelliseksi. Hänellä kun on tällä hetkellä keraaminen juomakippo jossa on possunkuva kyljessä... Ja kun Ruokkija on ollut niin ilkeä että on verrannut tätä possun kuvaa ja Nappia keskenään niin arvaahan se ettei kippo ole enään niin mieleinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auttaiskohan asiaan, että selität Napille selkeästä kuinka kauhean ihania ja söpöjä minipossut ovat ja vertasit Nappia vaan siis sellaiseen possuun etkä mihinkään tavalliseen isoon possuun? ;D
      Musta teidän kulho kyllä kuukostaa aika söpöltä <3

      Poista
  6. Tämän tyttölandian vesikippo on varsin perinteinen laakea ja keraaminen. Valitettavasti se on ajoittain Lean tihutöiden kohteena, sillä Lea tykkää siirtää sen paikkaa aikansa kuluksi. -Ja vesi lentää :). Pari kertaa viikossa kuppi on siirtynyt paikaltaan ja alla oleva alusta läpimärkä.

    Vesiasioihin pitäisi meillä kyllä kiinnittää enemmän huomiota sillä tytöt napostelevat varsin paljo kuivaruokaa. Lululle hoidan automaattisesti raksujen mukaan mitallisen vettä.

    Kiinnostaisi tuollainen isompien tyttöjen teräsviritys jossa kupit olivat kerrassaan pois lattialta ja Lean valkoisista hansikkaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä Elli on erikoistunut noihin vesiastioiden levitoimiseen ja aikamoisia lätäköitä on aikoinaan lattialla ollut odottelmassa siivoojaansa ;)

      Tossa teräsversiossa muuten leikit muuttuu tosi vaikeiksi, meillä Elli yrittää läpsiä vettä mutta sieltä kupin alta kun toinen ei oikein tajua missä se kuppi oikein nyt on :)

      Mä kun olen tälläinen cybershoppaaja niin surffailen tosissaan jossain ebayssä, jossa itse törmäsin tohon metallihäkkyrään. Se on kyllä varmaan tarkoitettu koirille, kun on aika iso mutta me ollaan silti ihan tyytyväisiä siihen just vesikippona ;)

      Poista
  7. Meillä ei toistaiseksi ole automaatteja. Koska koirien iso teräksinen vesikuppi oli jo suosiossa, laitoin kissoille mustaa lasia olevan (Octime-sarjan 8-kulmaisen) ison maljan. Siitä tykkäävät kaikki kissat. Se on laajapohjainen ja painavakin, eikä sitä ole koskaan saatu nurin. Lisäksi pienempiä teräskuppeja on pari.

    PS. Näitä teidän kommelluksia on tosi kiva lueskella! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanan vaivattomasti teillä on löytynyt se oikea kuppi, kadehdittavaa ! Kissat varmaan käy koirien juomapistellä kyllä salahörpyillä, epäilen ;)

      Kiitos paljon, on tosi kiva kuulla! Tosi kiva kirjoitella ja vielä kivempi kun on niille lukijoitakin <3

      Poista
    2. Tottakai koirien kupilla käydään kans! Se jokin siinä on... =D

      Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)