lauantai 3. marraskuuta 2012

Etsintäkuulutus!


Viime yönä läntisessä Helsingissä on riehunut karvainen huligaanijengi ykstityisissä tiloissa. Nyt pelätäänkin, että jengi aktivoituu entisestään ja iskuista tulee riehakkaampia ja vahingonteot lisääntyvät. Yksityisen kodin jäsenet eivät uskalla enää jättää mitään rikkoutuvaa esille seuraavan hyökkäyksen pelossa.

Huligaanijengistä on saatu turvakamerakuvia, soittakaa heti numeroon CAT-APUAHELP, jos tunnistatte jengin jäsenistä yhdenkin.  Jengi pitää saada kuulusteluihin, jotta syyllisyys saadaan vahvistettua.

Huligaani # 1


Huligaani # 2

Huligaanit # 3 ja 4
Kansalaisia pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa varoitetaan yleisesti vastaavista karvaisista rikollisista. Kyseinen Länsi-Helsingin jengi on keskittänyt toimintansa uhriksi joutuneen  perheen tiloihin ja vaihtelun vuoksi myös
Hotelli Grannylään, jossa on myös riehuttu aiheuttaen yleistä kaaosta ja tuhoa. Muualla näitä koltiaisia ei tarvitse pelätä.

12 kommenttia:

 1. Ai teilläkin! Meillä piti joskus aivan tutkimusosasto perustaa, että saatiin edes osa rötöksistä selvitettyä! Oli leviteltyjä vaatteita, oven eteen rutattuja mattoja ettei sisälle meinannut päästä, revittyjä muovipusseja, pudoteltuja tavaroita...

  Nyt onkin ollut rauhallisempaa jo pari vuotta. Vissiin rötöstelijät ovat vanhemmiten siirtyneet muihin hommiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ei vaan taivu painostuksen alla ollenkaan, taitavat olla ihan ammattirikollisia! Vesipiippu kahtena kappaleena, yritin vedota että riikkinäisestä lasista tulee tassu kipeeksi mutta ignooravat mut vaan.

   Noita rauhallisia päiviä odotellessa, alankin piilottelemaan rikkoutuvia tavaroita tässä ;)

   Poista
  2. Ai niin, ja ehkä mystillisin mitä meillä on tapahtunut, oli kirsikkatomaatin arvoitus. Joku oli jostain löytänyt tomaatin ja asettanut sen keittiön lattialle. Ei ollut käsitelty kirsikkatomaatteja hetkeen aikaan meillä. Ja se oli vieläpä ihan syömäkelpoisen näköinen tomaatti (ei sitä kyllä syöty kuitenkaan, mutta ulkomuodoltaan olisi ollut vielä ihan kelvollinen).

   Kerran oli myös juustohöylä haettu ja viety leikkimismestoille. Sekin case jäi vähän hämäräksi.

   Poista
  3. Teillä on kovasti noita ruokajohdannaisia arvotuksia ollut, meilläkin on aikoinaan ollut ongelmia perunoiden kanssa, mutta se selvitettiin kun machomies Börje tavattiin pöydällä peruna suussa ;)

   Poista
 2. ja Mimmiä ei kyllä aleta syyllistämään, näkeehän jo ilmeestä, että hän on yhtä kauhistunut kuin palvelijansakin.
  Syyllinen on samaa jengiä oleva räyhähenki kuin meilläkin, pronssinen kissapatsas ei millään saa kekottaa senkin päällä, vaan yö yön jälkeen se putoaa lattialle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on suuri epäilys, että Mimmi juurikin on jengin aivot ja pomo joka antaa ohjeet muille kuinka toimia !

   Siltikin annan vielä mahdollisuuden tuolle mainitsemallesi räyhähengelle ja jos sen syyllisyydestä saamme todisteen - kumoamme syytteet huligaanijengiä kohtaan ;)

   Poista
 3. Oh my. Huligaanit huutaa ja raggarit räyhää! Onneksi ilmiö on keskittynyt vain pariin osoitteeseen, helpotuksen huokaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä lie punkkareita tänne on tullutkin haalittua ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kissojen asianajajakohan se siellä kommentoi..?
   :D

   Poista
 5. Näistä postauksen tapahtumista huolimatta, on meillä ilo ojentaa teille Oscar! Käykäähän hakemassa tunnustus:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mahdotonta, kiitos kovasti! Vandaalit on varmaan ihan että "no tottakai meille tulee pystejä" mutta täti-ihminen on kovasti liikuttunut ja iloinen ja itkuinen ja onnellinen ;)

   Kiitos Mysky ja henkilökunta !

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)