lauantai 24. marraskuuta 2012

OscarOscarOscar

Naukulasta saimme tunnustuksen: aivan ihanaa ja kovasti kiitoksia!

Naukulassa muuten asuu yksi aivan ihana kaunotar punapää Helmi, jolla on maailman komeimmat tyttöviikset - jos ette ole vielä nähnyt niin käykää kipinkapin  kurkaamassa !Tunnustuksen saajan:

1. Pitää kiittää tunnustuksen antajaa
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään


1. Täti-ihmisellä on lapsena ollut kissa nimeltä Miuli Bamssi Mutikainen, joka silloisen tietämättömyyden aikana ulkoili asumassamme lähiössä vaapaasti . Tämä koituikin sitten Miulin kohtaloksi. Sen jälkeen täti-ihmisellä diagnosoitiin allergioita, kissat mukaan lukien.


2. Iän myötä on täti-ihmisen kissa-allergia parantunut, ja siksi meille muutti heti sen selvittyä yksi kissa. Toinen kissa. Kolmas kissa. Neljäs kissa. Eihän 4 ole paljon. Nimittäin.


3. Börje on syönyt oikean hiiren edellisenä iltana, ennen kuin  muutti meille kotiin. Sen toi  Börjelle sen oma äiti ja vaikka syöminen vei leikkeineen pitkän tovin niin koko hiiri upposi 10 viikkoiseen nuoreen mieheen kokonaan :) Tämä tapahtuma videoitiin Börjen silloisessa kodissa.


4. Ainoa ruoka, johon kaikki 4 ovat ihan yhtä  hulluina on possun <3. Herra Nilssonkin murisee sitä syödessä vaikkei kukaan ole edes lähistöllä, ihan varmuuden vuoksi.

5. Herra Nilsson pystyy syömään niin paljon kerralla, että  oksentaa kaikki  ulos, yleensä matolle .Siksi meillä nykyään annetaan herkkuruokia kahdessa erässä kaikille kissoille :)

6.  Mimmillä oli ärhäkkä suolistotulehdus pentuna meille muutettuaan, joka tarttui Börjeenkin. Hoito kesti kuukauden ja kissanhiekkaa kului viikossa enemmän kuin nyt kuluu kuukaudessa neljällä kissalla.

7.  Börjelle maistuu mm. herkkusienet, paprika, rusinat, hapankorppu ja idut. Märkäruuista ei meinaa maistua mikään merkki.  Ja maistuvastakin merkistä syödään vain vähän.

8. Elli on kissojen draamaqueen. Se huutelee apua aina painiessa, lääkittäessä, kynsiä leikatessa ja ihan vaan joskus jos joku vähänkin osuu siihen tassulla.


Meiltä tunnustus lähtee seuraaville arvotuille blogeille, kun muuten ei täti-ihminen voisi päätää kenelle tämän laittaa eteenpäin :
Tuutusen basaariin
Paavolle ja Harmille
Mauskis blogille
Naru naukuu ja Saku söpöstelee jengille
Kissiminnille
Kissanpäiviä sijaiskotiin
Tompalle ja Jerrylle
Mustalle ja Harmaalle


19 kommenttia:

 1. Vai että Oscar! :) Täälläkin podetaan kissa-allergiaa, tai siis mamma. Ei Helmi. Eikä mammakaan suostu oikein tähän tautiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta onneksi siihenkin on tropit! Kovin ollaan ihmetelty, kuinka mä täysin paranin kissa-alllergiasta lähes 30 vuoden sairastelun jälkeen, mutten kumminkaan kaikista allergioistani. Ihan kuin näin olisi ollutkin tarkoitus : vuonna 2011 + 2012 meille pitää muuttaa 4 tiettyä kissaa asumaan ;)

   Poista
 2. Kiitos tunnustuksesta!
  Sijaismammakin on hieman allerginen kissoille, tai ainakin kissan syljelle. Ei haittaa. Asian kanssa pystymme elämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkaatten hyvä :)

   Pääasia on, että oireet on hallittavissa. Nyt kun Myrsky on aloittanut sylitellä niin onkohan tiellä odottavissa vielä pusuttelua ?

   Poista
 3. Mustaan aikaan toivomme hiukan mukaan myös valkoista. Pieni mustavalkoinenhaaste on alkanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava idea! Kiitos nominoinnista ja lähdemme mukaan mielellämme :)

   Poista
 4. Kiitos, kiitos! Kumartelemme vallan maahan saakka tästä kunniasta :)

  VastaaPoista
 5. Kiitti kamut, arvostamme. Meil ei kylläkään ole kuin yks asia jota ei ois julistettu jo kaikille, menköön sekin samalla: me ollaan toisinnot niistä kissoista, joita oli Zihmisen vanhempien kotona. Musta on ihan kuin Pörrö-tyttö ja Harmaa on ihan kuin Mökö-poika. Eikä ihminen tajunnut tätä kuin vast vähän aikaa sitten vaikka me ollaan oltu tässä vuosia, ja se rakasti niitä toisiakin ekoja kissoja. Ihminen on hidasmidas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksikin uusi asia riittää, varsinkin kun se on noin mielenkiintoinen!
   Tsygologeilla on paljon teorioita noista jutuista ja samalla paljastan tässä, että Miuli näytti ihan meitin Börjeltä. Törmäsin siihen kun katselin vanhoja kuvia ja meinasi mulkkarit (mulkosilmät) pullataa päästä ulos...

   Poista
  2. Me laitettiin lätkä tänne http://miumau.wordpress.com/prenikat-ja-latkat/ ja kiitetään vielä!

   Poista
  3. Teillä onkin tosi paljon ihania pystejä siellä :)

   Poista
 6. Onnea Oscarin johdosta! Hyviä tunnustuksia on. Meillä possun<3 oli Frieden inhokki silloin kun Friede oli pieni, mutta kun Figo tuli, piti vissiin lapsenkasvatuksen nimissä (tai kateuttaan) alkaa syömään sitäkin. Sen jälkeen se onkin ollut herkkua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia!

   Possun <3 onkin tosi hyvää ravintoa joten Friede teki oikein hyvän päätöksen kun alkoi sitä natustelemaan :)

   Poista
 7. Kiitos tunnustuksesta! :)

  Harmikin on muuten melkoinen drama king! Ja Paavo oli meille tullessaan vähän alipainoinen (nykyään ei...) ja se syö jokaisen aterian kuin se olisi viimeinen. Siksi meilläkin pitää vahtia kissojen ruokailua, ettei Paavo viiletä Harminkin kupille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin vahditaan, ihan natsii. Ei muka tarvii syödä mitään ylimääräistä kun on jo keskikehoa. Hahaa, ihminen vois kattoo peiliin vaan!

   Poista
  2. Onkohan toi draamantaju sitten noilla sinisillä kateilla jotenkin dominoiva ominaisuus joka esintyy pigmentissä?

   ;)

   Jotain kauheeta valtapeliä varmaan toi ihmisten tarve riuduttaa kissoja nälissään, meilläkin sitä harrastetaan...

   Poista
 8. Kiitos Oscarista! Mä yritän nyt saada mun laiskistunutta mammaa kirjoittelemaan jotain. Olisi jo korkea aika taas.

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)