torstai 15. marraskuuta 2012

Jolly Moggy ja projekti bamboo

Wold Wide Web. Täti-ihminen. Luottokortti. Amazon. UK. Finland =
Täti-ihmisen paratiisi.

Uuunituoreena vielä postin tiloissa

Paketin sisältö, kappaleina
Näin sitä kuuluisi käyttää
Ja näin sitä käytetään meillä
Enkkujen Amatsoonista siis löytyi tuollainen patteripeti noilla kateille, ekokangasta, bambuu ja kaikkea! Pitihän se HETI ostaa, lähestulkoon ekoteko miinus tuhlaus, lentorahti ja epäilen sen kestävyyttäkin tällä metodilla miten noi nyt käyttää sitä. Mut heeeei, jos mun kissat tahtoo, mun kissat saa!

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tossahan kyllä on niin just oikeat jutut: kolo, pehmeä alusta ja patterin lämpö ! Miten te kissat ette voisi siitä tykätä ?!?!?!
   ;)

   Poista
 2. Oih, mä haluisin sellasen pussukka patteripedin noille kissoille.. Ja sen tarttis olla kestävää lajia jos kaikki neljä haluaa yhtäaikaa siihen pötköttelee.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellasta mäkin alkujaan haaveilin, mutkun joo - 4 kissaa kisaamassa samasta pedistä. Juuei. Voisi olla aika mutkalla se peti :D
   Toi oli musta kivan näköinen, sopii ikkunanpokiin ettei mun edes tarvi sitä tuunata mutta sisään mahtuu kyllä vaan yksi kerrallaan. Ja yksi katolle. Tai 2.

   Poista
 3. Wau kun on siisti ja hieno!!! Upeen näköinen ja kätevä! Kaikkea sitä näkeekin kun vanhaksi ellää.
  -Blackie ja Helena-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Kissojen huonekalubusineksessa voi olla kuule aika suuret rahat, kun asiakkaina on tälläisiä höperöityneitä täti-ihmisiä kuten allekirjoittanut ;)

   Poista
  2. Jep, kun valmistajat pitäisivätkin sen mielessä, eivätkä pääasiassa tuputtaisi sitä tassukuvioista teddykangasta kaikissa kissatuotteissa... Kissatädit on ehkä hupsuja, muttei sentään kuitenkaan kaikki sokeita!

   Poista
  3. Tässä juuri odottelen, että meidän ainoa plyyyshinen hirviö tulisi tiensä päähän eli kalmaksi ja saisin siihen tilalle jotain ihan muuta !
   Voi kun olisi kädentaitoja ja verstas niin alkaisin puuhastelemaan noita toisenlaisia kissakaluja meille vastarannankiiskeille ;)

   Poista
 4. Wow! Upea! Ja se oli siis lähes ekoteko:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö?! Pienin askelin voi edetä tällä ekologisella tiellä, nythän se tuli todistettua :D

   Poista
 5. Kaikki ihmiset, lukekaa ja oppikaa. "jos mun kissat tahtoo, mun kissat saa!"

  RAKKAIN terveisin
  Mus & Har

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä tuubissä yksi onkin just torkuilla ennen iltavilliä vaikka etupuskuri onkin jo vähän rutussa ;)

   Poista
 6. Näyttää hienolta. Ja mekin odotetaan niitä kauniita kissahuonekaluja jotka eivät ole likaisen harmaata teddy-kangasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kyllä taitaa meille tulla pitkä odotus....niin hitaasti noita ihan oikeasti suuniteltuja kaluja tulee meille päin niin hitaasti. Ja kaalliitakin ovat.

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)