tiistai 3. syyskuuta 2019

Täti-ihminen tutkii: samettiharja

Instagram on tykyttänyt Täti-ihmiselle jo pidemmän aikaa uutta mainosta, samettiharja maailmalta, joka liikkuu eestaas ja kerää karvat omaan säiliöönsä.Aikani katselin sitä mainosta ja pohdin, että täti-ihminen tutkii-sarja on ollut niin pitkään telakalla. Blogin vuoksi uhrauduin ja tilasin harjan ehhehee, niinpä 
(Ilmeisesti tämä täti osti vahingossa kopion tuosta alkuperäisestä, joka selvisi mulle just nyt tätä videota etsiessä. Oho. )


Börjen karvat.

Onneksi tilasin.

Se. On. Uskomattoman. Hyvä!  
Sanoisin, että ehdottomasti paras hankkimani härpäke karvanpoistoon tähän mennessä.

 
Ei juurikaan enää Börjen karvoja.

Materiaalista riippuen, harja liikkuu joko tosi hyvin tai sitten vähän takellellen, mutta se kerää karvat ja eikä imuria tarvitse kaivaa kaapista enää tätä hommaa varten !


Börjen ja jonkun muunkin karvoja.

Maksoin tästä noin 26 euroa. Hinta vaihtelee, riippuen mistä sen hankkii. Senkin huomasin nyt, kun tota videota kaivelin. 

Rahansa väärtti sanoo tämä, härpäke helpottaa arkea huomattavasti.


12 kommenttia:

 1. Hyvin näyttää keräävän karvat. Miten kävi testissä tuon harjan putsaamisen? Oliko helppoa vai tuli suusta sopimattomia sanoja sitä putsatessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sormella piti vähän kaivella eli tyhjäys ei ole 10 arvoinen, mutta tyydyttävä kyllä. Kiroiluun asti ei ärsyttänyt :D

   Poista
 2. Hei! Mistä löysit tuon harjan? Olen katsellut sitä alkuperäistä Amazonilta, mutta postikulut tulisi maksamaan enemmän kuin itse harja, niin ei kiinnosta lähteä sieltä tilailemaan...

  T. Heini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Heini!
   Mä tilaisin täältä: https://petpawsabilities.com

   Mun mielestä postitusmaksuja ei tullut yhtään.

   Poista
  2. Kiitos! Harja lähti tilaukseen saman tien :)

   T. Heini

   Poista
  3. Onnea hyvästä ostoksesta:) !
   Eilen taas vetelin mustat tyynyliinat ja lakanan tuolla muutamassa minuutissa ja ihastelin, kuinka kätevä se onkaan ;)

   Poista
 3. Mäkin haluan tän. Ja Anselmin...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten vaan nettikaupoille, kuule :D Tää harja on onneksi sen verran huokea, verrattuna Anselmiin. Vaikka se on kyll jokaisen euron väärtti, sekin.

   Poista
 4. Kerrankin oikein hyvä löytö irtokarvanpoistoon! o_o Piti muuten lukea tätä tutkimussarjaa taaksenpäin, kumihanskajuttu ja imurijuttu ja muuta. :) Imurijutun aikaan joskus 2017 meilläkin on näköjään ollut vielä vanha imuri: nyt on uusi, pölypussiton ja tehokkaampi. Kyllä siitä voi olla onnellinen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä yllätti toimivuudellaan, vaikka mainokset lupailivatkin paljon. Mainos kun on vaan mainos ja todellisuus toista. Aina joskus. Mä olen ihan fiiliksissä ton kanssa :D

   Mun tutkimussarja on kyllä vähän epälooginen, siellä on jos mitäkin tutkittu - mun piti mennä nimittäin tän jälkeen katsomaan mitä mä olen kirjoitellut :D Mutta siis takas asiaan : mikään ei kyllä tee ihmistä niin onnelliseksi, kun kunnon työkalut, varsinkin noiden kissankarvojen kanssa ! Onnea siis teidän tehokkaaseen ja pussitomaan elämään!

   Poista
 5. Uuuh, vaikuttaapa näppärältä! Tuo olisi varmasti hyvä kilpailija teippiharjalle ja ekologisuus tietenkin täysin omaa luokkaansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on pysynyt ihan listaykkösenä edelleen, voittaa kaikki muut hankinnat ihan lennossa ! Vaateidenkin kanssa tämän kanssa voi puuhastella, vaikka parhaiten se sopii muille tekstiileille.

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)