sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Kitty Cloaks©

Triolan postilaatikkoon tuli muutama viikko sitten yhteydenotto Floridasta, Kitty Cloaksista kyselivät, olisimme kiinnostuneita testaamaan ehdin tuotetaan? No tottakai oltiin, koska daa:  materialisti täällä, moi !

Mutta mikä ihmeen kissaviitta tämä nyt sitten onkaan? No tämänmoinen.Mittausapulaisten innokkuudesta johtuen, en saanut ihan tarkkoja mittoja mutta kankaanpala on noin 183 x 183 cm. Se on jonkinlaista karkeaa nailonia ja siihen ei oikeasti tartu kissankarvat.Eikä tämä viitta ole mikään ihan tyhmä juttu.

Siellä on varsikin kiva leikkiä silloin, kun ihminen vähän avittaa huiskan kanssa. On siellä solonakin
leikitty ja yllättäen Mimmin voi usein sieltä bongata nokosilta. Ja leikkimässä.


Nämä kuvat ei nyt kamalasti vakuuta, kuinka hauskaa kissoilla voi olla niin päätettiin tehdä elokuva tässä jonain päivänä.

Tilaamaan pääsee tästä, jos kiinnostuit tuotteesta. en nyt voi olla täysin varma, kattaako toi tarjous yli 20 usd ostosta ilmainen postitus mutta voisin kyllä uskoa että kattaa: meidänkin versio saapui postiluukusta ihan normaalina kuorena.

Palaamme siis vielä asiaan, nyt katselen kun Börje paiskasi viitan päälle ja aloitti kylpemään.
                     
                                                                         *Sponssi*32 kommenttia:

 1. Jaahas, mikäs tämän viitan funktio on? Puetaan päälle? Laitetaan sohvan päälle? Vai vain kissatelttana? Nyt ei ihan avautunut tälle tädille... sori, hidas...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tietysti tämä:" Kitty Cloaks© gives your cat the perception of hiding and stalking in the great outdoors right on your living room floor! " ;D

   Se siis on iso pala kangasta, joka viskataan lattialle ja kissa sitten joko leikkii siellä tai ei. Meillä sen kanssa leikitään ihmisen kanssa, muuten sen sisällä tai päällä pötkötellään.

   Poista
 2. Ai se on leikkipaikkakangas, onpa hieno! Käsittämätöntä tuollainen karvaantumattomuus, tuota materiaali pitäis käyttää laajemminkin esim. kaikkialla.

  Olen kyllä vähän pettynyt, että kyseessä ei ollutkaan supersankariviitta. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangas on kyllä karvankestävä, mutta karkea kun mikä! Toisaalta, noillahan on hyvät turkikset kaulalla (Paitsi Nisulla), joten viittana se ei raapisi kaulaa ;)

   Poista
 3. Mäkin odotin jotain Batman-aiheista jänskyyttä, mutta värisävy on jotenkin eläinlääkärimäinen. Aika jännän desinfiointihenkisen majan viitasta selvästi saa, mutta ei auennut ihan meillekään, että miksi sellainen tilattaisiin aina Floridasta asti. :) Meillekin tuli muuten alligaattorien osavaltiosta desinfiointipostia tässä jokin aika sitten. Postataan siitä tässä joskus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä, desinfiointipostia ? Nyt menee aika jännittäessä, että mitä ihmettä teillä on koitettu !

   Kissa hokaa ton kankaan merkityksen, ihminen on aivan liian vajaavainen. Tietty. Ja kissa myös päättää onko se hitti vai huti ;) Mä olen yllättynyt, että se on semisti meillä ollut hitti !

   Poista
 4. Voin kuvitella että on hauska. Ja senkin uskon, että viitan alla on ruuhkaa ajoittain. Luultavasti meilläkin olisi.

  En silti Floridasta asti tilaisi. Kangasta saa Suomestakin :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä tuli munkin ajatukset :D Melkoinen mysteerimytty kyllä, mutta selkeästi kissoja kiinnostava.

   Poista
  2. Mutta ei tätä kangasta, ei tätä kangasta ;)

   Poista
 5. Kissakangasta! Selkeästi siinä on kiva leikkiä? Väijyminen varmaan onnistuu hyvin, kun siitä näkee läpi!! Meneekö kynnet läpi leikkiessä? - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reikiä ei ole kankaaseen ilmaantunut, vaikka välillä on tätikin saanut Nisun kynsistä (se on sen verran villiintynyt siellä, ettei ole tajunnut sen olevan mun käsi).

   Poista
 6. Hiukka siisti leikkiviitta! Meillä ei leikkilakana kestäny kun hypittiin siihen vaan aina kuului kräts... Miten tämän kanssa on, kestääkö vauhdissa hyppäämistä ja roikkumisen sen jälkeen?
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on vielä toistaiseksi kestänyt. Toisaalta täällä on jo sen verran varttuneempia kissakansalaisia ja ihan kaikkia hyppyjä ei olla tehty :D

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Joo. Siksi mun oli pakko nähdä tämä omin silmin, kun yhteydenotto tuli. Ja se jopa toimii. Ei ehkä ihan niin kuin mainostavat, mutta kiinnostaa noita enemmän kuin moni muu lelu.

   Poista
 8. Ameriikan ihme. Taikaviittahan tuo on.

  VastaaPoista
 9. Vastaukset
  1. Kissoilla ainakin on välillä sen kanssa ihan kivaa.

   Poista
 10. Siis kissaviitta...kaikkea ne amerikantädit ja -sedät keksii. Kai tuo on hauska, mutta ei lähdettäis ihan jenkeistä asti tilaamaan :)

  VastaaPoista
 11. Tuohan toimii myös kissatädin hyttysverkkona jos piipahtaa kesällä mökkeilemässä. Kivaa viikonjatkoa sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moskiittoverkon olettaisin olevan just tonmoinen. Kiitos toivotuksista ja teille kivaa matkaa :)

   Poista
 12. Tännekin jäi nyt hiukan epäselväksi, mikä viitan käyttötarkoitus on :D tuollainen karvaantumaton materiaali olisi kyllä kätevä vaikka missä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat keksii ihan ite, mitä tahtovat sen kanssa puuhastella ;)

   Poista
 13. näyttää kivalta! Coco varmaan tykkäisi :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tossa ihan hyviä leikkejä saa aikaiseksi, olen huomannut :)

   Poista
 14. Floridasta asti, oho! :D Just eilen Haiku leikki ihan onnessaan pyykkikasaan heitetyn lakanan kanssa, varmasti oisi ihan superi lelu tuollainen! :) Hmmm....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, me oltiin kovasti yllättyneitä yhteydenotosta oikein sielä asti ;) Mä olen tuohon aika hämmästyneen tyytyväinen, moni muu "lelu" on jäänyt täysin käyttämättä mutta ei tämä.

   Poista
 15. On se jännä! Tuommoinen näkymättömyysviitta. Karvojen tarttumattomuudesta kyllä iso plus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, ettei sitä voi käyttää hyödykseen vaatetuksessa. ON se sen verran ohutta ja karkeaa ;)

   Poista
 16. Nimeni on Edward Husted, perustaja Kitty kaavut. Miten kissat pelaavat nyt kun 4 kuukautta?

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)