maanantai 6. helmikuuta 2017

5 punaista, kiitos !

Viime viikolla pääsin taas moikkaamassa kissablogistanian seurapiiripentuetta Ännä Pinkkitassuja Maunon ja Epun henkilökunnan kanssa. Nyt oli viimeinen kerta kun pennut näin, muutaman viikon sisällä kaverit muuttaa omiin koteihinsa ilahduttamaan uusia, omia ihmisiään.

No mites tämä reissu meni? Sivistyneesti keskustellen ja kissanpennut sievässä rivissä poseeraten?

Jooei.

Sössöttisössötti. kliklik. Kikatikikati. Sössötisössöti. Kikatikikati. klik.klik. Sössötisössöti. KlikKlik. Kikatikikati.KlikKlik.

Klikklikkien tuloksia alla.

Hitsikseen hankalaa oli käsitellä kuvia niin, että ne olisivat ollut kaikki samanvärisiä. Hitsikseen hankalaa oli ottaa noista ikiliikkujista kuvia, noin yleensäkään. Mutta on ne ihania. Niin älyttömän ihania.

Kiitos tosi paljon Naukulan Mammalle   (ja tietty Namulle ja Sulolle)  tästä mahdollisuudesta päästä  omin silmin seuraamaan tämän viisikon kehitystä pariviikkoisista piipittävistä nyyteistä seitsemän viikkoisiksi riehuviksi antennihänniksi. Ja nyt: melkein 12 viikkoiset kakarat on vallannut koko kodin, reihuvat, hyppivät loikkivat kaikkialla. Namu on kasvattanut oivat lapset, jotka on just niin hassuja kun pentujen pitääkin olla. Ihania kakaroita, kerta kaikkiaan!

18 kommenttia:

 1. Ei voi muuta sanoa kuin: ihanaa menoa!

  VastaaPoista
 2. Nää on niin <3 Sössötikikatiklik!

  VastaaPoista
 3. Sössötykseksi olisi menny juu. Missä ihmeen välissä ehdit kuvia ottamaan?! Oih ♥ huoh ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaaminen oli kameran räpsyttelyä pentujen suuntaan, epäonnistuneita valtaosa ;)

   Poista
 4. Kiitos vierailusta! Se on tärkeä taito se sössötyksen kuunteleminen pienelle kissalle :D Ihastuttavia kuvia! Kaksi kuvaa jossa kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kiitos sinne, että olet jaksanut meidän visiittejä <3 <3 Pakko oli muuten laittaa toi heilahtanutkin viisikko tänne, kun kumminkin kaikki viisi siinä. Vahingossa ;)

   Poista
 5. Ei ihmekään, että aika kului noissa merkeissä! Hurmurit ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan liian ihania, niin ihania ja pehmeitä ja hassuja ja söpöjä ja höpöjä <3 <3

   Poista
 6. Onhan ne :-))) Mä käyn katsomassa vielä kerran ennen kuin he lähtee suureen maailmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja muista levätä hyvin sinä päivänä kun meet visiitille: niiden seuraaminen uuvuttaa kissatädin alta aikayksikön. Silleen hyvässä, tietenkin ;)

   Poista
 7. minäkin haluan yhden oman punanutun <3

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)