sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Aurinko armas!

Kevät. On. Niin. Ihanan. Armoton.

Lasipinta somistettu nenujen jäljillä ja karvoilla. Muut pinnat normaalilla, suomalaisella hienojakoisella pölyllä, joka on kevään hitti. Kissankarvat telkkarinruudussa on kanssa kivoja ! Iso pölypallo on ainoa toivottu, eikä sitä siivota pois. 

Auringon  magneettikenttä taitaa  kerätä noita isoja pölypalloja tasoille.

Kissahiekka sopii myös tasoille, isojen pölypallojen joukkoon. Tässä kuvassa näkyy vielä paremmin se kevään hienojakoinen hittituote. Tämä pienempi pölypallo saa kanssa jäädä paikoilleen.

Ja näyttää se keräävän vähän pienempiäkin keriä.

Uskoisitteko, että siivosin eilen JA toissapäivänäkin ? En minäkään, jos en tietäisi.

Ja jännää on se, kuinka mustasta kissasta tulee keväisin ruskea.30 kommenttia:

 1. Madame Mimmin magneettinen kehä se vain kerää kaikkea ympärilleen, myös pussailevia kissatätejä se vetää vastustamattomasti puoleensa.
  Kylläpä sä olet ahkera siivooja! Mä en ole siivonnut kummassakaan huushollissa noin kuukauteen. Se on niin turhaa, kun uudet pölyt, kurat ja myyränraadot ilmestyvät kumminkin heti saaressa, ja kaupungissa en käy kun kääntymässä, niin mitä siellä sitten siivoamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sentään, Madamen magneettista vetovoimaa ei vaan voi taistella vastaan <3

   Mun siivous tapahtuu sykleissä: joskus riehun tosissani montakin päivää peräkkäin ja sitten se tyrehtyy pitkäksi ajaksi. Nyt on sitten se suvantovaihe meneillään ja tasoille ei enää mahdu karvapalloja tai pölyä - ne alkaa hakemaan tilaa lattialta ;)

   Poista
 2. Mustasta kissasta tulee tosiaan ruskea! Se ihmetyttää joka kerta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Ensimmäisenä vuonna luulin karvassa olevan jotain vikaa enkä kehdannut asiasta edes mainita ;)

   Poista
 3. Mustasta kissasta on moneksi! Meillä tulee ruskean sijaan mustasta sinertävänharmaa.. ♥ Pölypalleroiset aurinkoläikissä ovat POP näin keväisin.. Turpapusut on välitetty salarakkaalle hra:n manikyyrin päätteeksi! ;*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinertävänharmaa kissassa on mun lempiväri !

   Ja ah, mun salarakas on vaan niin komea ja ihana!

   Poista
 4. Kissasi on niin ihania, ettei kukaan pölyjä katsele. Mustaturkkinen kissa on kyllä kiva värinvaihtaja, koko valkoinen Fiksu- kissani muuttuu keltaiseksi hieman täällä. Meillä on muotipölyn lisäksi kissankarvoja, ruokamurusia, multaa ja langanpätkijä, vaikka siivosin perjantaina. Maaseudulla on aivan oma saaliinsa lattioilla ja joka paikassa siivottavana :).Tassujen jäljet on merkki elämän iloisista kissoista. Joku kissoistani on harjoitellut ikkunalla kiipeilyä ilmeisesti kärpäsen perässä. Tassun jäljet näyttää, kuin olisi lasipinnalla todella pysynyt "imukuppivarpailla". Hyvää vappua! T. Fiksu, Tauno ja Harmis emäntänsä kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi ! Mä olen kyllä aivan samaa mieltä, että nämä meidän katit on tosi ihania ;)

   Jännä tuo valkoisenkin kissan värinvaihto. Kaiketi joku biologifyysikko osaisi selittää sen, mutta mä en kyllä ymmärtäisi sitäkään.

   vai imukuppitassu siellä ollut metsästämässä :D Rapsut kisuille♥

   Poista
 5. Näitä trendikkäitä hittituotteita on meilläkin kämppä väärällään. :o) Mutta on se silti ihanaaaaa, että on valoa ja lämpöä ja kesä tulollaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valo kyllä kelpaa mullekin, mutta aina ei kotona tarvisi olla niin trendikästä :D Eilen muuten katselin, kun vähäkarvainen Nisu rapsutti kaulaansa ja se pöllyävän karvan määrä auringonvalossa.... KÄÄK !!

   Poista
 6. On se ihana. Aurinko. Vaikka kaiken se paljastaakin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se. Oma valinta mihin katselee, mä olen tuijottanut selvästi väärään paikkaan ;)

   Poista
 7. Se on niin trendikästä kuorruttaa huusholli näin keväällä isoilla ja pienemmillä pölypalloilla ja lastata tasot pölyllä ja hiekalla! Viimeisin trendi ikkunoiden koristelussa on juurikin tassun- ja nenänjäljet sekä kuolaroiskeet. Ootte siis trendien harjalla! (Kuten mekin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisipa sitä muidenkin trendien aallon huipuilla, mutta tämä taitaa kyllä olla ainoa :D

   Poista
 8. Juu. Riittää pölyä, hiekkaa, karvaa ja kaikenlaista ryönää, vaikka puunaisi päivätöikseen. Ja mustat tasot on just hyviä, niitä ei näe pölyttöminä ja karvattomia ikinä.

  Mutta kissoitta ei voi olla, karvan ja pölyn kanssa voi ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissa oikeasti somistaa jopa pölyn siedettäväksi. Tavallaan :d

   Poista
 9. Meidän Béla pysyy mustana, mutta Purnauskiksen musta olikin kuvistasi ruskea. Kevät on! Mutta onneksi on isoja toivottuja pölypalloja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitämitä? Béla pysyy mustana? Jännä juttu! Nyt vasta uteliaisuus heräsikin- miksi muut mutta Béla ei ? osaako kukaan selittää?

   Poista
 10. Meillä on kaks tollasta isompaa pölypalleroa, jotka näyttää seuraavan aurinkoa. Sitten on sellasta tavallisempaa pölyä, joka on ja pysyy vaikka miten siivoisi. Niin ja sitä kissanhiekka, miten sitä voikin olla ihan joka paikassa ja koko ajan? Käsittämätöntä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän pölypallerot on kanssa aivan ihania ♥

   Musta tuntuu, että meillä pihdataan vessassa käyntiä aina niin, että kun olen saanut imuroitua edelliset, rynnii lauma rapsttelemaan sitä hiekkaa uuiksi lattialle ;D

   Poista
 11. onneksi meille paistaa aurinko sisään vaan aamulla niin ei ehdi nähdä karvoja parketilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kätevää ja kadehdittavaa :D Meillä paistaa aamusta olkkarista ja iltapäivästä keittiöstä.

   Poista
 12. Tää on ihan hirveetä aikaa noiden karvojen ja pölyn ja kaiken muun mähmän kanssa. :D Varsinkin kaikki mustat huonekalut näyttävät toooosi viehkeiltä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä silti, samaa karvaa ja möhmää meillä on kyllä ihan pimeelläkin tarjolla ihan riittävästi :D

   Poista
 13. Ihana ihana aurinko ♥ Kaikkien ihanien kissojen kamu!

  VastaaPoista
 14. Tutulle näyttää. Ja hei, meilläkin musta kissa on muuttunut ruskeaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teiläkin! Miksi noi mustat muuttu ruskeiksi, mutta Belá ei ?

   Poista
 15. Kevään ja valon miinus on tosiaan se, että se paljastaa armottomasti kissakodin oleelliset esteettiset lisäykset. :v Nimim. Äidin ikkunapesuhokemisia odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostin keväällä muuten Kärcherin ikkunanpesimen, JOS intoutuisin vähän useammin pesemään niitä ;)

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)