maanantai 1. kesäkuuta 2015

Shetlanninponit punnituksessa

Punkerojengi tässä terve.

Matkalaukkuvaaka on ollut kateissa pitkään, mutta nyt se löytyi ja matokuurin vuoksi piti laittaa neuvolakin heti pystyyn. Apulaisena hyöri: tiedättekylläkuka.Ja tässä tulokset:
 
Börje 5.8 kg
Madame 5.4 kg
Elli 5.6 kg
Nilsson 5.0 kg

Sanotaan, että kissan aikuispaino on saavutettu noin vuoden iässä näillä maatiaisilla, joten ne lukemat olisi seuraavat:

Börje .n 5.6 kg
Madame n. 5.0 kg
Elli  n. 4.6 kg
Nilsson 4.5 kg

Börjen tulisi hoikistua silmämääräisestikin parisataa grammaa, mutta Nisun ei tarvitse laihtua painon noususta huolimatta. Se kuluttaa kaiken mitä se kitusiinsa laittaa olipas yllätys.

Mutta tytöt. Meidän tytöt. Voi meidän tytöt!

Mimmillä edessä 400 gramman pudotus - taas kerran.


Mutta ELLI !!!! Kilo. KILO! KILO!!!!  Miten mä en ole sitä huomannut ? Onhan se vähän punkero, mutta että noin punkero????

Punkero?? PUNKERO?? Kukahan se täällä on eniten punkero, kysyn vaan ! Se on karvaton, kömpelö, kaksijalkainen  eikä todellakaan mahdu tälle tasolle  !! Se se on se tämän kämpän PUNKERO !

Aloitamme seuraavanlaisen kurinpalautuksen ASAP:
 1. Börjen raksujen määrä pienenee. 
 2. Kissojen ruokailua pitää seurata aamuin koska yhdet tietyt tytöt tietää siirtyä kaverin lautaselle kun oma on syöty tyhjäksi.
 3. Ruoka tullaan punnitsemaan joka aterialla.
Palaamme asiaan 1.7, jolloin meillä ehkä olisi kevyempiä pikkuponeja.

27 kommenttia:

 1. Ei kyllä kuvasta yhtään aavista, että ois kilo ylimääräistä... No, taitaa olla jotain piilorasvaa tai sitte neidolla on niin julmat lihakset, että sen takia painaa kilon enemmän kuin pitäs. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, ei tuo niin pullukalta näytä. Varmaankin Ellille riittää, jos paino olisi edes jossain 5 kg tienoilla. Eli ensin tähdätään siihen :)

   Poista
 2. Ei voi olla punkero, jos pääsee sohvan alle piiloon :)

  VastaaPoista
 3. Tosi törkeetä, hei tosi törkeetä! Ette mitään poneja ole vaan kissoja! Ottakaa yhteyttä kissa-asiamieheen! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikalailla kyllä leväperäisiä lajimäärityksiä täällä on käytetty...
   T. Triolat ja Nisu

   Poista
 4. Sitä on jotkut olleet kotona ruoka-aikaan! :o) Kyllähän sen toki ymmärtää. Mäkin alan kummasti töissä vilkuilla kelloa siinä yhdentoista korvilla... Mutta vielä ehditään kaikki bikinikuntoon, kun ei tuo sääkään ole rantsuelämälle kovin suotuisa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin ovat ja kun oman lautasen ruuat loppuu niin kaveriltä syödään loput. Eli Börjen ruuat. Pysyy hyvässä lihassa tolla tekniikalla :D

   Poista
 5. OutiR sen sanoi! Tsemppiä tytöt!

  Mutta on ne kyllä aika isoja kissoja yleensäkin, tavoitepainoissaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OutiR osui asianytimeen :D

   Kookkaita kissoja noi on, siksi niiden painokin pääsee kasvamaan salakavalasti. Kaikilla tuntuu kylkiluut, päältä katsottuna näkyy vyötärö - tai no, ei ehkä " vyötärö" mutta jotain pientä lommoa kyllä ;D

   Poista
 6. Börje ja Sulo ovat siis samoissa mitoissa :) Nilsson ei kyllä vaikuta yhtään ylipainoiselta, HRH:n karvat todennäköisesti painavat vaan niin paljon ja Ellillä selvästi se on asenne joka painaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja komeita poikia ovatkin, molemmat ihanuudet ♥

   Nisulla ei ole paino-ongelmaa - sisustaessa lihas kasvaa ;) HRH:n turkis on niin kuninkaallinen, että silläkin on painoarvoa ja todellakin, Ellin asenne on kilon painonen :D Näin se siis tietenkin on !

   Poista
 7. Ooh. Vähemmän raksuja ja punnitut annokset? Kyllä nyt on kovat piipussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja jatkuva nälkä, näköjään. Ainakin kaikki ruuat vedetään viimeistä murua myöten ;)

   Poista
 8. Heiheiheihei eipäs nyt aleta syyttämään Elliä punkeroksi! Lihas painaa kuitenkin enemmän kuin läski, eli Elli-neiti on vaan niin mahoton lihaskimppu, että sen takia vaaka vähän heilahti isompiin lukuihin! NIH! Se on se KESÄKUNTO juunou :D

  VastaaPoista
 9. Osanottoni tytöt ja chef! Tiedän NIIN mitä tästä seuraa! T: nelijalkaisen jätemyllyn painonvartija

  VastaaPoista
 10. No hupsis, mites täti-ihminen on ollut noin huolimaton ja päästänyt tytöt herkuttelemaan. Herkkupeppuja tässäkin taloudessa, toinen niistä saisi kyllä lihota mutta ei se nyt meinaa onnistua vaikka kuinka yrittää. Mut ihan hyvissä räggärimitoissa ovat. Meillä punnitaan ruuat joka päivä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on vahinko käynyt siinä, että vaaka on ollut kaapissa annoksia jakaessa. Ja kukapa sitä sanoisi ei, kun ihanaa ruokaa saa vaa syödä a syödä ;)

   Onneksi meillä on vielä toi Nisu, joka sentään säästyy dietiltä ja sille saakin antaa sitten ruokaa paaljon enemmän. ADHD kuluttaa, olen huomannut.

   Poista
 11. Pikkuponeja :-D Mä tiiän hyvän lääkkeen. Teidän pitää nyt hankkia PENTU joka juoksuttaa näitä aikuisia. Jo lähtee grammat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä jokunen päivä sitten kerroin nille, että teitä on neljä kappaletta siksi että te leikitte ja riehutte keskenään. Ei niin, että Nisu riehuu ja te kolme muuta vaan möllötätte sitä ;D

   Kissavauva olisi kyllä ♥♥♥ Onneksi ei ole rahaa eikä tilaa enää viidennelle;)

   Poista
 12. Öö tota... Eiks se ole niin että peilikuva kertoo totuuden, ei vaaka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, eikä noiden peilikuvissa ole mitään vikaa ♥

   Poista
 13. Hups! :D Meilläkin on salakavalasti tullut Noralle 0,5 kg lisää jossain välissä, mutta toisaalta se on ollut toivottu lisä. :D Tsemppiä laihdutukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Painonnousu on tietyissä tapauksissa on hyvä juttu, harmi ettei meidän tapauksessa ;D

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)