tiistai 30. kesäkuuta 2015

Ruuhkassa

Vähän oli ryysistä. Onneksi kaikki halukkaat mahtui mukaan !


Voisikin käyttää tuota ruuhkaa selitykseksi siihen, että ikkunat on noin törkyisessä kunnossa... Ei vaan pääse ruuhkassa niitä pesemään ;)


Söpöliini muuten ilmaantui taas meidän partsille ja aiheutti sen, että Börje meni ihan soturiksi ja alkoi jo rähjäämään omalle jengillekin. Silloin tästäkin tädistä tuli soturi ja marssin soittelemaan ovikelloa. Seuraavan kerran kun Söpöliini tulee meidän alueelle, teen valituksen isännöitsijälle. Ilmoitin samalla, että kissat eivät saa kulkea vapaana lain mukaan ja vaikka vastamussutusta sainkin, löin luun kurkkuun. Sanallisesti, siis. UGH. Meidän laumalle riittija me otetaan omat tilukset taas haltuun ;)


35 kommenttia:

 1. Oho! Mitä tapahtui tuon kuvan oton jälkeen, kun hoksasivat miten ovat? Tappelu? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulassa sovussa purkivat ton pyramidin ja jatkoivat hommiaan :D

   Poista
 2. :-D tuossa on jo kiertoliittymän tuntua. Kestikö pinna hyvin toista kulkijaa?
  Vai semmoista härdelliä Söpöliini järjesti teille. Toivottavasti omistaja löytää hyviä keinoja lemmikkinsä parempaan hoivaamiseen ja te saatte olla omalla parvekkeellanne turvallisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei minkäänmoista roadragea ilmassa, taisi mittasuhteet istua sen verran hyvin ruuhkalaisilla niin ei tarvinnut sitten rähjätäkään ;D

   Mulla on huoli Söpöliinistä, joka on kiltti ja eikä pelkää ihmisiä. Sille voi kuka vaan tehdä mitä ikinä keksivätkään, ei hyvä. Kissan kiinnistys parvekkeella on kaulapannasta ja tosissaan se viettää yksin ovien takana noita kesäöitä. Luin sen verran lakia yksin liikkuvissta kissoista ja ehdotin häkki pihalle....

   Poista
  2. Meidänkin alueella liikkuu yksi todella ystävällinen ja seurallinen kissa (ei se, joka käy ikkunan takana), josta olen ollut juuri siksi huolissani, että kuka tahansa voisi napata sen kiinni. Devin kaveri sentään karttaa ihmisiä. Ilmeisesti omakotitaöloporukka luulee täällä, että kissan voi päästää ulos, kun asutaan kerran metsän reunassa. Ei sitten tule mietittyä, että kissahan voi lähteä muuallekin...

   Poista
  3. Pitäisköhän tässä alkaa ottamaan noita vapaita kissoja kiinni ja toimittaa ne Viikkiin löytöeläinpuolelle ? Saisivat omistajat lunastaa kissansa ulos joka kerta tai jos kukaan ei kysele perään niin kissat saisivat uudet kodit ?

   Vapaasti liikkuvat kissat on oikeasti iso ongelma kun ekosysteemi kärsii, kissat elää jatkuvassa vaarassa ja kuten meillä : meidän laumakin kärsii .

   Poista
  4. Tiedä sitten auttaisiko tuokaan... Kerran ollaan nimittäin viety edellisen asunnon pihapiirissä ruokaa kerjännyt kissa löytöeläinkotiin, kun luultiin, että se oli eksynyt, mutta kissahan palasi parin viikon päästä takaisin :( Oli ilmeisesti peräisin jostain ihan läheltä.

   Poista
 3. Ruuhkaa. Se on pätevä syy jättää ikkunat pesemättä. Kun se on mahdotonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin vaan tässä nyt kävi, että ikkunanpesun lomassa kirjottelen näitä vastauksia. Hyvä harrastus tämä bloggaus ;)

   Poista
 4. Toivottavasti naapuri nyt jo uskoi...ei ihme jos tulee härdelli teidän perheessä kun vieras tallustelee tontilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kyllä hyvä heille ihan heidän takia, mie kun suutun niin sitten helisemään muutkin puhelimet kun isännöitsijän ;) Meidän partsi on meidän lauman ja vaikka kuinka mä tykkäänkin Söpliinistä, en halua sen merkkaavan sitä omakseen.

   Poista
 5. Pakkohan Söpöliinin kuljeskelusta on ottaa muuallekin yhteyttä, jos ei kerran naapurissa puhetta uskota. Oman lauman rauhan suojelemisen lisäksi tilanteeseen puuttuminen on myös Söpöliinin hyväksi. Omatoimiretkeily ei ole tiheään asutulla alueella terveellistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Törmäsin Söpöliinin kanssa taaas kerran siihen samaan, vanhaan legendaan että kissan on ihan ok vähän vaellella kun tossa naapurissakin ne saa. Meidän naapurin puolustukseksi on sentään sanottava, että ne yrittävät pitää Söpöliiniä kiinni mutta erittäin vajaavaisesti. Mutta silti....

   Poista
 6. Aikamoinen ruuhka!

  Toivottavasti ottivat opikseen, ja Söpöliini pysyy tästedes kotona. Eihän se käy, että naapuri tulee aiheuttamaan riitaa teille! Eikä tietenkään muutenkaan saa antaa eikä kannata kissan antaa vaellella vapaana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulin pallin olevan yhden hengen, mutta selvästi se vetää kaksi - tarvittaessa ;)

   Kissan paikka on kotona, turvassa. Niin Söpöliinin kuin meidänkin lauman.Nih.

   Poista
 7. Ihanaa tunkua! Mutta harmittaa kovasti Söpöliinin puolesta. Luulisi, että omasta söpöläisestä haluaisi pitää parasta mahdollista huolta eikä jättää tuolla lailla heitteille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrankin meillä pysyi tilanne päällä tarpeeksi pitkään, että ehdin hakea kameran ;)

   Turhauttavaa on huomata, että vieläkin vuonna 2015 on ihmisiä, joista on Ok antaa kissan karkailla kaupunkialueella. etti se ole ongelma, että oma kissa viihtyy toisen perheen parvekkeella ja kun sen toiseen perheen soturi saa kohtauksen niin se on vaan tosi hassua ?

   Poista
 8. Ohhoh, onpas teillä trafiikkia! Edellisessä postauksesta Matzo oli ainakin tuplakokoinen ja toosi söpön eikun pelottavan näköinen.
  Eikö Söpöliinin kohdalla ole se vaara, että se juoksee auton alle tai jää jonkun pahiksen kynsiin, kun tuollalailla vapaana kuljeksii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun tajusin laittaa tuon näköalapaikan tohon partsinoven eteen niin trafiikki kasvoi 150 % ;)

   Matzo on siis todellakin hurjan pelottava näky eikä täällä olla kuin ihan vähän vaan sössötelty sille kun työpuku on laitettu päälle. Muutenkin Matzolle on jaeltu kiitosta ja kehuja loistavasti suoritetusta suojelutyöstä, toisen sydän kun on hakannut 1000 ja 100, ja kummia ääniä on kuulunut kissan sisuksista <3

   Naapurit selvästi luottavat siihen, että Söpöliini ei lähde vaeltelemaan pitkälle. Kaupunkiosoissa se on tosi tyhmää, koska autot voi ajaa tuohon meidän talon eteen yhtä lailla. Söpöliinin tulee olla turvassa, sanoo tämä naapuri :)

   Poista
 9. Tästä mä muistin, että täälläkin on likasia ikkunoita... Voi itku. En pese.
  Hyvä kun kävit kertomassa Söpöliinin väelle asioista, toivottavasti ottavat opikseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pesin. Oli pakko. Tämä julkinen itsensä nöyryyttäminen alkaa toimimaan ;D

   Toivoisin, että Söpöliinin kanssa tilanne olisi tässä, koska jos tässä pitää vielä mennä isännöitsijän kanssa setvimään niin lisäksi saattaa tulla sitten naapurivihaa sun muuta. Sitä en toivo, ikinä.

   Poista
 10. Voi noita kissojen omistajia.... Tänään huomattiin että alimman parvekkeen ikkunalaudalla oli kaksi kattia ja nämä ikkunalaudat ovat siis parvekelasien ulko puolella, eli kissat olisivat voineet siitä 3metristä hypätä maailmalle. Niiden kissat ovat käyneet joskus meilläkin, kun ollaan löydetty rapusta pyörimästä. Pitäisi käydä joku koejuttu ennenkuin saisi ottaa lemmikin >8(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ounoooou, toi on pelottavaa ja jos kissa tippuu noin matalalta niin se ei välttämättä ehdi edes kääntymään jaloilleen :/

   Poista
 11. Tosi hienoa, että menit sanomaan! Itsekin toivon, että tietäisin kenen kissa täällä kuljeksii, mutta valitettavasti en tiedä. Ilmeisesti kissa on peräisin jostain lähellä olevista omakotitaloista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Söpöliinin kanssa tiesin, mutta on täällä toinenkin katti jonka kotia en tiedä. Se ei tosin tule meidän partsille vaan näen sitä kauppareissuilla. On utelias, mutta ei anna mennä lähelle...

   Poista
 12. Meillä etenkin olohuoneen ikkuna on ihan järkyttävässä kuosissa, kun koirat liiskaa nenukkejaan siihen, odotellen ihmisiä kotiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta siksi ei kannatakaan pestä ikkunoita, kun sen on saanut puhtaaksi tulee joku märän kirsun kanssa siihen levittelemään taidettä ;D

   Poista
 13. Kiintoisa kissa-asetelma! Hyvä, että löytyi molemmille sopiva paikka tähystää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kaksi on kyllä niin sopuisa kaksikko, tiedä vielä minkämoisia kissapyramideja ne vielä ehtii keksiä ;D

   Poista
 14. Voi ei, tuokin on yksi iso miinus ulkokissoissa, että pahimmillaan sotkee sisäkissojen laumakemiat kokonaan kun vieraan kissan aiheuttamaa turhautumista puretaan kavereihin. :( Onneksi olet rohkea ja kävit sanomassa omistajalle! Naapuriviha ei ole lainkaan kiva juttu, mutta sekin parempi kuin, että omat kissat alkavat vihaamaan toisiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi meillä en mennyt pahemmaksi kuin vähän suhinaksi, mutta todellakin - ulkokissat aiheuttaa paljon enemmän harmia kuin osaa edes ajatella.

   Nyt on meillä pysynyt parveke vaikka vierailijaa eli ehkäpä naapurit nyt oikeasti ottivat mut tosissaan kun uhkaililn. Meidän lauman kanssa ei pelleillä ;)

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)