lauantai 24. tammikuuta 2015

Paheksuttavaa !

Tilanne on taas kerran se, että kissat joutuvat vaan venailemaan ilman mitään säännöllisyyttä YKSIN, NÄLISSÄÄN ja ILMAN HUVITUKSIA ruokahuoltoa. Työkiireet pitävät täti-ihmisen istumassa toimistolla ilta illan jälkeen ja vielä kissojen ruoka-aikana! Nuori aikuinen taas on silloin sparraamassa kehässä eikä kukaan särveeraa tämän perheen tähtiä. PAHEKSUTTAVAA!

Kylä. Paheksun SUURESTI.
Viime viikolla apuun syöksyi kissoja moikkaamaan tulleet Granny ja Hellu, kiitos ! Kissat sai lovee ja ruokaa ja sitten taas lovee. Sen päälle vielä vähän lovee. Kuten kissojen kuuluukin saada.

Vaan täti-ihminen jäi ihan vaille lovee saapuessaan kotiin.  Ovelle vaivautui yksi vauhkosilmäinen Matzo villikohtauksensa kanssa ja Sisustaja silmät unesta killillään käveli viileästi ohi. Tyttöjä ei näkynyt mailla, ei halmeilla.

Oma vika.

16 kommenttia:

 1. Erittäin paheksuttavaa! Suorastaan kissa-asiamiehelle ilmoittamisen paikka. Tsemppiä kaverit, kannattaa tosiaan osoittaa mieltään ihan reippaasti, jos vaikka menisi viesti perille. ~Friede ja Figo

  Matzo ja villikohtaus ♥ ~Henna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teille kanssa kaverit voimia, me tiedetään että teillä on ollut välillä kanssa tän saman asian kanssa ongelmia ! t. Triola ja Nisuri

   Matzon villikohotaus on kyllä ♥ ! Eikun siis tooosi pelottava ;)

   Poista
 2. Pena: Siis hirveetä, ettäs kehtaa tolleen olla pois ruoka-aikana! Mä en puhuis ihmiselle ainakaan viikkoon jos se ei ois täällä kuppia täyttämässä silloin kun aika on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi suurimmista rikkeistä mitä ihminen voi kissalle tehdä !

   Poista
 3. Voi voi, no kyllä kissat antaa anteeksi kun sitten työkiireiden helpotettua leikit ja ruokit illat pitkät, ilman mitään taukoja :) Tsemppiä täti-ihmiselle työkiireisiin, sitä on liikkeellä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinnekin tsemppiä duuniin, onneksi sentään tyykkää siitä mitä tekee niin ei tunnu niin pahalta antaa parhaita vuosiaan ;)

   Viikonloput onneksi saadaan pyhitettyä yhdessäololle ja kissojen lellimiselle.

   Poista
 4. NIIN tiedämme tunteen. Ruokahuolto on ollut persiistä jo viime vuoden alusta, kun ton yhen työmatka piteni melkein tunnilla. Saatetaan kuolla nälkään mikä päivä vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voimia kaverit, voimia! Elämän ja kuoleman rajamailla täälläkin mennään, ettäs kehtaavat mokomat peukalolliset ! T. Nisu ja triolat

   Poista
 5. Aijai, nyt äkkiä asiat tärkeysjärjestykseen! :D

  VastaaPoista
 6. Siis tuo on niin hirveä juttu, komentakaapa sitä teäin palvelijaa oikeen urakalla että saatte sapuskat oikeeseen aikaan!!
  -Ruffe ja Coco

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikea tajuta, mistä ihmiset luulee että niillä on tossa asiassa oikeus joustaa !
   - Triolat ja Nisu

   Poista
 7. Saa täti-ihminen todellakin syyttää itseään! Mutta onneksi on apujoukot keneltä saa lovee ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma vika, niinhän se vaan on :)
   Apujoukot kyllä niin pelasti viime viikon ♥

   Poista
 8. Toivottavasti saatte pian prioriteetit kuntoon! Ei tosta mitään tuu!

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)