lauantai 31. tammikuuta 2015

Läpsyttelyä

Tasapuolisimmat läpsykisat tässä huushollissa saa aikaiseksi kylän vanhimmat jäsenet eli HRH ja Böö. Se on varmaan se elämänkokemus melkein neljän vuoden edestä,  juunou. Nuoruuden rämäpäisyys on kaikonnut ja silleen. En tietenkään viittaa tässä meidän sisällöntuottajaan, pois se minusta...Täti-ihminen varsinkin on todella onnellinen näistä läpsyistä, koska Nilssonin ja Madamen välit eivät ole  parantuneet ja Madame viettää ison osan päiväänsä vältellen pikku öykkäriä.
Feliway on edelleen pössäyttelemässä taikojaan  ja onkin vaikuttanut postiivisesti, mutta kun yksi tahtoo isotella eikä toinen oikein välitä niin suhinaa kuuluu meillä päivittäin. Pah.

Jottei juttu nyt ryöstäydy täysin väärille poluille tässä tarinassa niin loppuun keventävä kuva. Se toki vilahtaa tossa giffissäkin mutta ansaitsee solon.24 kommenttia:

 1. Hyvin vaikuttavat korvien, viiksien ja kielten asennot! Myös Madamen vasen suora on selvästi nopea ja tuima, ja osuu kohteeseensa tarkasti.

  Toivottavasti Madamen ja Nilssonin välit ei mene pahemmaksi. Ja saisi se Nilssonkin kyllä lopettaa sen öykkäröinnin... Onneksi feliway auttaa edes jonkin verran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ammattikissat osaa, noi korva ja tassuhommat kun sopiva vastapeluri on vastassa !

   Sen verran tässä ollaan kumminkin hyvissä väleissä, että noi pystyy syömään vierekkäin ja vaikka samalta lautaselta ja eilen ottivat päikkärit samalla sohvalla. Peli ei ole menetetty :)

   Poista
 2. Mikähän siellä oikein hiertää? Toivottavasti Feliwayn pössyt auttaisivat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta vaan tuntuu, kun Nisu on tollasessa nuoren_aikuisen_miehen_iässä niin sillä vaan vähän liiraa päässä. Jos ei ole tuunattua Toyotaa karvanopilla alla niin sitten koitellaan omaa valtaa muuten vaan vähän isotellen ;) Vaikka kissastakin puuttuu ne karvanopat ;D

   Poista
 3. Tuo alin kuva on kyllä ihanan höpsö.
  Mutta toivotaan että välit paranisivat. Ei ole kurjaa jos joku joutuu pakoilemaan. Meillä Feliway ei hirveästi auttanut, mutta meillä ei ikinä ollut hirveän pahoja nahinoita kuitenkaan. Toivotaan että aika auttaisi teidän nahinoihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan höpsöt on kyllä noi kissatkin <3
   Meillä onneksi on eliway rauhoittanut tilannetta, mutta saisivat noi kyllä tulla toimeen ilman sitä :)

   Poista
 4. Ohoh, melkoisen pörheä takatukka Madamella! Ei mikään McGyver-liuhuletti. Toivottavasti Feliway ryhtyy pian välienselvittelypuuhiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedä vaikka Mimmin sukujuuret johtaisi Ameriikkaan, jossa iso tukka on aina vaan muotia. Paitsi McGyverilla ;)

   Feliwayhin me luotamme, kyllä se vielä kaivaa muistista ne hyvät, yhteiset ajat !

   Poista
 5. Aivan ihana tuo alin kuva.
  Kurjaa, että ne ei tuu toimeen keskenään, mutta toivottavasti tilanne menee parempaan suuntaan Feliwayn avulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erätauko ja erätauon hommailut :)
   ''Elättelemme suuria toiveita, että ne välit vielä muuttuvat paremiksi - onhan ne sitä ollut ennenkin.

   Poista
 6. Inhottavaa jos eivät tule toimeen, mutta onneksi ei sentään ole sairaanloisia kissatappeluita! Tuo alinkuva on kyllä aivan ihana ♥ Jospa sielä rauhottuisi ajan kanssa :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meillä ollenkaan olla niin huonossa tilantessa, onneksi ! Yllättäen Nilsson jopa uskooo muo, kun aloittelee vähän kiusaamishommia ja minä sitä "ojennan". Ja kuten kuvasta näkee, pääsee Madamekin leikkimään kunhan kaverina on joku muu kuin öykkäri ;)

   Poista
 7. Se vvoi se ryhmädynamiikka olla aika haastavaa! Toivottavasti kaikki erimielisyydet kuitenkin selviävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ! Auikoinaan ei ollut ongelmia, sitten niitä oli. Nyt vaan odottelemaan aikajoa kun niitä ei taas enää ole :)

   Poista
 8. Vaikuttavia korvien asentoja. Hmmm. En nyt keksi feliwayta parempaa rauhoiketta. Ehkä ajan kanssa kissojen politiikka selkiää? Monastihan pelkkä aika auttaa ihmistenkin asioissa. Ei me nyt niin paljon muita eläimiä kummempia olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on kova luotto siihen, että välit paranee kunhan toi Nisu tosta vähän vanhenee ja oppii vähän arvokkaimmille leikkitavoille.

   Poista
 9. Kissojen laumahierarkia on kyllä aina mielenkiintoinen juttu, välillä hommat sujuu kivasti ja sitten ollaankin taas tukkanuottasilla. Ei voi ymmärtää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi ei! Varsinkin se, että nämä kaksi oli aikoinaan tosi hyviää kavereit aja formuloita ajeltiin joka ilta. Sitten tuli vallankumous ja yhdelle napoleon-kompleksi ja nyt ollaan tässä.
   Parempia viboja odotellessa...

   Poista
 10. Jännä jos ihmiset huitoo vihaisena toisiaan niin se ei näytä söpöltä mutta noiden kaverusten huitomiset ja irvistelyt näyttää söpöiltä :) Varmaan ohimenevä kriisi heillä mutta ensin on päätettävä kumpi sai tahtonsa läpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, söpöys on läpsivistä ihmisistä aika kaukana :D

   Kriisejähän tässä jokainen joutuu kokemeen, miksei sitten kissatkin ;)

   Poista
 11. Se on hyvä, että on tasapuolinen vastustaja! :) Toivottavasti Madamen ja Nilssonin välit vielä paranee, meilläkin on ollut Haiku/Raku ja Nora/Raku -kitkaa ja molemmista on selvitty. :) Nora ja Raku eivät vieläkään oikein touhuile keskenään ruoka-ajan ulkopuolella (Raku tahtoisi, Nora ei) ja Haiku komentelee Rakua, mutta ystäviä kaikki ovat kuitenkin keskenään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lohduttavaa kuulla, vaikkain tylsää että noita kitkoja tulee.
   Pesuhommat on noilla kahdella toistaikseksi jäissä, mutta niitä odotellessa....

   Poista
 12. Siinä näkyy tosiaan olevan tasavertaisemmat pukarit, kun on kieletkin samalla lailla käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku samana aikakautena syntyneiden juttu, varmaan ;)

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)