lauantai 25. lokakuuta 2014

Lähtölaskenta kissojen movemberiin

Meillä on nyt paniikki.
Pakkohan meidänkin on nimittäin osallistua omaan haasteeseen,  eikö?  Tällä hetkellä on ilmasto niin otollinen kuvakseen, NOT. Kissat tulevat kiltisti poseeraamaan taskulampun ja kameran edessä. NOT.  Ja siinä vaan pari ongelmaa, jotka on pyörinyt päässä.

Siltikin, haaste alkaa ensi viikonloppuna. Koska tässä ollaan kumminkin leikkimielellä matkassa niin oheiset "säännöt" ovat luonnollisesti vain suuntaa-antavia ja niitä ei tarvitse orjallisesti seurata.

 • Minimissään yksi kuva per viikko eli jos tahtoo oikein olla innoissaan saa vahingossa kuvattua hyvää matskua paljon, voi kuvia laittaa vaikka joka päivä, mutta 4 riittää yhtälailla. Tai 5. 
 • Kuvat saa olla uusia, vanhoja, muokattuja, taiteellisia, realistisia ja kaikkea näiden väliltä. Luovuus on haasteen ydin. Saa olla vakava tai hassutteleva. Videokin kelpaa. Tai gif. 
 • Multikissataloudessa saa kuvata vapaasti ketä vaan ja vaikka kaikkia. Kuvat saa olla vaikka samasta kissasta joka viikko.
Ja siinäpä ne. Säännöt yksinkertaisuudestaan. Ideana on vain pitää hauskaa kissan/kissojen kanssa eli siis jahdata uhria kamera koko ajan valmiudessa ja kutsua sitä yhteiseksi  laatuajaksi.

Meiltä tulee ensimmäinen kuva ensi viikon lauantaina ja se tulee olemaan uusi. Sitä ei ole vielä otettu eli taidan tässä kaivaa omaa haastettani hautaan omalta osalta kovaa vauhtia..

Kyllä, vanhaa kuvaa piti käyttää kun uusiakaan vielä  ole.


25 kommenttia:

 1. Joo, harjoitusotoksia yrittäessä olen huomannut nimenomaan, että jahtaamiseksi menee! Onneksi ei päädytti siihen viiksikuva päivässä kuukauden ajan, olisi alkanut viikset kasvaa järkytyksestä varmaan kissamamoillakin.

  Kiitos ideasta ja ohjauksesta joka tapauksessa. Pitänee kissablogin sivun puolelta käydä kirjautumassa Facebookiin, kun ei oikein matkaviiksiäkään ole tarjota Popot pogoillen -blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva päivässä olisi ollut kyllä sellainen haaste,että kaikki osallistujat olisi varmaan päätynyt böörnauttiin parissa päivässä ;)

   Jäämme odottelemaan innokkaina tuloksia ja toivotamme onnea jahtaukseen!

   Poista
 2. Kiitos ohjeistuksesta! Katsotaan miten marraskuun kuvaamisen kanssa käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivomme, että käy oikein hyvin ja semisti helposti ;)

   Poista
 3. nyt myös juttua tulevasta kissojen movemberista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juttua siis blogissa http://pinnineppiblog.wordpress.com/2014/10/25/kissanviikset-blogi-nyt-facebookissa-valmiina-kissojen-movemberiin/ Enpäs osannutkaan liittää linkkiä, jäi kommentista tykkänään pois.

   Poista
  2. Kivakiva, sanomaa saa todellakin levittää!

   Poista
 4. Tuollaiset viikset varmaan kutittaisi aika lailla, jos niillä sudittaisiin ihmisen kasvoja (esim. yöllä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kutittaa naamaa, sen kaikkia osia, kättä, säärtä ja ihan kaikkea mihin ne koskee. Nisuri nimittäin tykkää peseytyä silloin, kun se lötköttelee mun päällä ;D Aikamoinen partasuti.

   Poista
 5. AHHAA! Ai viiksienajeluttamattomuuskuukausi jos oikein ymmärsimme? Tuohan onkin mielenkiintoista ja voipi olla hauska jos onnistuu. (siis se viiksien kuvaaminen), pitääpä katoo onnistuuko meiltä. Viiksiähän kyllä löytyy! ;)
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitähän se idea lähti, vaikkakin meidän motiivina on vaan ihalilla kissanviiksiä eikä niinkään nostaa eturauhassyövän tietoisuutta. Jos se tosin tässä samalla nousee niin kyllä me ollaan tosi ilosia ja ylpeitäkin !

   Toivottavasti saat napsittua kameralle teidän KOMEITA tyttö- ja poikaviiksiä !

   Poista
 6. Yritetään tulla mukaan tähän! :)

  VastaaPoista
 7. Mekin yritetään ottaa osaa! Ei tosin luvata mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea teidänkin kuvauksiin, itse olen hieman kauhuissani ja sitten vielä vähän kun mun velvollisuus olisi ainakin täyttää noi kuvausmäärät ;)

   Poista
  2. Hei milläs viikolla tää homma alkoikaan? Pitikö jo viime viikolla olla postaamassa kuvia? Täällä vähän elellään tenttikrijamaailmoissa :D

   Poista
  3. Vastahan tässä on eka viikko menoillaan, että vielä on koko kuukausi aikaa kuvailla ;)

   Poista
 8. Yritin ottaa tänään kuvaa viiksistä - Miiru katsoi tyrmistyneenä, miksi pusken niin lähelle ja höngin oudosta kulmasta hänen korviinsa. Korvat paheksuvasti kääntyillen Miiru poistui paikalta rauhallisempaan kohtaan jatkamaan uniaan. Eli juu, jahtausta luvassa.... :-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on justiinsa niin tota :D Täällä on viime viikonloppuna kameraa pakoiltu oikein jengissä, yksi kuva on onneksi saatu millä aloittaa lauantaina....sitten ei olekaan jäljellä kuin 4 muuta kuvaa, vähintään. HUH ;D

   Poista
 9. Voihan kissanviikset! Nyt tuli kova haaste. Onneks on tuhansia kuvia plakkarissa...hmmm onkohan niissä yhtään viiksiä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin käytiin läpi vanhoja kuvia sillä silmällä, yllättävän vähän sitten olikin noita juttuja tarjolla ;)

   Poista
 10. Mekin voisimme lähteä haasteeseen mukaan ja kokeilla josko noista kateista voisi saada kuvia missä viikset on pääosassa :D (aina kameran nähdessään kääntää takapuolen kameralle!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takapuolen kautta kuvatut viikset kiinnostaisi kovastikin, onnea kuvauksiin ;D Ja tervetuloa Triolaan kanssa :)

   Poista
 11. Jee, huippukiva haaste johon säntäämme innolla mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva että innostuitte, me jäämme odottamaan jännityksellä teidän otoksia!

   Ja tervetuloa Triolan lukijaksi :)

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)