tiistai 22. lokakuuta 2013

Vitamiinipilleri

Mitä tapahtuu Triolassa, kun on aika ottaa vitskut?

Näkymätön kissa
Täältä katoaa 4 kissaa eikä muusta voisi päätellä niiden asuvan täällä kuin massivisesta possun ♥:n varastosta pakkasessa ja kissojen vessoista.


Joo siis ei kiitos. Mä en käytä.

Yllättäen possun ♥:llä ne taas ilmaantuu lähistölle, mutta varoen. Siksipä vitamiinipäivä on todellakin koko päivän vievä projekti kun täti-ihminen väijyy otollista hetkeä metsästää kissa syliin ja tiputtaa sille vitamiinipilleri kitusiin.

16 kommenttia:

 1. Meilläkin kissat katoavat olemattomiin heti, kun tulee kolmipäiväisen madotuksen aika. Onneksi teillä muutkin osaavat olla ovelia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsittämätön vainu niillä kyllä on, ei vaan kykene ymmärtämään ;) Ja kiitos, vertaistuki aina lohduttaa !

   Poista
 2. Aivan käsittämätöntä! Mä voisin syödä koko Multicat-purkillisen kerralla. Possun ♥, hyi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin meidän Nilssokin aikoinaan olisi vedellyt koko purkin yhdeltä istumalta eikä Böökään niitä vältellyt vaan sitten taisivat jossain kissakokouksessa päättää vetää samaa linjaa kaikki neljä ja vallinta oli sitten tyttöjen kanta : ehdoton ei vapaaehtoisuudelle.

   Ja Minni hei, pääasia on että syö jotain terveellistä. Ei kaikkien tarvi tykätä aina samoista ruuista :)

   Poista
 3. Mystisiä katoamisia, hmm... Suosittelemme vitamiinipillerin voitelemista voilla, saattaa mennä helpommin kitusista alas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pilleri onneksi sujahtaa kyllä kätevästi putkistoon kun kissan on saanut kiinni, se on se sitä edeltävä kissahippa joka hieman rassaa ;D

   Poista
 4. Meilläkään ei olla tykätty noista multicateista, jos syötte sitä yleisintä vitskua kanssa. Menee kyllä märkäruoan kanssa mukavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multicattiahan meillä. Kuten tossa jo Minnillekin kerroin niin pojille ne aikoinaan maistui oiken hyvin vaan tekivät stopin. Ja kukaan ei syö ruuan seassa mitään lisukkeita, rontit ;)

   Poista
 5. Mutta vitamiinipillerithän on hyviä! Monta mulle! ~Figo
  No ei kyllä tosiaankaan ole hyviä! YÄK! ~Friede

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kuulkaa katit pidätte kanssa kissakokouksen ja valitsette yhteisen linja ton pillerin kanssa. SIis Figon llinjan, ymmärsittehän ;) ?

   Poista
 6. Mitä? Pitääkö kissoille antaa vitamiinipillereitä? En oo tienny, häpeän...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvi antaa rutiininomaisesti, jos kissat syö vitaminoitua ruokaa.
   Mä taas annan pari kertaa viikossa , kun nämä syövät yhden liharuuan per päivä ja kaikki tarjouttu märkäruokakaan ei ole vitaminoitua. Ettei kavereille vaan tule puutoksia :)

   Poista
 7. Oveluutta peliin! Kissoilla on pienet vaikkakin söpöt aivot..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ajan kanssa mä saan noita huijattua ja pillerit kitusiin ;) Vaikka joskus tuntuu, että ne omat aivot on vielä pienemmät eikä todellakaan yhtä söpöt...

   Poista
  2. Meillä joskus syödään sellaisenaan, mutta jos ei näytä maistuvan, niin lusikan pohjalla murskaan murusiksi lautasta vasten ennen kuin sekoitan sapuskaan. Ketään ei epäilytä lainkaan :)

   Poista
  3. Tämä jengi taas haistaa heti multicattii ja jättävät eväät lautaselle Kiittämättömät ;)

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)