maanantai 22. huhtikuuta 2019

Arvoitus

Pahoittelen jo etukäteen, koska meillä on teille tosi vaikea arvoitus tarjolla.

Koska ensimmäinen kuva on niin vaikea, tässä tarjolle sama kuva, ilman  kysymysmerkkejä. 


Yleensä parin kirjan sisustaminen lattialle riittää karkoittamaan uupumuksen sohvalla makoilevalle täti-ihmisestä. 

Me kaikki täällä elellään ton yhden diktatuurin alla, ei mulla muuta.


12 kommenttia:

 1. Tuli mieleen, että pitäsikö sun laskeakin kirjat ja muut esineet lattialle ja katsoa rupeaisiko Nilsson haluamaan ne takaisin hyllyille? :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D

   Pohtimisen arvoinnen idea :D Selvää on, että jos kirjoja on vain pari laitialla, ei niiden nostamiset kiinnosta. Jos sitten laittaisin kaikki kirjat lattialle, ehkä sitten ?

   :D :D

   Poista
 2. Kas, sisustaja Siimahäntä! Miten teillä on muuten tuon mustan kerrostalon katto noin nätisti ja tasaisesti paikoillaan? Meillä se jotenkin lengottaa. Mut sitä ei varmaankaan ole vielä käytetty tarpeeksi, koska luulis sen nyt painosta oppivan menemään tolleen nätisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustaja Siimahäntä, mun ehkä pitää pölliä tämä nimi käyttöön ;D

   Kerrostalo on meillä yli 7 vuotta vanha, mutta ei toi reunus koskaan ole mun muistin mukaan ollut mitenkään rönsyilevä. Nyt se on ehkä vaan vähän enemmän lytyssä, kun uutena.

   Poista
 3. Joo-o, ei ollut yllätys että kuka tekee ja mitä. :'D Tarviis noihin hyllyihin samanlaisen kaiteen kuin jossain laivojen hyllyissä, ettei kamat lentele ulos kun laiva kallistuu/sisustaja touhuaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin toi meidän Nisu on ennalta-arvattava, siis :D

   Mä olen vaan miettinyt jotain pleksejä, mutta jotkut kaiteet olisi huokeammat ;) Tiedä vaikka joku kerta kehitän noihin jotain, ihan vaan Nisun kiusaksi !

   Poista
  2. Hei kuule, miten teillä menee nykyään sen juoksupyörän kanssa? Nimimerkillä tekisi mieli hankkia (kun olisi helppoa hankkia siltä suomalaiselta maahantuojalta). Toiveissa olisi, että lisä-äksöni auttaisi Sepon tylsyyteen ja sen tuomiin oheisongelmiin, ympäristöön ja itseensä kohdistuviin.

   Poista
  3. Se on ihan suunnaton hitti Nisulla. Se käyttää sitä lähes päivittäin, joskus montakin kertaa päivässä. Muiden kiusaamiseen se ei oikein ole auttanut, tai ehkä on - voihan olla, että Nisu kiusaisi vielä enemmänkin, ilman tota pyörää ;)

   Poista
  4. Kiitti, kuulostaa hyvältä! Luulen että Seppokin kyllä oppisi juoksemaan jos Nisukin kerran siitä tykkää. Kai meille sitten pyörä tulee... :D Mutta mistä ihmeestä Nisulla riittää lisäenergiaa juoksemiseen jos ei muu hommailu ole vähentynyt, ihmeotus!

   Poista
  5. Kissoissa on ilmeisesti ihmisten kaltaisia liikkujia. Niitä, jotka ihanasti väsyy liikunnan jälkeen. Sitten on niitä, joiden energiapatterit sujahtaa samantien takaisin ylos. Se on Nisu :D
   Ja epäilen, että Seppo kanssa ...

   Ps. mä jään innokkaana odottelemaan teidän raporttia !

   Poista
 4. Hmmm, ei kirja-kissan lukuintoa saisi meidän mielestä rajoittaa.
  - Rokkimimmit -

  Kirjojen lukemin lattialla on parasta mitä tiedän! Kirjahyllyssä niitä pitkin on myös kiva kiivetä ylöspäin.
  - Rudi -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jotekin osasin arvata teidän mielipiteen, senkin Rokkimimmit :D

   Mutta Rudi, sä siis olet sellaisia intellektuelleja kissoja sitten ?

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)