sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Olalá Madame!

HRH aloitti oman lääkityksensä samaan aikaan kun Nisu omansa.
Toisella alkoi lääkkeet puremaan saman tien, toisella ei juurikaan muutosta tilaan ole näkynyt.

Paitsi nyt. Nyt on HRH palautumassa entiseksi rohkeaksi itsekseen!

Jos tässä vaikka vähän tuulettaisi napaa...

Tästä viikosta alkaen meillä onkin asunut Madame, joka ei kavahda jokaista herra Nilsson katsetta. Kissa, joka ei säiky ihan jokaista herra Nilssonin tassun liikettä. Kissa, joka ei kyräile piilossa kaikkea valveillaoloaikaansa.

Meillä asuu kuningatar, joka on alkanut haastamaan Börjeä leikkiin. Kissa, joka leikkii välillä itsekseen ja kipittää täti-ihmistä karkuun, kun tämä lähestyy pilleri kädessä. Kissa, joka kulkee välillä häntä terhakkaasti pystyssä eikä aina lattiaa myöten.

Kuninkaallinen kieli.

Oikeasti mietin pitkään, onko mitään  järkeä syöttää kissalle lääkettä itsetunnon takia. Lääke on kumminkin aina lääkettä.  Nyt voin sanoa, että ratkaisu oli oikea. HRH on saamassa elämänsä takaisin ja täti-ihminen on päässyt samalla sellaiseen onnellisuuden kuplaan, mitä sillä joskus aikaisemmin oli.

Toisaalta, saatanhan tässä  tuuletella liian aikaisin. Vastahan tuota reipastumista on ollut muutamia päiviä. Silti me nyt ollaan tosi positiivareina tämän jutun kanssa ja ollaan täysin sitä mieltä, että tämä on jatkuvaa.25 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kaikista onnellisin olen siitä, että Mimmin elämänlaatu on paremmassa jamassa :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. ´Kikattelin sisäänpäin kerran, kun Nisu oli kuin paraskin raggari ja Mimmi vaan mulkaisi sivusilmällä sitä. Meni laihapoika häkellyksiin :D

   Poista
 3. Superjeet reipastuneelle Mimmille! Hyvä, että lääke tuntuu toimivan ja öykkkäri ei enää jännitä koko aikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä itsekään ole tajunut, kuinka Madamen arkuus on tätä tätiä stressannut. Nys sisuksissa kuplii puhdas onni tästä uudesta käätenstä !

   Poista
 4. Mahtavaa! Tuo on kyllä totta, että mielialalääkkeiden antaminen kissalle kuulostaa vähän epäilyttävältä. Miettisin itsekin moneen kertaa ja epäilisin aikalailla. Onneksi sinä olit ennakkoluuloton ja aloitit lääkkeen! On niin hienoa nähdä kissa reippaana omana itsenään ❤️ Onnea on hyvinvoiva kissa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PÄätös oli sinällään helppo, koska meidän ell on kissalääketieteen guru ja on samaa lääkettä syöttänyt omalle kissalleen vastaavaan vaivaan. Mutta että se oikeasti toimii meilläkin, on kyllä ISO ❤️❤️❤️❤️❤️

   Poista
 5. Hienoa, että löytyi toimiva lääke.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja samalla saan tuohon kattiin biotiiniäkin syötettyä, winwin-tilanne :)

   Poista
 6. Kuulostaa todella lupaavalta! Aina sitä ajattelee, että olisi kiva välttää kaikkia mahdollisia lääkkeitä, mutta joskus niistä on ihan selvää iloakin. Toivottavasti suunta jatkuu samana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin oikea ratkaisu. Tossa Mimmi mennä viipottaa, istuu keskelle olohuonetta mitä ei ole tehnyt aikoihin. Nyt toinen ei kaipaa jatkuvaa turvaa kapiessa, kirjahyllyssä, nurkassa.

   Poista
 7. HIPPI HURAA! olkoon väliaikaista tai ei, nyt juuri asia on mallillaan ja siitä pitää / saa iloita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mä uskon, että tämä jatkuu ja Mimmin mieli vahvistuu. Vielä koittaa hetki, kun se panee Nisun nippuun ;)

   Poista
 8. Ihanaa, Madame on ottanut paikkansa jälleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HRH:n paluu ;) tiedä vaikka, jos työpaikka kuninkaallisena johtajana alkaa kiinnostamaan toista !

   Poista
 9. Ihanaa HRH! Kaunis ja rohkea <3

  Rohkea on ollut myös täti-ihminen, kun on käynyt Mimmiä lääkitsemään. Varmasti ankaran harkinnan takana. Mikä onni, että riski näyttää kantavan hedelmää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on, kerrassaan valoittava ❤️
   Päätöstä helpotti todellakin oman ell oma kokemus lääkkeestä omalla kissallaan. Ja nyt kun näkee, että se toimii. Kissa on virkeä, iloinen ja itsevarmempi.

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Sievästi se tuossa vieressä taas sipsuttelee, välittämättä Nisusta ❤️

   Poista
 11. Mahtavaa, että on vaikuttanut noin hyvin! :) Onko Nisu reagoinut mitenkään rohkaistumiseen? Toivottavasti tilanne päättyy lopulta niin, että kisut voivat olla yhdessä ilman lääkkeitäkin. ♥

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)