tiistai 30. toukokuuta 2017

Kruisailemaan?

Me Böön kanssa vähän leikitään, että me muka molemmat ollaan innokkaita Kruisailijoita.Täti-ihminen pitää vaunuja lähtökuopissa ja Böö muka odottelee niissä lähtöä ulos.

Oikeastihan meidän kruisailut  meni näin. Ei ehkä kamalan hyvin.

12 kommenttia:

 1. Me on jopa käyty muutamia kertoja kruisailemassa, mutta Punkun kanssa nuo karkaamisaukot sivuissa on aina vaan suurempi ongelma. Haaveissa onkin nyt paremmalla kopalla varustetut rattaat, kun sinänsä molemmat pojat ihan selvästi tykkää rattaissa matkustella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te olette kyllä reippaita ! Noi aukot on kyllä aivan tolkuttoman tyhmät, ne pitäisi varmaan jotenkin ommella kiinni..mutta mäen ompele.
   Mä jään odottelemaan teidän uusien vaunujen kuvia, voin sitten olla kateellinen ;)

   Poista
 2. Me myytiin rattaat pois! Onneksi mamille tuli selväjärkinen hetki ja rattaat löysivät (toivottavasti) innokkaan käyttäjän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vielä pidän noita tossa, ne oli kyllä aika kätsät kun vein tytöt dösällä ell...

   Poista
 3. Ooh, tässä on ny jotain hassua. Kruisailu on kivaa ja sillä pääsee uusia paikkoja tutkimaan. Mut me tykätään kuitenkin enemään siitä, että vaunuilla mennään kävellen kuin siitä, että ollaan pyörän perässä.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. te oottekin sellaisia hurjapäisiä tylleröitä ♥

   Poista
 4. Voihan Börje kruisailla vaikka unissaan? Tai sitten kärry on sellainen lasten leikkipaikkojen kärry, joka ei liiku (paitsi joskus ne on keinun tapaisia), mutta jossa penskat saa kuvitella kruisailevansa. Turvallisempaakin silleen.

  VastaaPoista
 5. Me käytiin torstaina Ruffen kanssa moikkaamassa Pepsiä kärryillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te ootte kyllä meidän idoleita kärryilyhommissa ♥

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)