tiistai 18. huhtikuuta 2017

Messutärppejä

Ensi viikonloppuna se  sitten on Showlinkin, Messukeskuksen ja Royal Caninin tekemät kevään must-messut:  Eläinystäväni-tapahtuma.  Lomaileva täti päätti kerrankin olla etukäteen aktiivinen ja katsella vähän mitä siellä on tarjolla. Tässä siis täti-ihmisen tärpit.

Rurokin kissanäyttely
Halli 4

Kissaihmisille  ei ole messuilla tarjolla kuin Rurokin massiivinen kissanäyttely. Siltikin,
näyttelyitä vieroksuva täti-ihminenkin on onnellinen 500-600 kissan keskellä ja sitkeästi venyttelee kaulaansa kaksoisleuka heiluen kurkkiessaan häkkeihin. Harmikseni en sunnuntaina pääse messuilemaan, kun salarakkaani Emppu on esittelemässä koko komeuttaan tuomareille.


Alueelta löytyy myös kissojen rotuesittelyitä ja ainakin Somakiss Ry:n pisteellä (4d68) voi ostaa omille kissoille pieniä tuliaisia.

Shoppailua 

- Eläintarvike sydänystävä (4f61): Power of Naturen raksut !!!!

-Mush (5h39) :Punkun ja Penan paikassa on testattu muutamia ruokia, varsin hyvällä menestyksellä. Meillä noi ei maistu, mutta jos maistuisi niin kävisin kyllä kurkkaamassa messutarjoukset.

-Showlink (5m21) : Rokotuskorttiin kannet ! Meillä on jo yhdellä, nyt pitäisi ehkä hankkia lopuillekin?

Oikeasti väri on ihan lila eikä sininen.....


Sen verran täällä ollaan kyllä tzokissa, koska nyt näyttää ettei DeluxePrimaCat ole paikalla??????


Royal Canin Areena
Halli 5

Ihan ehdoton nähtävä on Dogbic-näytös/kisa. Sitä on tarjolla molempina päivinä: lauantaina klo 12.30-13.00 on lajin esittely ja sunnuntaina onkin sitten itse kisat.

Wise nose- Suomen Hajuerotteluyhdistyksen esittely 22.4 klo 13.00-13.30 voisi olla kattikansalaisiakin kiinnostava juttu: kovin moni blogikissakin harrastaa nykyään nose workiä. Sama asia, oletan?

Näytteilleasettejat ja ohjelmat:

- Suomen Lemmikkihaisunäädät ry. (4e58). Onkohan some-julkku Mihail paikalla ?- Suomen chinchillayhdistys ry. (4e50). Pakko päästä katselemaan näitä kavereita lähempää.

Lisäksi OutletExpossa on aina pakko pyörähtää, koska kynsilakkoja ja juttuja.Tänä vuonna aion käydä myös Model Expossa ihmettelemässä juttuja  JA Lapsimessuilla katsomassa klo 13 alkavan muotishown! Se on joka päivä, samaan aikaan. Juontajalle tässä jo terkkuja ;)

Toivottavasti messuilla tavataan ja hihasta saa nykiä jos törmäät tähän turhantärkeään punapäiseen, touhottavaan blogariinne !


18 kommenttia:

 1. Meidän yhdistys on kanssa messuilla esillä ♥ Eli kannattaa käydä kertomassa meiltä terveisiä SER-FER Suomen Eurooppalaiskissarengas ry:n pisteellä!!
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 2. Ja tällä eurooppalaiskissayhdistyksellä on tuttu täti höpöttämässä. Osaston löydät täältä: 4d69

  VastaaPoista
 3. Hei, hyvä että joku on koonnut tärpit!! ModelExpossa on nukkekotiosastokin... Minut löytää sieltä tai eläimiltä :) - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nukkekotiosasto oli jännä, uskomattomia juttuja tarjolla !

   Poista
 4. Mihail on paikalla molempina päivinä ja viereisellä ständillä 4e50 on tälläkertaa mukana myös Mihailin minionit, eli talouden fretit (ja tietty muitakin frettejä) :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olitte siellä, koska oli kiva nähdä :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. ..ei ollut ei. Vieläkin oon aivan rikki siitä :/

   Poista
 6. Kiitos Somakissin mainitsemisesta. :D Lauantaina nähdään melko varmasti messuilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pitihän se mainita, kun sä kerroit tehneesi leluja sinne ;)

   Poista
 7. Kiva, kun keräsit tärpit! Itse en ehkä pääsekään messuilla pyörähtämään, mutta on kiva olla kärryillä, mitä missäkin tapahtuu :)

  VastaaPoista
 8. Tulin vielä vinkkejä kertaamaan ennen H-hetkeä. Noseworkia olisi kiva päästä seuraamaan, koska se olisi takuulla Juiden laji. Törmäilemisiin kenties! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä olisi teille uusi laji...niinkuin se dogbic käännettynä catbicksi ;)

   Poista
 9. Voi mitä kaikkea hauskaa siellä on taas ollut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika vierähtää kyllä messuilla tosi nopeasti.

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)