lauantai 26. marraskuuta 2016

Täti-ihminen tutkii * ModKatin sisäpussin pesu*

Täällä on jengi alkanut  pissailemaan seisoessaan.  Näin saadaan pissaa siis hiekalle ja veskin pohjalle. ModKatin sisäpussi siis pitää pestä molemmin puolin ja se on oikeasti aika hankalaa.

Eilen illalla oli vessojen pesupäivä. Mikäpä sen parempi päivä siihen hommaan kun perjantai-ilta. Jynssäsin ja jynssäsin yhtä sisäpussia huolella ja laitoin kuivumaan. Yksi pussukka jäi yöksi likoamaan pesuaineeseen.Aamulla kuiva pussukka haisi edelleen kissanpissalta. Vahvasti. Pussissa on mutkia, ryppyjä ja saumaa, joista haju on vaikea saada pestyä.  Siitä se ajatus sitten lähti. Oli aika suorittaa koe kaikkien ModKatvessojen omistajien puolesta.
Pussukat esipesun kautta pesukoneeseen ja hienopesuohjelma päälle. Laitoin jopa linkouksen, mutta hitaimmalla mahdollisella.

Se toimi! Pussin metalliosat pysyivät muodossaan ja pissanhaju lähti. Nyt tiedätte, miten sen pussin saa helposti pestyä kunnolla.

Olen erittäin onnellinen.

10 kommenttia:

 1. Hyvä että joku tekee tieteelliset tutkimukset muidenkin puolesta :D Oliko paikalla virallisia valvojia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja joku taisi julkaista tulokset liian pikaisesti: kyllä noista pussukoista vielä lievä pissan haju lähtee. Jatkotutkimus meneillään: vedellä laimensin pisssa pois- liuosta ja suihkupullolla ruiskin pussukat. Josko se olisi se kirsikka kakun päällä ?

   Poista
 2. No mutta! Tämä helpottaa mua kummasti, koska tälläkin hetkellä tuolla kylppärissä odottaa mun ikuisuusprojektini, eli Modkatin pussin pesu :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jibiiii! Mutta muista vielä ruiskia pusseihin pesun jälkeen jotain pissanhajua neutraloivaa (mulla pissi pois) nestettä. Kun kuivana ne sitten kumminkin vähän löyhkäsi :/

   Poista
 3. Ai Modkatissa on pussi! :o Sellaista ei ole Mustin ja Mirrin halpisversiossa, mikä on ollut ihan superkätevä Noran seisomapisujen osalta. On vakavassa harkinnassa hankkia sellainen myös tietokonehuoneeseen kun Nora on nyt pari kertaa pissannut siellä reunan yli seinälle/laminaatille. Tuohon huoneeseen kisut pääsevät vain kun olen kotona niin pisut tulee onneksi aina pestyä ennen kuin aiheuttavat vahinkoa. Tympeää silti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on ollut tosi kätevä viimeiset 4 vuotta mutta nyt kun pissatekniikkaa on muutettu ainakin parin kissan toimesta, ei se enää ole ihan yhtä kätsä ;)

   Poista
 4. No hitsi! Minähän tungen pussukan koneeseen seuraavalla kerralla. Meillä pussit alkaa kyllä olla raavittu puhki pohjasta ja siksi falskaavat, poikien pitää niin ankarasti peittää tekeleitään. Kiitti Alma, vinkistä! terkuin Ripa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeei, ollos hyvä Ripsukkainen <3 Ja Zooplussalta saa aika halvalla sit uusia pussukoita,ostoksille pääsee tosta meidän sivupalkista ja sitten menisi rahaa eläinsuojeluun ;)

   Pojille isot rapsut <3

   Poista
 5. noniin hyvä että uskalsit testata! Ja että pussit pysyi kunnossa :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällainen tiedeihminen kun olen, niin ajattelin vähän tutkia ( eli siis pussit olisi lentänyt roskiin pissanhajun takia, joten menetettävää ei ollut)... ;)

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)