sunnuntai 21. elokuuta 2016

Leffa: Nuoremman crazy cat ladyn uusi catio

Eilen oli kauhian kiireinen kissapäivä: aamusella Tuire Kaimion luento. Se oli taas ihan älyttömän  megamielenkiintoinen ja fanituksen määrä sen kuin kasvaa. Uskomaton nainen, todellinen eläinkuiskaaja!
Kiitos Suomen bengalikissat Ry:lle tilaisuuden järkkäämisessä ja PrimaCatille herkkuruuista!

Iltapäivällä matka vei sitten nuoremman crazy cat ladyn uuteen kotiin. Sen luokse, joka siis ostaa kodin sen mukaan miten piha taipuu kissoille catioksi ;)


Teinpä tästä uudesta pihasta sitten videon, puhun siinä puutaheinää enkä osaa taivuttaa sanoja. Enkä olla huohottamatta tai heiluttamatta kameraa. Hiirihomma oli olevinaan vitsi, mutta aika vakavalta täti kyllä kuulosti sen letkauttaessaan...Pihan muutettiin kissaturvalliseksi ihan ekana ja sinne on tulossa vielä ainakin kiipeilypuu.   Tosi upea piha ja tosi onnellisia katteja siellä riehui yötä myöten.

Ps. Oli muuten mieletöntä katsoa, miten vauva ja kissat sopivat samaan tilaan ilman draamaa ja raateluista. Moni kissa annettaan turhaan pois vauvan saapuessa perheeseen, ei ole ihan reilua hommaa.26 kommenttia:

 1. Mahtava catio! Kyllä kelpaisi olla Nuoremman Crazyn Cat Ladyn kissa!

  Hyvä selostus myös. Vaan miten päättyi ötökkätilanne ja millainen oli pensaan hiiritilanne? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi katit oli niin onnellisia tuolla. Riehuivat, metsästivät ja lepäilivät jaloissa (istuttiin ulkona).

   Pensaan hiiret taisi ottaa hatkat, koska Leevi siirtyi sisätiloihin lepäilemään. Hessu taas jahtasi ötököitä koko illan, komeiden kahden metrin loikkien kera. Toivottavasti sieltä joku eksyi suuhunkin :D

   Poista
 2. Onpa luksusta! :-o En edes näytä tätä Nupulle, ettei tule paha mieli. Selostukset olivat taas ihan mahtavat - hyvä, kun vloggaus jatkuu! :) Parhaita pätkiä olivat kissojen kanssa juttelut. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en ole kissoille tota näyttänyt, tulisi vaan sanomista :d

   Sun edellisen kommentin takia mä uskaltauduin tämä tekemään eli kiitos kovasti - aika hauskaahan toi on, kun ei stressaa juttujaan (ainakaaan paljoa). Lisää on siis tiedossa ;)

   Poista
 3. Mikä mahtava kissapiha!!!! Tahtoo!! - Emäntä

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Ihan tajuton. Siis todella tajuton. Mä olen niin kade!

   Poista
 5. Ihana catio! Kissat näyttivät nauttivan tilasta täysillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne todellakin nauttii: saavat tulla ja mennä ovesta oman tahtonsa mukaan. Ja nyt kun oli vieraita ja isäntäväki valvoi niin pimeän tultua ne vasta riehaantuikin - varsinkin Hessu :)

   Poista
 6. VAU! Ei voi taas muuta ku olla vihreänä kateudesta...

  VastaaPoista
 7. Kunnioitan!! Nyt on oikeat kissaihmiset asialla. Koko pihan kokoinen Catio! Just näin kuuluu ihmisen asua - ja kissan :-)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Edellisessä kämpässähän nillä oli kanssa se koko piha kissavarmistettu ja nyt niille ei muut kelpaisikaan. Kissat määrää ;)

   Poista
 8. Vau mikä piha! Täällä ollaan ehkä hiukan kateellisia. Meillä joudutaan toistaiseksi tyytymään "vain" valjaissa ulkoiluun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ollaan tosi paljon kateellisia ;) Ja vaikka mä saisinkin ton meidän terassin jotenkin fiksusti catioitua niin ei se tollainen ihana olisi kumminkaan. Vaikka olishan sekin tietty jotain, kun valjastelu ei noihin oikein iske :)

   Poista
 9. Onpa tilava ja sekä esteettisesti että näppärästi toteutettu koko pihan ratkaisu. Vau!

  Meillä catio on suunnitteluvaiheessa (kaiketi sellainen on vähän välttämätön tehdä kun enemmän tai vähemmän sitä silmällä pitäen uusi koti tuli valituksi). Paljon kysymystä herättää se, että kulku catiolle pitäisi olla melkein ehdottomasti sisältä ikkunan (tai oven) kautta. Katsotaan mitä keksitään....ehkä ensi syksyyn mennessä (?) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin on, mutta onhan toi nuorempi crazy kylläkin sisustussuunnittelija. Sillä on vaikka mitä upeita ideoita. Sehän on meidän kissojen tilatkin täällä meillä suunnitellut. Vielä kun se osaisi meille kerrostaloon loihtia tollaisen pihan niin jo olisi hyvä ;D

   Ihanaa kun teilläkin koti ostetaan kissojen ehdoilla :D Onnea siis cation rakentamiseen, kissat tulee sitä ihan varmasti rakastamaan!

   Poista
 10. onpas kivaa kun kissoilla on ihka oikea oma piha! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kyllä ihanaa, jos saisi sellaisen omillekin kissoille. Mutta pari ongelmaa sen edessä: meillä ei ole pihaa olisi ehkä se suurin niistä :D

   Poista
 11. Apua miten upea!! Kyllä kisujen niiiiiiin kelpaa, tahtooooo kans!!! :DD Meilläkin tulee olemaan tulevaisuudessa talonvalinta tarhamahdollisuudet suuresti huomioiden, just tommonen mahdollisimman iso on tavotteena. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks olekin ♥ JOs mä joskus päädyn rivariin tai omakotitaloon asumaan niin ensimmäisenä sinnekin rakennettaisiin kissoille tarha!

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)