sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Kissakahvila Helsinki ja väliin jäänyt bloggarimiitti

Aina ei vaan mene niin kuin on suunnitellut.
Viime sunnuntaina kävi justiinsa näin ja täti-ihminen missasi pitkään odotetun kissabloggaajamiitin. Siksipä tämä juttu ei käsittele itse miittiä, eikä kahvilaa vaikka sitten kumminkin käsittelee.

Yksi kissablogi lunasti viime vuonna kahvilasta tuolin, kun oli kerran mahdollista...
Kahvilan omistus vaihtui keväällä Purnauskiksen vetäjien hallintaan ja sitä myöten on kahvila saanut uutta puhtia. Listalle on vihdoinkin tulleet erikoiskahvit ja lisää leivonnaisia. (Toivottavasti muuten syksyllä jatkuu kevään  lounastarjous: ilman kissanhoitomaksua salaatille pääsee normaalilla lounashinnalla - arvatkaa vaan kuka tulee menemään jos vaan jatkuu...)

Kuvia kahvilasta on tullut vaklattua oikein huolella ja näyttää siltä, että kahvilaan on saatu sinne kaivattu "sielua" pienillä muutoksilla. Kissojen koivu näyttää ihan kamalan kivalta ja näyttää olevan suosittu kahvilan kissakansalaisten keskuudessa. Oikein hyvä idea ja ihan varmasti vaikuttaa kissojen hyvinvointiin positiivisesti. Meillekin pitäisi saada sellainen! Kade. Olen. Minä.

Uusi, pehmeä peitto koeajossa.
Kahvila oli  järjestänyt bloggaajille oman yhteistyökumppaninsa Royal Caninin kanssa ihan mahtavan goodiebagin.  Mäkin sen sain, kun olin listoilla vaikken paikalla - kiitos Kaisulle lähetin tilaamisesta ja Naukulan Mammalle lähettipalveluista ;)  Paketissa oli todella mieluisa peitto, Arabian muki, aCat& liCat nettikaupaan tarjous, leluhiiri (kateissa jo, mites muuten) ja PrimaCatilta ruokaa ja lahjakortti Royal Caninin ruokaan. Eikä sovi unohtaa Kissakahvilan kangaskassia - iso kiitos näistä !

Kiitos myös bloggaajakollegoille Triolan listasijoituksen huomioimisesta,  Ehkä oli ihan hyvä etten ollut paikalla kun pillittämiseksi se varmaan olisi taas mennyt.

Alla raportteja miitistä: Tassulinnan Tuijalle iso kiitos miitin järkkämisestä ja seuraavalla kerralla sitten paremmalla onnella.

Tassulinna
Kissakas 
Hupsu ja Tosi Höpsö
Kissankujeita
Naukulan Kerho
Vihreän mökin valtias
Tom, Jerry ja Caleana
Miukumaa
Elämää ja elämyksiä
Kissat kertovat
Viiksikarvan varassa
Pate, Eddie & Rudi
Viiruvarpaat

Muki, peitto ja Böö! 

Allekirjoittanut aikoo pikimmiten visiteeraa ihan itse kahvilassa ja kameran kera, koska uteliaisuus.
Kiinostaisiko teitä lukea juttua tästä käynnistä ? Valokuvaisin vähän kahvilan muutoksia maistelisin herkkuja ja sössötäisin kissoille ?

17 kommenttia:

 1. Mun on kanssa pakko päästä tuolla käymään joskus. Pahus sentään, kun yleensä Helsingissä käydessä ei ole ylimääräistä aikaa, ellei sitten lähtisi myöhemmällä junalla ja olisi kotona vasta nukkumaanmenoajan jälkeen :( No, ehkä joskus.

  Purnauskiksen ihminen on vissiin kyllä oikein taikuri näissä. Purnauskis itse nyt on tietysti ihana paikka, ja nyt jos vielä tähänkin on tullut uutta puhtia ja merkittäviä pikkuparannuksia!

  Kuvissa esiintyvälle kissamallille pusu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ihan samaa mieltä, sun on päästävä tonne ! Niiden katit on veikeitä (joo, olipa yllätys) ja nyt kun siellä on tunnelmakin parantunut niin kyllä se yhden nukkumaanmenoajan väärtti on ;)

   Kuvan kissa muuten tuli ihan ite hakemaan noi pusut viime yönä. Klo 2.47. Ja samalla puski otsaa niin, että meinaisi kuhmu tulla :D

   Poista
  2. Joo, täytyy ottaa syksymmällä asiaksi. Pätevä argumentti tuo, että veikeät kissat on yhden nukkumaanmenoajan väärtejä ��

   Börjen puskema kuhmu otsassa ei haittaisi ollenkaan! ❤️

   Poista
 2. Tottakai halutaan lukea sun raportti eli sinne vaan sössöttämään heti tilaisuuden tullen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa, siis mullahan on lähes velvollisuus mennä sinne - ihan vaan raportin vuoksi ;)

   Poista
 3. Ilman muuta haluan lukea kokemuksesi, kun sulla on mihin verrata! Meillä muuten on kotona koivua, mutta kissat ei ole siitä yhtään kiinnostuneita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun mä tykkään tästäkin vastauksesta, niin älyttömän hyvät perustelut ;D

   VAi teillä ei sitten koivu kelvannut ? No ehkä mä sitten en enää niin paljoa enää kadehdi. Meilläkin nimittäin kävisi varmaan niin ja sitten mulla olisi reisana yksi puu. Sisätiloissa ;)

   Poista
 4. Kyllä mekin mieluusti luettaisin postaus! Pitäisi itsekkin mennä sinne käymään, kun en miittiin päässyt ja kiinnosta mitä taikoja Tiina on sinne tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivakiva, ehdottomasti siis menen sielä käymään. Ihan siis vaan teidän muiden takia ;)

   Mä uskon, että Tiinan kosketus on täyttä kultaa. Ja epäilen, että Tiinan positiivinen energia on tehnyt oman osuutensa kanssa.

   Poista
 5. Joo, sinne vaan sössöttämään, ja sitten raporttia! Ja syssyllä sitte sinne Tammereelle, kun joku sellasta lupaili järkkäilevänsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sössöttämään siis menen, ehdottomasti ;)

   Toivottavasti Tampereen möötti osuu hyvään kohtaan, koska tämä tahtoo sinne!

   Poista
 6. Ehdottomasti lisää raportteja vaan! :) Minustakin ennen kahvilalta puuttui "sielu", mutta nyt kuvien perusteella siellä on paljon kissamaisemmat oltavat! Olisi ihan superia päästä joskus käymään kissakahvilassa ja ehkäpä sinne etelään ei tarvitse ainakaan pelkästään sen vuoksi tulla, sillä Ouluunkin on kahvila suunnitteilla! :)

  Myös muuten Viiruvarpaat on raportoinut päivästä: http://viiruvarpaat.blogspot.fi/2016/07/hullujen-kissanaisten-kokoontumisajot.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kun hokasit ton Viiruvarpaiden puuttuvan, kävin heti lisäämässä linkin juttuun !

   Olisi kyllä tosi hienoa, jos Ouluunkin avattaisiin kissakahvila ! Sitten pitäisi sielläkin yrittää käydä.

   Poista
 7. Kyllä kiinnostaisi! Ja onnittelut listasijoituksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No muta tosi hyvä, että täältäkin tulee puoltava mielipide!

   Ja tietenkin, kiitos :)

   Poista
 8. Kiinnostaisi ehdottomasti! Mullakin on jäänyt kahvilassa käynti vielä toistaiseksi väliin. Muutosten jälkeen kuulostaa siltä, että pitäisi ehdottomasti käydä tutustumassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taas puoltava ääni, voi sentään - pakkohan mun sit sinne on mennä ;)

   Ja sun kanssa, ehdottomasti kun aika on kohdillaan !

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)