keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Bad hair day

Meillä on tunnustus.

Vaikka HRH näyttää kaikissa kuvissa olevan tukka moitteettomasti mallillaan, on tilanne kaikkea muuta. Madamen kuontalo on kuin Aurinkokuninkaalla, muttei sentään löyhkää samalta. Madame vihaa kylpyä ja harjausta. Sitten kun soppaan heitetään vastahakoisuus lisäravinteiden ottamiselle ja hilseilevä iho. Aivan.

Vaan nyt loppui sietäminen, koska ongelmaksi on tullut aluskarvan rastoittuminen. Ja niitähän löytyy. Alla olevassa kuvassa yhden illan löydöt ja turkissa on noita ainakin tuplat lisää, vielä  kissassa kiinni.

Dreadlocks


Kauhea klöntti kissatukkaa! 

Rastoihin ei pure kuin sheivaaminen, toisaalta samalla tehdään Madamelle brasiliainen.

Sheveri.
Pesullehan toi katti on jossain vaiheessa vaan roudattava, mutta ensin aloitamme toisenmoisen kuurin.


Sisäiseen hoitoon kaapista löytyy vitamiinia, biotiinia ja Nutrolin öljyä. Meidän uusi iltaohjelma on jahdata kissaa ja trööttäillä sen suuhun öljyt ja sormella työntää pilsut kurkkuun.

Ulkoiseen hoitoon ostin Zooplussalta pitkätukkaisten Furminatorin joka oli tarjouksessa ja kylkiäisiksi sai Furminatorin harjan.

Furminator ja Furminator

 Yllättäen harja irrottaa ainakin noista lyhytkarvaisista karvaa tosi hyvin, mutta ne sitten pölisee kaikkialle. IHAN kaikkialle ja varsinkin naamalle.

Kuvassa Ellin hiuksia.
Nyt ei sitten enää tarvita muuta kuin suostuvainen kissa ja täti-ihminen joka ei luovuta viikon päästä. Eikä kahden. Tiedä vaikka me jossain vaiheessa päästäisiin tekemään yhteenveto tuloksista !

PS. Ollaan muuten vielä ihan väleissä Mimmin kanssa, kiusaamisesta huolimatta.


PPS. Jos innostuit harjoista, tonne suuntaan -----> tonne suuntaan ja klik.28 kommenttia:

 1. Piti tavata monta kertaa että miksi ihmeessä sä tuon katin haluat Pesulle väellä vängällä tuoda, kun sillä hyvä koti jo on... kunnes sitten meni väsyneen tajuntaan..

  Hih, meidän porukoiden kissalla Ilonalla on vähän vastaavaa. Neitiä ei vaan tuosta noin mennäkään harjaamaan.. Joten sitten tulee paha Riksu, ja sheivaa. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Voihan olla hei, että Mimmi itse tahtoo teidän Pesun hoiteisiin, kun täällä vaan kidutetaan harjan kanssa ja vaikka mitä !

   Meillä on kyllä pelastukseksi tullut toi sheiveri, vaikka tossa pari kuukautta sitten kissalla oli toinen kylki aivan kynitty...

   Poista
 2. Hauska postaus! Vaikka aihe nyt varsinaisesti ei niin hauska ollutkaan. Toivomme HRH:lle nopeita tuloksia ja paljon kissanminttunappeja lohdutukseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ;) Tänään rapsuteltiin aluskarvan solmuja Furminaattorilla ja Cosman kuivakanapurkki vierressä - sain monta takkua irti ja Mimmi monta karkkia ;) harjoitukset jatkuu!

   Poista
 3. Öh, oli hankala nähdä Ellin hiuksia kuvassa, koska näyttö on niin kissankarvoissa, ettei erota mikä on kuvassa ja mikä kuvan ulkopuolella...

  Onnea ja menestystä turkinhoitoon! Olkoon tulokset hyvä ja pikaiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissankarvat. Niitä kyllä löytyy kaikkialta:D

   Kiitos toivotuksista, nyt se turkki haisee kalaöljyltä, mutta monta takkua ollaan saatu kissasta irti.

   Poista
 4. Hauskoja turkinhoidollisia hetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä odotellessa, toistaiseksi tapahtumassa on mukana yksi hikoileva täti ja karkureittiä etsivä kissa :D

   Poista
 5. Madamen rastakuontalo on takuulla supercool, mutta ymmärrän silti nuo hankinnat. :) Toivottavasti turkin silottumisen myötä neito itsekin alkaa arvostaa yhteisiä tukanhoitosessioita. Ehkä auttaa, jos otat mukaan jonkin intialaisen karvapeitehieronnan, joka vaivuttaa ihanasti transsiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään suoritettiin pikaharjaus Cosman kuivakanan kera (jonka mukana tasolle tulee myös Nilsson), huomasin selkeän muutoksen vastarinnassa ;)

   Poista
 6. Varustetaso on loistava! Mimmikin alkaa suostua, kun huomaa, että se nyt vaan täytyy. Sitkeyttä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järein asein kohti kiiltävää leijonanharjaa :D Kiitti tsempistä!

   Poista
 7. Oi Madamea! Kaikkea sitä joutuu sietämään kauneuden takia! Tsemppiä vaan trimmaajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HRH on yllättävän jalomielinen käsittelyssä, sitkeästi se sietää lähes kaiken eikä kertaakaan ole tullut sormille, vaikka on vähän sattunutkin <3

   Poista
 8. Jospa Madame vähitellen oppii arvostamaan henkilökohtaisia kampaaja-/stailauspalveluita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olisi kyllä niin hyvä! Ja lisään toivelistalle myös kylvyn ;)

   Poista
 9. Onnea ja kärsivällisyyttä turkin hoitoon!
  Mossella oli helposti takkuuntuva turkki ja se tietysti inhosi harjausta. Käytiin eläinlääkäri-nimisellä kampaajalla säännöllisesti, kerran karvojen "ajelukone" meni tukkoon ja ylikuumeni ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna !

   Vo Mosse :D Mutta hei, jos on tosi tuuhea tukka niin silloin voi käydä noin !

   Poista
 10. Ruffellakin on rastat rinnuksissa, pitäisi varmaan ajaa ne pois.. :( Meidän trimmaaja on vaan vähän vanha ja huono byää. Onneksi Madame ei ihan hirveesti suuttunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ihania kun pitkät karvat onkin niin tästä rastoittumisesta en kauheasti jaksa innostua :/
   Madame on oikeasti niin kiltti, mulla tulee aina itku kun huomaan kun sitä sattuu ja se vaan vähän ynähtää. Se se luotto muhun on niin liikuttavaa <3

   Poista
 11. Näyttääpä hankalilta noi rastat kissan turkissa. Emännälla oli vuonna nolla rastaturkkinen koira, mutta kissalla se on ehkä vähän liikaa.Minä rakastan harjaamista. Juoksen harjan alle aina kun se otetaan kaapista. Toivottovasti madamekin oppii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne rastaturkkiset koirat on ihania ja kun se tukka kuuluukin olla niin magee! Mutta sitten nämä katit! Ei ole magee toi kuosi, ei ollenkaan ;)

   Mä pidän peukkuja, että meilläfkin alkaa omatahtoinen trafiikki harjan alla, edes jossain vaiheessa. Ellikin saisi alkaa, sillä on liikaa tukkaa = liikaa irtokarvaa. ARGH.

   Poista
 12. Rastat ei oikeen ole osa kissuutta, vaikka asuis Karibialla saatikka täällä pohjan perukoilla. Mimmi hei, harjaus on kivaa! Me rrrrakastetaan sitä, säkin voit oppia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ei, niin totta! Ihokin alkaa kinnaamaan jossain vaiheessa ja sitten ei varsinkaan ole kivaa!
   Tekin tytöt! On niin ihana kuulla kuinka kissat tykkää harjauksesta, kun meillä ei ole kuin yksi vapaaehtoinen - Börje.

   Poista
 13. Kannattaa Madame antaa ihmisten häslätä ja hoitaa, mukavampi olla takuttomana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin justiinsa ! Ja sitä paitsi, tyttöjen tulisi muutenkin tykätä kampaamojutuista. Aina ;)

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)