maanantai 30. maaliskuuta 2015

Voihan pönttö !

Kerrostaloasumista parhaimmillaan, vai kuinka?   Asuinkerroksia 4, asukkaita tällä hetkellä 3.Kattoterassille mahtuu hyvin (?) kaksi uupunutta ammattikissaa.Yläkerroksessa lepäilee yksi ammattikissa. Kaksi alinta kerrosta on toistaiseksi vapaina, paitsi kakkoskerroksen kattotilat on varattuna yhdelle tassulle ja hännän päälle.Maanisten silmien takana äärettömän huono kuvanmuokkaus by täti-ihminen ;D
Vai olisiko tämä sittenkin uudenlaista kapselihotellielämää? Tilavampaa ja kestävämpää ?


34 kommenttia:

 1. Hih, Mimmi on valloittanut kaksi kerrosta :D Meidän tynnyrissä muuten pääsee kulkemaan "sisäreiästä" 1 ja 2 tason välillä. Kolmas on "ehjä" kerros. - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisko teillä se pienenpi malli sitten ? Toi on nimittäin XXL ja siinä on sisällä 3 reikää ja hyvin pahtuu kattoterassille kaksi kaverusta köllöttelemään ;)

   Poista
 2. Ihana Mimmi, pitäähän kuninkaallisilla olla käytettävissään kaksi omaa kerrosta! :D

  VastaaPoista
 3. Ai tuossa pääsee sisäkauttakin kerroksesta toiseen! Miten kätevää! Samalla tietty ylenpalttisen söpöä, kun roikkuu tassua ja häntää ♥ Tuollainen kerrostalo ei varmaan huono olisi meilläkään. Mistä se on hankittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisäkulkumahdollisuus, kynnenteroitusmahdollisuus ja kattoterassi lepäilyyn. Oli tossa jotain hiiriäkin oviaukoissa roikkumassa, mutta ne tapettiin vuosia sitten ;)

   Zooplussalta tilattu, siellä niitä on edelleen tarjolla: http://www.zooplus.fi/shop/kissat/raapimispuut/raapimistynnyrit .
   Voin sanoa, että on kestävä, koska meidän on ostettu jo vuonna tammikuussa 2012 ja toi on edelleen tosi hyvässä kunnossa. Paitsi ne tapetut hiiret ;)

   Poista
 4. Hieno asunto ! Älä vaan sano että niillä on vielä joku oma kerhotilakin tuossa kerrostalossa :)
  Kivaa Pääsiäisen odotusta teille kaikille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No muttakun niillä on kerhotila tuolla kellarikerroksessa ;) Niillä on siellä leluja ja joku oli sinne käynyt yhdet oksutkin heittämässä - yhdellä noista on ollut jokut salabileet siellä ...

   Kiitos toivotuksista, teille kanssa ♥ Mehän sitten nähdäänkin vajaan 2 viikon kuluttua ;)

   Poista
 5. Maaninen Madame ja yläkerran kummitukset? (Viisikko-tyylistä kirjan nimeä haen, tai Kolme etsivää, ne oli lemppareita)
  Takatassu ja hännänpää varastavat shown. Ehdottomasti. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistuit täysin, samat kirjat oli täälläkin lemppareita ja kaikki tuli luettua muutamaan kertaan ;)

   Mimmi on elegantti daami, sillä on kaikki eleet todella naisellisia: istuminen, kävely ja takatassun roikottaminen ♥

   Poista
 6. Huomattavasti parempi ja laadukkaampi kuin tuo aiempi!

  VastaaPoista
 7. Komea pönttö ja naapurisopuakin löytyy =) Meillä asutaan vähän samanmoista pömpeliä. Kattoterassista syntyy toisinaan pientä kinaa. Tosin meidän naisihmisen uuden "kirjanlukutuolin" ympärillä käydään nyt kiihkeämpää valtaistuinpeliä. Sanomattakin lienee selvää, että tuo ihminen on istunut siinä yhden (1) kerran: muuten ollaankin sitten kissoissa vuoroteltu, enemmän tai vähemmän sovussa ;) T. Tesla, Hani ja Franky

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kattoterassin kaksikko osaa kyllä pötkötellä sopuisasti kasassa, mutta hereillä ollessaan toi ruikku sitten huudattaa Elliä, ihan tahallaan. Se kun on vähän öykkäri ;)

   Vai kerran on teidän ihminen päässyt tuolille sitten uudelle istumaan. Johan siinä on jo yhdelle vuodelle aikamoinen määrä :D

   Poista
 8. On kyllä komeat viiksetkin, wau!

  VastaaPoista
 9. Mulla on tollanen ihan saman näkönen tynnyri ja mä en enää kunnolla mahdu ees yksin makoilemaan tossa kattoterassilla! Pitääkin näyttää tää ihmiselle ja sanoa, että jos se mulle kaverin hommaa, niin sille pitää sitte olla oma tynnyri kanssa!
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on Pena se pienempi malli, meillä on XXL ja sinne mahtuu! Sano samalla sun ihmiselle, että panee sen pikkupöntön heti myyntiin ja hankkii heti sulle ja sun kaverille (kyllä, täällä ollaan jo pätäetty että toinen kissa teille tulee ) uuden, ison kerrostalon.

   Poista
 10. On kyllä kätevä kissakerrostalo! Meiän räsyt i armaan ees mahtus tonne, tai ei ainakaan Coco :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti mahtuisi, kun ton mitat on aika isot : K 100 cm, Ø 45 cm. Meillähän on noi 3 sellaisia miniponin kokoisia kissoja ja joskus siellä on pötkötellyt kaksi niitäkin ;)

   Poista
 11. JOO pupillien tekeminen on ihan kauheeta :- D Mutta oon huomannut, että kun sinne jättää pienen valotäplän, niin näyttää heti paremmalta. On tuo maaninenkin tietysti hauska 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin on ! Mä yritin saada sinne valotäplän mutta silloin noi silmät näytti tosi kummallisilta ;D harjoistusta, harjoutusta....

   Poista
 12. Wau, teillon ihan oma hotelli!! Eipä tartte mennä sit muualle hotelleilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja henkilökuntakin aina lähellä ;)

   Poista
 13. Vastaukset
  1. Kovasti siihen ollaan tyytyväisiä niin kissakansalaisten kuin ihmiskansalaistenkin osalta. Kissahuonekalu, joka ei ole ruma. Niitäkin on onneksi olemassa ;)

   Poista
 14. Ei voi sanoa muutakuin että: kyllä teidän ny kelpaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lepoa ja joskus vähän kevyttä läpsimistä ikkunasta. Asiallinen pönttö meidän mielestä ;)

   T. Triolat + N

   Poista
 15. Voittaa aiemman kapselinne mennen tullen! :) Tuollainen pitäisi saada pennuille - ehkä sitten mahdollisille seuraaville...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikasemmassa kapselissa oli tosin plussaa sen yletön ahtaus, mutta muuten sen laatu ei kestänyt kavereiden menoa alkuunkaan . Zooplussalta noita saa, musta toi on tosi kätevä kyllä kaikin puolin. Lelujakin on tuolla sisällä piilossa ;)

   Poista
 16. Ihana pönttö! Kattelin tommosta (tosin vaaleana) eläinkaupassa viikonloppuna, voi kun ois tilaa ja rahaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko Zooplussan hinnat halvemmat ? Sitten ei pitäisi ratkaista muuta, kun se tila ;)

   Poista
 17. Onpas hieno tynnyri! Me ollaan myös pohdittu tuollaisen hankkimista, olisi varmaan käyttöä täälläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rehellisyyden nimissä on tunnustettava, että sisätilat on löytynyt kunnolla vasta nyt viime aikoina josta täällä iloitaan suuresti. Tätä ennen siinä on vaan chillailtu kattoterassilla ja hoidettu manikyyrit :)

   Vaan kovasti ollaan tykätty tynnyristä aina, suosittelemme lämpöisesti sitä kaikkiin kissakoteihin (ei maksettu mainos ) !

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)