lauantai 14. maaliskuuta 2015

Elämä holdissa

Nimittäin lauantai - ja sunnuntaiaamuisin Triolassa ei tapahdu mitään.

Australian Masterchef on ehkä paras ohjelma ikinä ja lievän häpeän kera tunnustan, että kyyneleet virtaa lähes viikoittain  per jakso. Kilpailijat on taitavia, reiluja ja ihastuttavia persoonia.
Tuomarit ovat kannustavia, hauskoja ja reiluja. Voi sitä tunteen myrskyä rintapielessä, kun tippujalle annetaan kannustusta, muistellaan kilpailijan onnistumisia ja ollaan vaan: todella sympaattisia.

Vaan mitä kissat tekee silloin? No lepää, tietenkii !


Unia saattaa häiritä vain täti-ihmisen hiljainen ulina sohvalta, muuten ei ole pelkoa astioiden kolinasta tai  huutavasta imurista. Tai muustakaan häiritsevästä aktiviteetista.

 Saa vaan nukkua. Rauhassa.


17 kommenttia:

 1. Ihanaa! Hiljainen täti-ihminen! Kun se vielä pysyisi paikallaan, niin sen päällä voisi ottaa torkut, tuumaa Musti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnustus: välillä on pakko laittaa itsensä kylkiasentoon tohon sohvalle tunnemyrskyjen vällillä ja silloin siis täällä kyljelle kömpii toi kuvassa näkyvä herra. Musti kyllä kelpaisi kanssa, todellakin. Olen tarjokkaana, jos joskus vaan Musti tahtoo <3

   Poista
 2. Hah! Meillä on siis ihan sama suosikki. Australian MasterChef on vaan niin ykkönen ja paras. Juuri samoista syistä tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin maailman paras, paitsi sulla menee vielä Dowton Abby tän edelle ;)

   Poista
 3. Meilläkin pitää katsoa mahdollisimman monta jaksoa Australian MasterChefiä! Nimenomaan viikonloppuaamut ovat sopivia siihen hommaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikolla ei ehdi, joten viikonloppuna on sitten itsensäs uhrattava telkkarin eteen. Tunneksi. ;)

   Poista
 4. Australian Masterchef on kyllä tosi ihana ohjelma. Ihan järkyttää kattoa sitä amerikan versiota, kun kaikki ihmiset suurinpiirtein vihaa ja haukkuu toisiaan ja tuomaritkin on ihan kamalia kusipäitä, siis ihan järkyttävää :D Mielummin katson tuota lempeää australian ohjelmaa ♥ Huomaa taas, että jenkit on vähän mitä on meihin muihin maihin verrattuna...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekaan ei muut verisiot kelpaa, Aussit vaan hoitaa tämän ohjelman niin paljon viihdyttävämmin !

   Poista
 5. Kuulostaa tosi symppikseltä niin teidän leppoisa viikonloppu kuin tuo ohjelmakin. Kammoksun ruoan laittamista kiireessä, ja siksi ajatus kokkauskisasta ahdistaa. Mutta jos siinä ollaan noin kannustavia, niin pitää varmasti joskus kurkata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän turhankin leppoisaa meninikiä, ihmisillä siis ;)

   Mä taas justiinsa ihailen noita kilpailijoita, jotka pystyy loihtimaan paineen alla vaikka mitä herkkuja. Suosittelen todellakin katsomaan joskus, aivan ihainia ihmisiä koko ohjelma pullollaan !

   Poista
 6. Mä haluun olla myös kissa seuraavassa elämässä, kaunis jopa nukkuessaan ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki! Ja sitä paitsi, saisi nukkua nöpösiä nöpösten perään ;)

   Poista
 7. Teidän viikonloppuelo kuulostaa ihanan rauhalliselta! Australian MasterChef on ihan tuntematon vieras meidän huushollissa, mutta kuulemani mukaan erittäin suosittu useissa huusholleissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johan täälläkin on jo jokunen toinenkin ffani paljastunut, en ole siis ainokainen :) Rauhaisissa merkeissä sitä on katsottava, huolella ja tarkkaudella. Nälkä vaan yleensä alkaa vaivaamaan...

   Poista
 8. Australian Masterchef on lemppari täälläkin! Silloin meilläkin saa rauhassa torkutella :)

  VastaaPoista
 9. Hih, miun pari ystävää on ihan lääpällään Aussin cheffiin. :D Ollaan muutama jakso niitä katottu yhdessä ja on kyllä mahtavaa porukkaa siellä! :)

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)