tiistai 19. marraskuuta 2013

Valmentautumista

Mikähän aivopuuppa tällä eilen kävi kun edellisen jutun otsikoi ihan kummallisesti? Ja se muka oli niin älyllinen leikki, etten edes tunnin kuluttua enää tajunnut sitä....Bloggarin heikkoja hetkiä ;)

Tekosyyksi tarjoilen jännitystä, mutta en lauantaista johtuen vaan näistä päivistä ennen sitä.
Nimittäin toiselle mysteerikissalle  pitäisi hoitaa kampaus. Vesipesuhan on tässä huushollissa  yhdessä olemisen ja tekemisen rauhallinen hetki, NOT.  Siispä homma tullaan hoitamaan, jos nyt kampaukseen päädytään niin kuivashampoolla ja harjalla.

Kampaamovälineet

Sitten pitäisi päättää mitkä nahkakorut puetaan millekin mysteerikissalle.

Trendikkäät nahkakorut trendikkäille mysteerikissoille
Onneksi mukaan saadaan lähes iskemättömät ruokakipot, joihin olisi muuten tarkoitus laittaa sitten possun ♥:tä matkaan mukaan, raikkaan veden lisäksi. Tietenkin. 


Ammattikissan tarkistus

Kovin materiaalisista lähtökohdistä meidän messut alkaa rakentumaan, mutta eipä täti-ihmiseltä kyllä muutakaan voi odottaa.

Ai niin, kynnetkin niiltä pitäisi leikata ja täti-ihmisen taas lakata... Ettei tässä kohta olisi oikein messustressi päällä !


18 kommenttia:

 1. Siis ihan kuivashampoota kissalloille? Mikä mahtaa olla tuoksu? Ihmisten päille tarkoitetuissa kuivashampoissa on tuoksuvalikoima laidasta laitaan. Entäs maku sitten? Kerro lisää tästä tuotteesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasissa en kutusuisi tuota kuivashampooksi koska kun tolla suihkuttaa kissan, on se märkä ja enkuiksi tuo on ilmoitettu olevan waterless spray shampoo. Tossa haju on blueberry muffin mikä luonnollisesti on tyypillinen kissantuoksu ;) Pitipä yllyttynä vielä sitten maistaa sitä: se maistuu todellakin mustikka mufinsilta JA saippualta !

   Poista
 2. Jännittävää! Mielenkiinnolla odotan tapaamista. :) Sitä paitsi se edellinen otsikko oli oikein hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten myös, kiva nähdä ! Ja kiitos otsikkosynninpäästöstä - itse en siihen kovin ihastunut ole eikä siinä sisältökään vastaa ihan sitä mitä voisi olettaa. Mutta eipä tässä kirjoitellakaan mitään finlandiapokaalin oopuksia eli menköön nyt :D

   Poista
 3. Entäpä silkit ja sametit häkin koristeiksi ja suojauksiksi? oletan että messukissat saavat ainakin osan aikaa majailla häkissä ja silloin on oltava jokaisen persoonaan soveliaat suojaverhot. Siinäpä miettimistä, neljä kissaa, neljät verhot joita sitten vaihdellaan kunkin maun mukaan.
  Madamelle ainakin ylhäisen kultaiset tai hopeiset verhot

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verhoissa säilyy jännitys loppuun asti koska ne saadaan lainaksi Rekuilta. Mutta ihan varmasti ne tulee olemaan tyylikäät ja mysterikissojen arvojen mukaiset . Meitä lähtee onneksi vain 2 kissaa ja täti-ihminen, 4 kanssa voisi olla järjen lähtö lähellä :D

   Poista
  2. Nyt on muotia laitattaa liukuvärjäys, vaikka sellainen mustasta hopeaan ja ihan latvat sitten kultaiset. Olisihan elegantti ja varmasti kiinnittäisi messuyleisön huomion

   Poista
  3. Herttinen, voisi olla että kampaaja saisi muutaman valitun sanasen kissalta jos tohon ryhtyisi ;D

   Poista
 4. Ai niin, tää oli se kun Mamma kysyi että lähenkö... olen pahoillani, mun fysiikka on nyt niin rikki että rajoitan liikkumista. Ei messukeskusta, mut ehkä Martin Markkinat. Jos pystyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti fysiikka jaksaa Martin Markkinat, oman kropan mukaan on mentävä ja liikaa ei saa revitellä. Harmi toki että ei päästä sanomaan käsipäivää mutta ehkäpä sitten joskus toiste ;)

   Poista
  2. Näin Hellsingissä on helposti järjestynyt käsipäivät vaik näyttelyjen ulkopuolellakin. Oon harmiton yksilö enkä edes ihan yhtä asperger kuin Saga.

   Poista
  3. Juurikin näin.Suheellisen harmittomaksi mutkin on todettu, holtiton suunkäyttöjatkuvaan höpöttämiseen lienee pahin vika ;)

   Poista
 5. Mulle taas tuo edellinen otsikointi oli aivan selvä. Ne on ne ajat, jolloin tyypit on suurin piirtein hereillä ja tavattavissa. Yleensä, ehkä.

  Mutta jännää teillä kyllä on! Tämä ihminen hyperventiloisi jo, jos tuollaista jännitystä olisi tiedossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan just noin se oli tarkoitettu, kiva ettei se nyt mennyt ihan niin metsään kun jossain vaiheessa alkoi tuntua ;)

   Onneksi mulla on takana se Itiksen keikka Nisurin kanssa, muuten olisi hermot varmaan ihan romuina jo nyt. Nyt odotan niiden romuuntumista vasta lauantaina aamusella, lähdön hetkellä.

   Poista
 6. Jestas, oikein messut!! No selittääkin jo paljon, luulin eksyneeni muotiblogiin. No todella pitää miettiä kampaukset ja "pukeutumiset". Ooh tuota valintojen määrää, värit ja materiaalit ja aineet! Meistä ei tuohon olis, nostamme kyllä hattua niille kaiiiikille jotka sinne menee!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on sen verran trendikkäitä nämä meidän kattilat ettei sitä nyt ihan laittamattomana voi mennä ihailtavaksi kaiken maailman fanien eteen . Tiedä vaikka täällä olisi jossain vaiheessa tarjolla muotiblogien vakio: päivän asu esiteltynä monesta kulmasta;D

   Onneksi meillä on siellä messuilla vertaistukea muista kodinsaaneista ja niiden palveluskunnista niin ei ihan tarvitse yksin olla framilla vastaamassa messuyleisön kysymyksiin.

   Poista
 7. Minulle kyllä edellinen otsikko avautui heti tai sitten kai vain luulin ymmärtäneeni sen. Kukahan onnellinen saa tuon musta-valkoisen nahkakorun, se on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä kun avautui, se ei sitten ollu tihan niin pöljä kun ajattelin ;)

   Kaksi mysteerikissaa lähtee, nahkakoruja on kolme. Meillä on tiedossa muotinäytöstä vielä kaikilla koruilla ja kaikilla msyteerikissoilla ennenkuin päästään tekemään isoja päätöksiä!

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)