tiistai 24. syyskuuta 2013

Hammaskartta

Vitsit. Siis en todellaan tiedä kuka huligaani/räyhähenki/haamuilija on visiteerannut kissojen ruokakaapissa. Siis ei min_kään_laista hajua.

CeeÄsIi Helsinki on ottanut kuvat hammaskuvionnista ja syyllinen tulee jäämään kiinni...

Vaikka meillä on aikaisemmin ollut epäilyksiä yhden kissan syyllisyydestä menneisyydessä niin eihän me nyt tietenkään samaista kissa epäillä.... Todellakaan. Ei epäillä ollenkaan!

21 kommenttia:

 1. Kummallista, miten kissakodeissa liikkuu noin paljon mysteerisiä pahantekijöitä! Onkohan kyseessä jonkinlainen liiga, jolla on jotakin kissoja vastaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko sen on olla joku liiga, niin monessa paikassa näitä juttuja tapahtunut ;)

   Poista
 2. On kyllä kummallista. meiltä löytyy tuollaisia samanlaisia tai sitten pusseja jotka on reitetty ja sisuksista on kastikkeet hävinneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, teillä siis on käynyt myös ne pahamaineiset soosivampyyrit...olkaa nyt varuillanne siellä ;D

   Poista
 3. Orava! Voi olla orava! Ette voi todistaa muutakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava huomio päätoimittaja Harmaa, loistava huomio!

   Poista
 4. Mystinen, nopea ruokavaras! ;) Yksikään kissoista ei ehtinyt tarraamaan kynsillään tekijään, kun tekijä oli jo häipynyt paikalta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan liian vikkelä, onneksi se on vaan erikoistunut kissanruokaan eikä niihin kissohin ;)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Täten olemme ruksineet teidät pois epäiltyjen listalta :D

   Poista
 6. Oravaa miekin veikkaan, ne on mahdottoman nopeita liikkeissään. Sitäpaitsi itsehän aloit hyysäämään yhtä Oravien sukuun kuuluvaa, nyt ne on kaikki riesanasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jestas, oravapopulaatiossa on siis sana kulkenut korkeasaaresta mantereelle että täällä sitä sympataan kurrekansalaisia ja nyt ne tulee jo pyytämättä sisään ;)

   Poista
 7. Voih! Onpa hienot hampaanjäljet. Ja mitäs sitä muita syytellä, kun purkit olivat ilmiselvästi söpöjä pikkutuholaisia varten jätetty esille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä me uskalleta ketään suoraan syyttää, ei missään tapauksessa ! Ja oma vika, mitäs emme ole laittanut niitä lukolliseen suojaan.... ;)

   Poista
 8. Syytön, kunnes toisin todistetaan ja todisteet on kaksois- ja kolmoistarkistettu! NE on ovelia ja viekkaita, saavat kissan näyttämään syylliseltä, vaikka kissa on Aivan Viaton!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä alan olemaan vähän huolissani Niiden röyhkeydestä, Aivan Viaton kissa kun meilläkin aina joutuu epäilyksen alla...vaikka se on Aina Viaton eikä Mitään Riko.

   Poista
 9. Syyllinen voi olla myös räyhähenki. CeeÄsIi on pulassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se selittäisi nuoren aikuisen huoneesta jälkeenpäin löydetyn riekaleisen ruokapurkin. Räyhähenki sen on sinne lennättänyt. Nyt tarvitaan jo järeämpiä aseita, kuten ghostbustersseja. Ehkä.

   Poista
 10. Onpas onpas hiiret yöllä olleet ahkerana, ...mokomat. Niitä meilläkin...
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turhankin ahkeria, mutta lohduttavaa on saada vertaistukea ;)

   Poista
 11. Minun kissat oli kyllä vissisti tuhoamassa minun lapasia yöllä... Tosin, mitään en voi todistaa, ehkä se oli se ärsyyntynyt kotitonttu, jota keljuttaa että sauna on edelleen varastona (eihän siitä muutosta ole kuin 5 vuotta vasta). Noi oli niin viattoman näköisiä aamulla, ja toinen on leikattu just tiistaina, ja sitten ne filmasi kellimällä selällään kerjäämällä rapsuja... ja oi vey!

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)