sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Nilsson Boi, tänään kotona 1 kk !

Herra Nilsson on asunut kotona jo kuukauden, ihanaa !!!!

 Nuoren miehen painokäyrä on kohoava kuten pitääkin ja varsinkin nyt viimeisimmän lääkärikäynnin jäljiltä kun sitä pitää tarkkailla, tarkkailemme. Strategiset mitat: tulopäivänä 14.9 : 2.3 kg. Tänään 14.10 : 2.7 kg.  Nuori Herra Nilsson on edelleen ruumiinrakenteeltaan hoikka, mutta pitkä. Täti-ihminen on kovin, kovin iloinen toisen kasvusta ;)Tuhotut tavarat: Lasinen hedelmäkulho ja kukkarukku. Yllättävän vähän kun toinen on vähän, sanoisinko, riehakas

Raporttimme päättyy tähän, juhlat alkakoon! Lautaselle antibiootin päälle vähän Muschin kana-ateriaa ja torkut. Täti-ihminen passaa kana-aterian ja yrittää vältellä torkkuja, kun töihinkin olisi aamulla mentävä.

11 kommenttia:

 1. Riehakasta iltaa, mutta muistakaa juhlistaa yhteistä taivalta maltillisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Juhlat oli ainakin täti-ihmiseltä ohi klo 21 menessä, kun uni voitti telkkaria katsellessa....

   Poista
 2. Jihuu! Hyvä Nilsson!! Jee! Hyvä että ruoka maistuu ja paino lisääntyy. Tuollaisten kasvavien nuorten miesten pitää syödä paljon. Ei sitä muuten kasva! Ja aika vähillä vaurioilla olette selvinneet. Kukkaruukkuja nyt hajoaa kissanpentujen leikeissä väistämättä. Meilläkin meni pari kummankin pentuaikana :D

  Aloin tässä miettimään tuota painoa verrattuna Figoon. Figo oli 13 viikkoa vanha kun se meille tuli ja painoi silloin muistaakseni jotain 1,6kg. Ei se varmaan puolivuotiaanakaan paljon Nilssonia enempää painanut. Nyt se painaa 4,8kg (tuli punnittua taannoin rauhoitusta varten). Pieni kolli on sekin. Ja Nilsson voi itseasiassa kasvaa paremminkin, kun sen ei tarvitse käyttää energiaa NIIHIN juttuihin :D Ja hei, ei kaikkien tarvitse olla niin isoja!

  Pitäkää hyvä bileet! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...maistuuhan sille, niin hyvin että ylensyö ja oksensi aamulla olkkarin taljalle ;)

   Noi muut ei ole saanut mitään rikki pienenä, siksipä mä olen aivan ihmeissäni kun joku onkin täällä ihan pentu ja tekee kuten pentujen kuuluu. Rikkoa juttuja. Ja koska NE on poistettu niin toi pentumaisuuhan tulee sitten säilymään... Pitää alaa diggaileen muovituotteista varmaan :)

   Poista
 3. Riehakasta bileiltaa teille! Pitäkäähän paikat ehjinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää menoa oli, ruokin kissat yksitellen käsin ja nukahdin moisen uuvuttavan tehtävän jälkeen ;) mestat kunnossa, ei rikkoutunutta tavaraa.

   Poista
 4. Uskomatonta, tuo PENTU on 2,7kg ja meijän muori Musta, 2,9kg. Nilssonista tulee iso jytky :-D oho päästiin vaalisanastoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopa on Musta pieni ja siro! Eihän toi ukkeli sitten todellakaan miään pieni ole, jytkyhän siitä varmaan tuleemutta kasvukäyrän on lopuutava ennenkuin ollaan samassa kaliberissä kuin poliitikko soini ;)

   Kuinka ajankohtaista ja valtiotieteellisen sopivaa ottaa muuten vaalisanastot jo käyttöön!

   Poista
 5. Hienosti siellä nuoriherra nostaa painoaan, 100g/vk.
  Tihutyöläistä siitä ei saa tekemälläkään, kahdella särkyneellä tavaralla ei vielä hätyytellä ennätyksiä.
  Samaa tahtia vaan, niin hyvä tulee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös, ihan oppikirjojen mukaan :)

   Tihulaisella on tainnut onni olla matkassa noiden purkkien ja purnukoiden kanssa. Se onni jatkukoon ;)

   Poista
 6. Mustahan on semmonen rimpula kaikkiaan... Mutta nätti ja ihana rimpula! <3

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)