torstai 25. heinäkuuta 2019

Mimmin terveyskuulumisia

Helmikuussahan  meille selvisi, että Mimmin putkistossa  aká suolistossa on jotain vikaa. 
Virtsa oli laimeaa ja kalium tasot alhaalla. Tohtori epäili allergiaa ja HRH joutui eliminaatio dietille.

Mimmi söi  syötiin siis ainoana ruokana 12 viikkoa ( märkäruokaa, täysravintoa). Täti-ihmisen sydän vuoti verta, koska Mimmi laihtui niin kovasti dietin aikana, että selkärangan nypyt melkein sattui sormiin. Se oli ihan lohikäärmeselkä.





Dietin tulos on selvä: allergiaa ei ole, mutta eipä ole kyllä löysiä kakkojakaan tullut. Niinpä Madame saa annoksensa raakaa lihaa joka ilta ja nyt on täti-ihminen onnellinen. Siis että ei tarvi kiusata Mimmiä ja painokin on noussut!

Kakka-aiheessa jatketaan: Mimmin lattiapyyhkeelle kakkiminen on aikalailla loppunut. Apuna on täti-ihmistä raivostuttava, mutta Mimmiä miellyttävä matalareunainen kissanvessa. Se samainen, joka ostettiin aikoinaan Börjelle, kun se oli kipeänä.  Joka aamu ärsyttää ihan kamalasti, kun saan siivoilla niitä hiekkoja lattialta ennen suihkuun menoa, mutta onneksi on sentään puupohjaista hiekkaa eli jos viemäriin nyt jokunen muru menee, ne sulaa sinne eikä tuki putkia. 

HRH on myöskin reipastunut hieman ja vaikka_se_yksi_räyhärolle isottelee ja kiusaa Mimmiä joka päivä, Mimmi ei ihan jokaisesta kohtauksesta välitä ja välillä suhahtaa ihan täysiä Nisulle, joka taas häkeltyy ja lopettaa kiusaamisen. Hyvä Mimmi !



Meillä on nyt sitten koko jengin kanssa ensi kuussa rokotus- ja kontorolliajat tohtorille. 
Hiki pukkaa jo ajatuksestakin, täti-ihmisen luottoapu Granny on Lontoossa ja Nuori Aikuinen Bermudalla.  Solokeikka tädille, siis :D  











14 kommenttia:

  1. Ihanaa kuulla, että putkiongelmat ovat historiaa. Ja hyvä Mimmi, pidä vaan puolesi jatkossakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän kyllä jännittää, mitä siellä sitten on pielessä vai onko mitään?

      Onneksi HRH on reipastunut, vaatii rapsuja ihan kunnolla ja köllii meidän kaikkien kanssa samassa tilassa ♥ Jokin on ainakin mennyt hoidoissa kohdilleen!

      Poista
  2. Hyvä Mimmi! Sopivaa painoa ja ravintoa ja sopivaa kotirauhaa myös!
    Oi, tsemppiä täti-ihmisen keikalle. Huh, neljä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mimmin luonteen hienous eli "pasifismi ja sota väkivaltaa vastaan" aiheuttaa HRH:lle vähän ongelmia ton Nisun kanssa, mutta tossaan pitää hänenkin vähän Nisulle näyttää, ettei se ihan vielä ole mikään kimiljungjong ;)

      Mä olen kerran tehnyt ton torhorikeikan yksin, se oli. Aika hikoiluttava :D Ei sillä, hiki pukkaa vaikka aupakin olisi!

      Poista
  3. Kärsivällisyys ja rohkeus näyttää olevan hyveitäsi (ja kissojen kans). Päivästä riippuen (eli olenko lomalla vai duunissa) voin lähteä sun kanssa roudaamaan jos ei joku terveempi kerkee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kyllä silleen kuulosta multa, ainakaan toi kärsivällisyys :D Mutta ehkäpä sitä on oppinut, kun kissat on opettanut ;)

      Minäpä pidän Ana ton ehdotuksen korvan takana ;) Laitan sulle viestiä tulemaan!

      Poista
  4. Hurraa Mimmin hyville terveystiedoille, hiekkalaatikkoasioille ja sille, että se uskaltaa jo murahtaa Nilssonille vastaan ja etenkin, että Nilsson uskoo! Hurraa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivoja uutisia on niin mukava kertoa ! Toki, jos se ei ollut allegia, joka siellä vaivasi niin sehän on sitten jotain muuta. Vaan en sure etukäteebn, onhan noita tapauksia että eka on ihan että jotain on ja sitten katti onkin parantunut.
      Oilsipa kuullut sen yden suhauksen, jonka HRH päästi. Mäkin lähdin karkuun ;D

      Poista
  5. Oih, Mimmille kuuluu siis hyvää tuollaisen rankan erikoisruokavaliojakson jälkeen <3 Ei varmaan itsellä olisi pitänyt dieetti, kun kerran laihtuminen oli niin kovaa. D: Hyvä, että nyt paino nousee ja kakka on hyvänlaista ja saa syödäkin normaalisti.

    Ja erikoisiso sydän hiekkalaatikkoasioille ja sille, että Nilssonille annetaan joskus takaisin!!! Moiselle riitapukarille voisi varmaan joskus antaa tassustakin eikä vain suhista, jos uskoisi sitten ettei saa kiusata. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt musta tuntuu, että Mimmi on paksuunutunut jo vähän turhankin paljon, mutta sehän selviää sitten parin viikon päästä tohtorin luona. Sen verran on ruoka nyt maittanut Madamella ;)

      Mä olen muuten pariin otteeseen oikein yrittänyt valmentaa Mimmiä pieneen tassutappeluun Nisun kanssa, mutku ei se taho. Ihan liian pasifisti koko kissa <3

      Poista
  6. Go, Mimmi! <3 Mimmi on niin hieno ja ihana. Pus pus pus! Tuli ihan ikävä! <3

    VastaaPoista
  7. Mahtavaa Mimmi!! :) Ihana, että löytyi menu millä löysät pysyy pois! Ja hienosti keksitty tuo matalareunainen laatikko. Joskus se on pienestä kiinni. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tohtorihan mulle jo aikoja sitten luetteli vaikka mitä, mitä kantsisi koittaa mutta kun vastustin tota matalaa veskiä - laiskuuttani. Onneksi sentään lähdin koittamaan, koska kivempi tämä nyt sitten kumminkin on, kun joka päiväinen pesukoneen pyöritys ;D

      Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)