tiistai 1. tammikuuta 2019

Vuoden ensimmäinen maksunpaikka

Hyvää uutta vuotta kaverit ! 

* MUOKKAUS: Booking.com on poistunut tarjonnasta - Kiitos Tassulinnaan, kun ilmoittivat täti-ihmiselle toimimattomasta linkistä. Ja kiitos kommenttiosion anonyymille : laitoin nyt kaikki linkit tekstilinkkeinä, toivottavasti ne näkyisivät kaikille. Uutuutena tarjolla on nyt Adlibris ja Klingel. * 

Meidän tauko ei ole vielä ohi, mutta kunZooplussan komikat tuli tilille justiinsa ennen joulua niin ne on vaan hoidettava eteenpäin.

Tällä kertaa lähtee 65 euroa Hätäapukissalaan Mustin ja Mirrin lahjakorttina.


"Olen toiminut syyskuun alusta 2013 saakka ja kauttani on kulkenut tänä aikana yli 300 kissaa. Niistä yli 250 on saanut uuden kodin ja noin 50 lopetettu kissoista itsestään johtuvista syistä ( sairaus, kasvain, muu paha ongelma, jolloin elossapito olisi ollut julmuutta ). Saan edelleen kuvia ja kuulumisia monista entisistä Hätäapukissalan kissoista."

Hätäapukissala on siis yksityinen kissakoti, jolla ei ole rahankeräyslupaa. Laittelin Johannalle emailiä, sain osoitteen minne tuon lahjakortin voin laittaa ja uskoisin, että jos ruudin sillä puolen on kiinnostusta auttaa kanssa niin voin emailitse jakaa tuon Johannan osoitteen.

Muistattehan kuin kamalasti helppoa se on:


 • Kun on Zooplus-ostoksia  -> Tuosta meidän linkistä ostoksille ja komikat kilahtaa Täti-ihmisen tilille ja sieltä eteenpäin avuksi jollekin eläinsuojeluyhdistykselle.
 • Tilaisinpas hotellin -> Booking.com meidän sivuilla auttaa siinä ja auttaa samalla keräämään isompaa summaa kodittomille.
 • Tallinnaan? -> Eckerö Linen linkistä ostoksille ja hyvää matkaa  ja kodittomat kiittää.
Kiitos kaikille auttaneille, jatketaan tätä proggista ja auttamista tänäkin vuonna.


8 kommenttia:

 1. Hyvä! Jatketaan. Aina zooplussaan teidän kautta!

  VastaaPoista
 2. Tämä on niin hieno asia! Kiitos sinulle suurisydämisyydestäsi.
  Sitä piti vaan sanoa, että jostain syystä mulla ei firefoxilla näy nuo linkit/bannerit. Näkyy vain teksti "Yhteistyössä, tuotto eläinsuojeluun:", sitten on hiukan tyhjää ja sitten tulee jo kissan luovutusikä. Aiemmin ne on näkyneet. Explorerilla ne näkyy ja sitä kautta menen aivan kohta ostoksillekin. En tiedä onko mun koneessa/selainasetuksissa jokin muuttunut (en voisi olla avuttomampi tällaisissa asioissa) vai onko syynä jokin itse sivuston ominaisuus. Mutta olis tietty kaikkien edun mukaista, että linkit näkyy.
  Hyvää alkanutta vuotta koko laumalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista sanoista!
   Ilman teitä meidän liittolaisia ei homma toimisi, joten kiitos sinullekin linkin käyttämisestä ! Kiitti myös vinkistä, ettei linkin oikein näy. Olen niitä nyt asetellut uudelleen ja jättänyt bannereiden käytön kokonaan - toivottavasti nyt näkyvät :)

   Hyvää alkanutta vuotta sinnekin, kiitos kommentista ♥

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)