torstai 7. kesäkuuta 2018

Taasko se on ostanut kippoo ja kuppii?

Tunnustus: täällä on kevytkonmaritettu juttuja koko kevään. 
Uskomaton määrä tavaraa ja vaatetta on roudattu hyväntekeväisyyteen. Selvästi joku midlaif-kraisis meneillään. Luopumista vanhasta.

MUTTA!

Koska kyseessä on täti-ihminen, ei konmaritus tarkoita pelkää tyhjäämistä vaan tyhjätyn tilan täyttämistä tosi pirskahtelevilla jutuilla ! 


Cosmat-hetki


Zooplussalla oli säästöhinnalla Savic Quiz - älypelipaketti hintaan 30 €. 

Cosmat katoaa astiasta alta aikayksikön. Miten älykkäitä kissoja mulla onkaan! Noi on PrimaCatin naksuja, eikä mitään toukkia.

Raksut tosin ei katoa samaa vauhtia. 
Bärjen mielestä raksut pitää ehdottomasti tarjota ensin heittelemällä ympäriinsä ja sitten kulhosta. Niin ettei tarvitse nähdä vaivaa vaan työntää pää sinne ja lipsutella menemään.

Ehkäpä nyt saadaan Börjen massakausi katkaistua. Täällä on taas täti-ihminen tarjoillut kissoille liikaa ruokaa, varsinkin Börjelle.  Kun se niin sairastui pahasti jouluna. Vähän saa lelliä.

Lellitty on. Nyt on Börje punkero.


Ps. Meidän linkistä pääsee sit ostamaan omat pelit, eikö? 
4 kommenttia:

 1. Nuohan käteviä on! Kyllä ostaisin meillekin, jos vaan voisi, mutku meillä pitää vahtia syömiset, ettei vaan ole väärä kissa kupilla.

  Börje on söpö punkero ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vahtiminen kyllä vaikeuttaa ruokailua kaikenmaailman aktiivilautasilta. Ja on noin kyllä vähän helpotkin, heti kaikki snaijasi miten homma toimii :)

   Poista
 2. Voi Börje! Nyt taitaa alkaa taas tiukkuus? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vähän ollaan nyt pienennetty annoksia ja Börje on kovasti huolissaan. Tuijottaa muo ihmeissään :D

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)