tiistai 17. huhtikuuta 2018

Tylleröiden siivouspäivä

Sunnuntaina täti-ihmisellä lipsahti sänkyvaatteiden vaihto vähän suuremmaksi proggikseksi. Yllättäen oli kaksi kaapillista tavaraa levitettynä ympäärinsä ja hyllyjen hinkkaaminen alkanut. Ei siinä mitään, hyvä tehdä moisia hommia välillä.


Homma lipsahti ihan tahattomaan konmaritukseen asti: pussilakanasettejä meni monta paria Punaisen Ristin pinoon, huonokuntoiset tekstiilit taas eläinsujelulle toimitettavaan pinoon.   

Mimmi ja Ellikin osallistui. Ryökäleet. Ne teki makuulakon vrt. istumalakko. Homma viivästyi mielensä_osoittajien vuoksi hyvän tovin. 
Kuka nimittäin raaskii häätää kissat pois, yleensäkään mistään? En minä ainakaan.

Arvatkaa vaan onko moista omatoimisuutta tiedossa sitten, kun noihin kissapurkkeihin pitää oikeasti mennä eläinlääkärikäynnin takia? Ei. Miksipä olisi?

6 kommenttia:

 1. :-D Voi niitä! Ja ne onnistuu olemaan niin osallistuvan ja kiinnostuneen näköisiäkin.

  VastaaPoista
 2. Vaikka bokseja ei muuten vapaaehtoisesti käytettäisikään, on se silti parempi varmistaa ettei niitäkin siivoustohinoissa hävitetä. KonMarissa kun saa koskea vain omiin tavaroihin, ei perheenjäsenten. Ja omista jutuista on hyvä pitää kiinni jos ei muuten niin periaatteen vuoksi.

  VastaaPoista
 3. Tytöt oli varmastikin sitä mieltä, että outoa touhua ja paras on nyt huolehtia, ettei täti-ihminen vain rehkiessään satuta itseänsä tai heitä vahingossa pois tarpeellista tavaraa. Ja kuljetuskopat on hyviä paikkoja kissalle, kunhan ovi ei ole paikoillaan! Nih!

  VastaaPoista
 4. Ihan parhaat tuollaset apulaiset, jotka vaan varaa omat paikat ja katsoo vierestä. :D

  VastaaPoista
 5. Työnjohdon kuuluu valvoa suuria saneerauksia..! ;D

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)