tiistai 17. huhtikuuta 2018

Tylleröiden siivouspäivä

Sunnuntaina täti-ihmisellä lipsahti sänkyvaatteiden vaihto vähän suuremmaksi proggikseksi. Yllättäen oli kaksi kaapillista tavaraa levitettynä ympäärinsä ja hyllyjen hinkkaaminen alkanut. Ei siinä mitään, hyvä tehdä moisia hommia välillä.


Homma lipsahti ihan tahattomaan konmaritukseen asti: pussilakanasettejä meni monta paria Punaisen Ristin pinoon, huonokuntoiset tekstiilit taas eläinsujelulle toimitettavaan pinoon.   

Mimmi ja Ellikin osallistui. Ryökäleet. Ne teki makuulakon vrt. istumalakko. Homma viivästyi mielensä_osoittajien vuoksi hyvän tovin. 
Kuka nimittäin raaskii häätää kissat pois, yleensäkään mistään? En minä ainakaan.

Arvatkaa vaan onko moista omatoimisuutta tiedossa sitten, kun noihin kissapurkkeihin pitää oikeasti mennä eläinlääkärikäynnin takia? Ei. Miksipä olisi?

13 kommenttia:

 1. :-D Voi niitä! Ja ne onnistuu olemaan niin osallistuvan ja kiinnostuneen näköisiäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Tuota intoa ja innostusta ei vaan voi tajuta :D

   Poista
 2. Vaikka bokseja ei muuten vapaaehtoisesti käytettäisikään, on se silti parempi varmistaa ettei niitäkin siivoustohinoissa hävitetä. KonMarissa kun saa koskea vain omiin tavaroihin, ei perheenjäsenten. Ja omista jutuista on hyvä pitää kiinni jos ei muuten niin periaatteen vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ne on kyl joo periaatteitaan suorittanut tossa :D

   Meillä on Mimmin kanssa hammashoitohommia 30.4, saas nähdä kuinka kauan saadaan leikkiä hippaa ennenkuin katti on taas tossa boksissa ;)

   Poista
 3. Tytöt oli varmastikin sitä mieltä, että outoa touhua ja paras on nyt huolehtia, ettei täti-ihminen vain rehkiessään satuta itseänsä tai heitä vahingossa pois tarpeellista tavaraa. Ja kuljetuskopat on hyviä paikkoja kissalle, kunhan ovi ei ole paikoillaan! Nih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuljetuskoppien ovet pitäisi lailla kieltää, toi oli niin hyvä hyvä huomio !

   Ja tunnustus: koska täti-ihminen on laiska kuin mikä niin tylleröt varmaan oli ihan kauhuissaan, että mulla oli joku sairauskohtaus ! Kaikki on hyvin, jos tämä makaa sohvalla netflixiä katsellen, mutta että siivoaa..ja kaappia :O

   Poista
 4. Ihan parhaat tuollaset apulaiset, jotka vaan varaa omat paikat ja katsoo vierestä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sentään noi oviaukot oli väärään suuntaan, ettei tarvinnut tuijotella niiden paheksuvia katseita (koska toiset ei saa unta, kun joku puuskuttaa ja puuhastelee) ;)

   Poista
 5. Työnjohdon kuuluu valvoa suuria saneerauksia..! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kyllä valvoikin :D. Onneksi noilta ei sentään saa palautetta, muutakin pitkillä katseilla....

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Ja allekirjoittaneen työhommia pitääkin vahtia, sen verran laiska tämä täti on pohjimmiltaan ;)

   Poista
 7. Ainahan se on kiva katsoa kun muut raataa! :D Tekisi kyllä hyvää meillekin moinen siivous, saisi ehkä samalla kaappeja edes hetkeksi nätimmäksi.

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)