lauantai 3. lokakuuta 2015

Syvähaastattelussa Elli Karamelli

Blogin synttäriarvonnassa arvottiin tavarapalkinnon lisäksi Triolasta kissa, jolta lupasimme aineistoa mitä täällä ei koskaan vielä ole nähty. Voittajaksi tuli Elli ja vaikka meillä on haastatteluja ollutkin niin koskaan se ei ole ollut syvähaastattelu.
Pidemmittä puheitta, saanko esitellä : Elli Karamelli!
   

Esittele itsesi: Olen Elli, noin 4 ja 1/2 vuotias sininen kissanainen Helsingistä. Perheeseeni kuuluu lisäkseni 3 kissajäsentä, pari ihmistä ja meidän Granny, joka on meidän paras hoitaja ikinä. Mä olen tosi rakastava ja pusken tosi paljon. Oma aika on mulle tosi tärkeätä, tykkään olla itsekseni tosi paljon.

Mistä tulet: Niin, siitähän ei ole 100 % varmuutta, olen nimittäin löytökissa. Huhu kertoo, että biologiset sisarukseni ja mut löydettiin Vihdistä.

Kerro lapsuudestasi: Mulla on tosissaan kaksi biologista sisarusta. Alkujaan mun nimi oli Moa, mutta se vaihtui samalla kun muutin mun loppuelämäni kotiin. Olen siis adoptoitu. Me asuttiin ensimmäiset viikot aina tonne 12 viikkoiseksi asti kotihoidossa. Äitiä meillä ei ollut ja isästäkään ei tiedetä mitään. Onneksi meillä oli tosi hyvä kotihoitaja, se sai meistä kasvatettua ammattikissat ja meidät kaikki kolme adoptoitiin hyviin koteihin.

Perhe, mitä se merkitsee sinulle: Varmaan ihan samaa kuin muillekin eli turvaa, yhdessäoloa, riitaa ja rakkautta. Me kuulutaan toisillemme.

Kenen kanssa olet läheisin:  Uskokaan tai älkää, mutta se on toi mun broidini Nilsson. Se on siis todella ärsyttävä aina välillä  kun sillä taitaa olla joku ylivilkkaustauti, mutta sitten kun se on iisisti niin me nukutaan tosi paljon yhdessä ja pestään toisiamme.  Ihmisten kanssa ollaan myös ihan hyvää pataa, nyt kun mulle on tullut ikää niin olen oppinut tykkäämään vähän rapsutuksistakin.Oletko aina tahtonut julkkikseksi: En. Silloin kotihoidossa se oli ihan selvää, että adoptioon vaaditaan julkisuutta ja silleen se koti löytyikin. Mä luulin, että se oli siinä mutta sitten tämä meidän täti-ihminen aloittikin pitämään kissablogia ja tässä sitä nyt ollaan.

Miltä tuntuu olla julkkis: On hyviä päiviä ja huonoja päiviä. Meidän perheessä noi pojat on sellaisia riehujia ja höpöilijöitä niin me tytöt saadaan olla yleensä aika rauhassa. Ihan hyvä, mä nimittäin en tykkää kamerasta ollenkaan ja mieluummin hyppisin sulan perässä nekin hetket.

Elämäsi ilonhetkiä: Ruokailut, mutta ihan samalle viivalle tulee vieraat. Mä rakastan, kun ovikello soi ja meille tulee vieraita! Vieraat on ihania, mä pääsen puskemaan ja muo rapsutetaan. Elämän herkkuketkiä, molemmat ;)

Huonoja tapoja: Äidittä kasvaminen on jättänyt mulle ison tarpeen lutkuttaa ja välillä noin ihmiset kieltää sen. Onneksi ei aina. Muuten olen kyllä ihan peruspositiivinen kissanainen.

Tulevaisuuden suunitelmia: Lähinnä toivoisin tulevaisuuteen vähemmän kameraa, mutta se toive tuskin tulee tapahtumaan. Urheilua tahtoisin lisätä, lempilajini on sulan perässä hyppiminen ja siinä tahdon kehittyä vielä paljon.Elämäsi onnenpotku: No sen on oltava kyllä meidän sisarusten löytyminen ja pääseminen hoitoon. Olen miettinyt miten mun elämä olisi muuten mennyt, jos nyt olisin  hengissä edes pysynyt. Mä tulin sukukypsäksi tosi nuorena, 4 kk vanhana ja mulla olisi varmaan heti tullut  jo pentuja vaikka itsekin olin lapsi. Niitä olisi sitten varmaan kertynyt vuosittain lisää ja lisää. Olisin varmaan kuollut aika nuorena.

Lopuksi paljasta itsestäsi yksi salaisuus lukijoillemme:  Mä juttelen omille ihmisille pienin kujerruksin aina välillä. Se on täti-ihmisen mielestä tosi söpöä ja se alkaa kimittämään mulle ihanuuksia ihastuksissaan.

21 kommenttia:

 1. Ihanainen, sininen Elli Melli Karamelli :)

  VastaaPoista
 2. Koskettavaa ja kaunista! ♥
  Onneksi teidät löydettiin ja toimitettiin kotihoitoon ja sitten Omiin Koteihin! Älä sitä julkisuutta niin moiti, se vaan tarkoittaa sitä, että teillä voi käydä enemmän vieraita, joita saat puskea ja jotka voi vaikka leikkiä sun kanssa!

  Friedeltä erityisesti sellaiset terveiset, että niiiiin paljon jaksamista Nilssonin kanssa! Pojat on joskus vähän rasittavia ja huudattavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Friede, sä niin tiedät nää jutut !

   Hennallel kiitos ja mieletön huomio toi julkisuuden tuoma ihmismäärä... ;)

   Poista
 3. Oi oi oi! Tätä haastattelua olen odottanut pitkään ja hartaasti. Eikä tarvinnut pettyä. Aivan hurjan upea ja syvä haastattelu upeasta Ellistä! Tämä pitää lukea monta kertaa! - Emäntä

  Ai sinutkin on adoptoitu, niin meidätkin! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasittehan blogissamme haasteen: http://tassulinna.blogspot.fi/2015/10/kissablogimme-tarina.html

   Poista
  2. Kyllä tämän kirjoitus venähti, mutta nyt se on ulkona. Elli on kyllä aivan ihana neitokainen, vaikka itse niin sanonkin ♥
   Adpotio on oiva tapa auttaa, altavastaajista tulee talouden hallitsijoita ja joskus jopa blogijulkkuja ;)

   Haaste huomattu ja vastaanotettu, Kiitos !


   Poista
 4. Ihana haastattelu, ihana kissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja Elliin rakastunut täti-ihminen ;)

   Poista
 5. Hei meillähän on paljon yhteistä! Ensiksikin ollaan sinisiä! Mäkin oon kasvanut ilman äitiä. :( Välillä huomaa että olisin tarvinnut äitiä. Mutta Hannibal onneksi opetti kissoiksi, en osannut edes peittää hiekkalaatikolla kun tulin kotiin. Mutta tota lutkutus kuulostaa oudolta... Mäkin kuulemma kujerran. Mutta en osaa mitään muutakaan.
  - Myrsky

  Voi kun oot Elli ihana ♡
  - Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky hei, me ollaan niin samiksii ettei tottakaan ! Täällä ihmiset kutsuu Ellin lutkutamista vulgääristi imettämiseksi, koska se suoritetaan yleensä ihmisen paidanhelmalla, ihmisen pläskejä samalla leipoen ;)

   Mustakin Elli on ♥, kiitos siis kauniista komplimentistä :)

   Poista
 6. Kujerteleva Elli! Tiäkkö mäkin osaan kujerrella - mut Ilona ei! Heti etu, haha! Ihmiset tykkää kujertelusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Zetor, sä oletkin sellainen monitaituri jo tossa iässä ettei tottakaan ♥

   Poista
 7. Mua vähän huvitti tuo ''olisin varmaan kuollut aika nuorena'' Voi Ellii ♥ Vähän positiivisempaa settiä! Oot kyllä ihana ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pientä pateettisuutta on aina hyvä olla, kun kodittomien kissojen puolesta puhutaan :) Kun se on ikävä kyllä tottakin, kodittomien kissojen elämäkaari ei kovin pitkä ole.

   Poista
 8. Oi Elli! ♥ Oot niin pussatt.. Siis puskettava! :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaisun heeeei, pussattava on just hyvä ;)

   Poista
 9. Ihana kujerteleva Elli ♥ Onpa ihana, että Elli ja N on noin hyvää pataa, vaikka välillä tuleekin erimielisyyksiä ♥

  VastaaPoista
 10. Kujertelua tulee sen verran harvakseltaan, että se on sitäkin ihastuttavampaa kuullla :)

  Nämä kaksi on kyllä sellainen pariskunta, että vaikka välillä uhotaan ja pillitellään niin kohta jo ne löytyy jostain kasasta ja kylpylähommat on meneillään ♥

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)