sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Zoolove-Zooplus-LoveLove : Zooplus löytöeläinten asialla

Me vaan tultiin kertomaan, että jos olet tilaamassa Zooplussalta kissoille juttui niin kuin mässyi ja ruokaa ja leluja ja sellaisia niin ostapa mukaan ainakin yksi paketti näitä:

Monelta ruoka?
Ostamalla näitä ruokia, Zooplus antaa 10 prossaa eläinsuojeluun ja tällä hetkellä se on Rekku Rescue. Tässä Rekkujen blogissa summista vähän päivitystä.

Söisin ! Heti ! Paljon!
Sit kandee muistaa, että Zooplussaan klikkautuu sisään jokun eläinsuojeluyhdistyksen sivuilla olevan  linkin kautta, jolloin taas rapsahtaa rahhoo niiden tilille kodittomille:

Rekku Rescue
Kisu Ry.

Onko muuten muilla eläinsuojeluyhdistyksillä diili Zooplussan kanssa? Jos on tietoa niin mulle saa ilmoittaa ja lisään sen linkin tohon :)

Ostoksille siitä, hus !


16 kommenttia:

 1. Näyttääpä aikas hyvälle sapuskalle! Pitääpä muistaa tämä, jos tulee tarve tilata jotain Zooplussalta, niin voisi samalla tilata näitä hätävaraksi/herkkuruuaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tykätään kovasti, ensin mulitcatit kitusiin ja sitten pedot ruuan kimppuun :)

   Poista
 2. Aika hyvin siellä on jo Rekku Rescuelle keräilty! Pitääpä seuraavaan pakettiin taas muistaa ottaa jotain noita tuotteita mukaan niin saa samalla tehtyä vähän hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva nähdä, että oikeasti sitä rahaa kertyykin. Helpoksi on tehty auttaminen, ainakin tälläiselle vakioasiakkalle jolla on taipmusta ostella ostamisen ilosta ;)

   Poista
 3. Aika kivoja ruokia, harmi ettei täällä voida syödä moisia :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta silti voitte auttaa, kun menette ostoksille noiden eläinsuojeluyhdistysten sivujen kautta ;)

   Poista
 4. Hmmh, just tilasin Zooplussalta taas tavaraa, ja silmäilin jo siellä linkkilistassa tuota ZooLovee, aattelin et pitää muistaa tilata. Muistinko? No en.
  Ja pitää muistaa myös Pesulla ehdottaa tuota diiliä Zooplussan kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnustan kanssa unohtaneeni parilla kertaa, viimeksi VIHDOINKIN tein sen ensimmäisenä tilauksena ;) Nykyään sentään muistan mennä ostoksille Rekkujen tai Kisun linkkien kautta lähes joka kerta, se on jo aika hyvä savutus näinkin huonomuistiselta tädiltä ;D

   Teitä mä ajattelinkin, että ei näytä Pesulla vielä olevan yhteistyödiiliä. Toivotan onnea sen saamiseen mitä pikimmiten !

   Poista
 5. Tuohan on jo tuntuva summa! Pitääpäs vähän tarkemmin katsoa jos tuollainen ruoka sopisi Figolle. Josko vaikka kokeilisi Zooplussaa, se kun on meille vallan kokeilematon putiikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilolla luin rekkujen blogia, todellakin summa on todella iso ja se vaan kasvaa :)
   Mutta kuinka ihmeessä olette pystyneet välttelemään Zooplussaa :O ? Tehän olette aivan urbaania legendaa sen tiimoita :D

   Poista
 6. Kiitos jakamisesta! :) Zooplus on myös meillä jo ennen yhteistyötä Rekku Rescuen kanssa ihan se ykköskauppa, ei voi kuin suositella. Kun vaan aina muistaa klikata sen Rekku Rescuen linkin kautta ostoksille niin kaikki hyvin. Lisäksi itse käytän aina ne pisteet palkkiokaupassa siten että lahjoitan ne tuotteet suoraan Rekuille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. My pleasure, mulla oli jo aikeissa tehdä tämä juttu ja sitten Rekkujen blogiin tuli kuin tilauksesta päivitys ;)

   Toi olikin tosi hyvä idis toi palkkiokaupan tuotteiden lahjoitus suoraan eteenpäin !

   Poista
 7. Tuo oli kyllä tosi ihana hoksata zooplussan sivuilla, hyväntekeväisyyttä JA laadukasta vaihtelua ruokavalioon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja miten helpoksi on tehty auttaminen ;)

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)