lauantai 15. maaliskuuta 2014

11+11+11-11-11 = 11

Me saatiin ihanalta Onnilta  tämä 11-haaste. Nämä on aina vaan niin kivoja, kiitos !

 Tähän samaiseen ollaan vastattu viime vuonna ja ne meidän salaiset 11 asiaa voi lukea tästä.

Ja nyt mennään suoraan asiaan ja Onnin 11 kysymykseen ja tällä kertaa vastaajana herra Nilsson.
1. Oletko tyytyväinen henkilökuntasi palveluun?

Aamuisin en todellakaan!!  Olen pakotettu sisustamaan useammassa huoneessa joka aamu saadakseni ihmisiin liikettä, joka johtaa lopulta aamiaiseen. Muuten ne vaan makoilisi pitkälle päivään ja me näännyttäisiin nälkään. Muilta ei tarvitse tätä muuten  kysyä, nekin vaan makaa ja odottaa kiltisti - meikä joutuu tekemään kaikki duunit aamulla. Ei ihan REILUU hei!

2. Mikä sinua ihastuttaa ihmisissä? Entä vihastuttaa? 

Niiden päällä on tosi lämmintä makoilla. Ja sitten kun makaa niiden päällä niin ne on ihan sössössössön eikä ne tajua, että just siksihän mä siihen alkujaankin laskeuduin. Kuka hei vetelee naruista, kysyn vaan!
Toi aamutottelemattomuus pistää ärsyttämään. Ja nuori aikuinen on alkanut heittää muo huoneestaan ulos kun mä sisustan. No mä meen sitten rämpyttämään täti-ihmisen valokuvakirjaa hyllyssä.

3.Mikä on nolointa, mitä sinulle on tapahtunut? 

Nada. Nil. Noooo-thing!
Mä olen ehkä maailman komein, näppärin, ihanin ja ketterin kissa ikinä ja jos mä vaikka sanotaan "tipahdan", mä teen sen kyllä aina ihan tarkoituksella. Muo voisi kutsuu vaikka kissamaailman Chuck Norrikseksi. Vaikka se ihmisChuck ei ole edes yhtä viilee kun mä.


4.Mieluisin nukkumapaikkasi? 

Kuulostaa ehkä vähän lällyltä, mutta ton Ellin vieressä. 
 Mä tosin sitten rääkkään sitä ihan kunnolla leikeissä, ettei se nyt mene luulemaan että se olisi jotenkin spessu muikkis. Kuulisitte miten se leidi rääkyy apua kuin pieni ihmisvauva! Joskus toi täti-ihminen napaa mut kiinni ja jauhaa jotain ihan soopaa: "anna sen ellin nyt olla ja rauhoitu ja nyt loppuu toi ellin kiusaaminen". Ehkä loppuu ehkä ei . Mä toimin fiiliksen pohjalta ENKÄ kenenkään ihmisen käskystä.


5. Oletko tarkka kissanhiekan siisteydestä vai asioitko peräti ulkona? 

Meikä on aika iisi noissa vessahommissa, sihtaan vähän kaikkialle joten ei se mitään vaikka siellä jotain sotkuja olisi. Me kaikki muuten ollaan helppoja tässä asiassa.


6.Mikä on päivän paras hetki? 

Niitä on kaksi: aamiainen ja illallinen. Ja hei, illallisen  jälkkäriksi on aina  raksunheittoa suoraan mun suuhun, se  on ihan parasta !


7. Syötkö mieluummin lihaa vai kalaa? Antaako henkilökuntasi sinulle vapaaehtoisesti kinkkua leivältään vai pitääkö sinun siepata se itse? 

Meille kerran yritettiin syöttää jotain kokonaista silakkaa - jooeikiitos ! Tämä mies syö vaan kissojen luontaisia saaliita eli possun, hevosta ja sellaisia.  Mitään noita ihmisten leivän päällisiä ei meillä kyllä anneta meille, ite pitää hoitaa jos tahtoo jotain vähän vaihtelua. 

 Paitsi sitten kun granny tai Hellu tulee kylään niin ne tuo yleensä jotain maksamakkaraa tai ylikypsää lammasta meille ja vain meille ! Mutta tätä ei sovi kertoa täti-ihmiselle kun se on vähän nihilisti meidän ruokavalion kanssa.


8.Viihdytkö paremmin sisällä vai ulkona? 

Rappukäytävä on ihan kiva mesta. Musta tuntuu että mä sain kyllikseni ulkojutusta silloin pentuna kun mä elin yksin siellä Virossa.
 

9. Oletko luonteeltasi säyseä vai temperamenttinen? 

Aika säyseä oon oikeasti, mutta joskus ton Ellin kanssa polttaa hermo kiinni kun se ei tajua että nyt leikitään miten MÄ tahdon.  Lääkkeetkin mä otan tosi kiltisti ja musta on kyllä tosi kiva vähän herkistelläkin noiden ihmisten kanssa. Heitän hellyyspörhöt, tiijättekste?
10.Mitä teet, kun henkilökuntasi ei ole kotona? 

Söisin, jos ne jättäisi ruokaa mut ei. Ne on julmia.
Sisustaakaan ei oikein kannata, kun ei ole yleisöä.
Joskus meillä on ralleja mutta eniten me kaikki nukutaan päivällä ja aloitetaan rallit heti kun täti-ihminen tulee töistä. Se nimittäin tietää RUOKAA ja siksi me vähän riehaannutaan. 11.Vastasitko kaikkiin kysymyksiin rehellisesti?

Aina rehellinen. Meitsin motto. 

Aikapulan vuoksi emme laita haastetta eteenpäin, mutta sen saa poimia tästä halutessaan.


16 kommenttia:

 1. Hei Nilsson tiiäkkö mitä! Mua on alettu heittää TYYNYLLÄ aamuisin, jos rupean sisustamaan vääriä paikkoja. Kun ihminen perustelee, että "jos mää nousen sitä kieltämään tai komennan äänellä, niin se tulkitsee, että olen hereillä ja sai tahtonsa läpi. Tyyny ei siihen ikinä osu, eikä satuta vaikka osuiskin, mutta asia selvenee." Minkälaista touhua tuo on? ~Friede

  Niin ja meillä Friede huutaa niinkuin Ellikin. Aivan kauhee ääni lähtee! Sitten ihminen ilmoittaa ensin, että "nyt loppuu se!" ja sitten se moittii Friedeä, ettei saa huutaa kun ei ole hätä, ja mua, ettei mun saisi huudattaa Friedeä. No jos mää vähän persuuksista näykin tai pääsen painissa voitolle, niin minkä mää sille voin, että tuo huutaa kuin henkeä vietäis? Sitä paitsi ei noi kuitenkaan sitä ikinä tarkota, mun synnyinkodissa oli sellainen Hellu, joka kanssa piti samanlaista meteliä. Ei sekään ikinä tosissaan ollut, kunhan huusi. Miksi tytöt huutaa niin paljon? ~Figo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei juma, toihan on julmaa Friede, tosi julmaa. Meikä symppää suo ihan täysillä, mä onneksi olen jymäyttänyt noita laittamaan meidän tyynyt kirjahyllyyn ! Meikä ei saa tyynystä ja tyypit tanssii meikäläisen tassun mukaan!

   Figo, sä oot nyt kyllä asian ytimessä! Kauhee rääkyminen kun vähän vaan leikitään ! Siksihän se mun hermo meneekin, kun mä leikin ja yksi vaan huutaa! NIIIIIIIIN ärsyttävää. NAISET! t. Nilsson

   Poista
  2. Hei meilläkin sataa välillä tyynyjä :)

   Poista
  3. On se kumma ettei kissat saa olla rauhassa tekemässä tärkeitä hommia !

   Poista
 2. Sä Nilsson olet niin ylisuloinen ♥♥♥. Tuosta kuvasta, jossa nukutte Ellun kanssa tuli mieleen sellainen nimitys kuin Ellun kana, hih ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tosi vaatimaton mutta kiitti hei - mä tiedän että meikä on oikea herkkupaketti ;) Täti-ihminenkin meille aina huutelee tota ellun kanoja, mikä teissä ihmisissä on vialla? Ei kissasta saa kanaa. Aina pitää olla opettamassa teitä ....
   T. Nilsson

   Poista
 3. Kiitos hauskoista vastauksista, Nilsson! Jaahas, että semmosta ruokavaliota teillä pidetään! Varmaan se on hyvä juttu, mutta minä en kyllä kestäisi, jos minun pitäisi olla ilman kinkkua!

  Ihanaa, että sinut pelastettiin sieltä Viron kaduilta omaan ihanaan kotiin, jossa on vielä noita kissakavereitakin monta! :)

  -Onni-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva vastata, mä tyykkään kun jutellaan musta ja mulle ;)

   Siellä kadulla oli kyllä tosi tylsää. Nälkä oli kokoajan eikä ollut kotia - onneksi mut todellakin löydettiin ja pääsin toooosi hyvään hoitoon ennenkuin muutin kotiin. Siellä hoitopaikassakin MÄ olin pomo ja määräsin menon...

   t. Nilsson

   Poista
 4. Nilsson, oot niin söpö että sulle pitäis antaa nenäpiippi, nenupusu ja päristyspusu, kaikki joo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna tulla vaan, mä oon aika tottunut tollaseenkin palvontaan ;)

   T. Nisu

   Poista
  2. Piip! PUSSSS! PÄR-PÄR! Ja uusi kierros: Piip! PUSSSS! PÄR-PÄR!

   Poista
  3. Tää mun elämä on just niin tätä ♥

   Poista
 5. Nilsson ♥ Hyvä kun sä löysit sieltä Tallinnan kaduilta kotiin. Ei oltais muuten tiedetty sun sisustuskyvyistäkään mitään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissatädit on niin ihania, kun ne lähettelee mulle vaan sydämiä ♥

   Yhdenkään kissan ei pitäisi joutuu asumaan kaduilla vaan jokaisella pitäisi todellakin olla kämppä mitä sisustaa! Meikä on tässä vähän pohtinut yhtä uutta sisustuskohdettä täällä mun kämpillä saas nähdä alkaako visiot lenteleen...
   T. Nisuri Suurenmoinen

   Poista
 6. Voi herra Nilsson, suuri sisustaja ♥ Meillä tytöt tirskuu "pikkusen" sun tipahtelulles.. sattuuhan sitä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut mähän oonkin vähän tällainen naisten naurattaja ;)

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)