lauantai 10. elokuuta 2013

Sota !

Nyt riitti.

Lempeitä irtokarvoja palloina ja uunituoreena kissoista harjattuna
Nimittäin noista neljästä lähtee karvaa niin  t o l k u t t o m a s t i , että me hukutaan niihin. Silitellessä pöllähtää sellainen kissan kokoinen irtokarvapilvi ilmaan ja siitä ne leviää kaikkialle. Lisäksi Madame Mimmi potee hilseongelmaa.

Aika ottaa biologiset aseet käyttöön.

Irtokarvan vihollinen?

Strategiana biotiinikuuri joka_ikiselle_katille. Lisäksi multicattia muutaman kerran viikossa. Harjausta jokaiselle. Jopa Ellille, joka itkee pillitää koko minuutin tapahtuman läpi. Eforinia suoraan kurkkuun kanssa sitten muutaman kerran viikossa. Toimenpiteet vaativat kissan metsästystä ja pillerin pakotusta suoraan kitaan.

Jännityksellä jään seuraamaan, kuka voittaa. Karvat eli kissat vaiko minä.

Perästä kuuluu...20 kommenttia:

 1. Mä harjaan johtajan eli päätoimittajan vain kerran viikossa. KYLLÄ lähtee karvaa silloin, mutta ei sitä muuten pölähtele, en oo ainakaan huomannut. No, neljän kissan karvat on vähän eri asia, siinä voi tulla pillerikin mieleen :-)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Mä olen vähän huono harjaamaan, kun kaverit ei siitä oikein välitä niin "enmäsitväkisin". No, nyt sitten väkisin tehdään useampaa harjoitetta ;) Meillä on sellainen furminator-kopio, sillä mä vetelin tänään kahdesta kissasta ton karvapilven tohon kuvaan pikaisesti. Ja sitten normaalilla harjalla vielä jämät...

   Poista
 3. Onnea karvasotaan! Meillä noista lähtee kyllä karvaa, mutta just nyt ei ihan tolkuttomasti. Ja olen kyllä kanssa aika huono harjaamaan, kun ei nuo siitä tykkää oikein.

  Meniskö osa pillereistä murskattuna ruokaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuusentak! Yllättävän hyvin on tämä pilsuprojekti lähtenyt käyntiin tai sitten mulla on tekniikka parantunut. Tai siis antavat mun ottaa itsensä kiinni helpolla, ovat päättäneet niellä tabut kiltisti ja antavat mun luulla, että mussa on taitoa...

   Poista
 4. OMG! Kovat aseet on otettava käyttöön, ei tuosta muuten hyvä seuraa! Tai sitten ronskimpi käsittely? Minä harjaan Myrskyä reippain ottein, kissa ei ole siitä moksiskaan. Ehkä jopa tykkää(?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Harjusta tiedossa kerran viikossa, otteet kovenevat ja minähän saan noi katit kehräämään siinä käsittelyssä ;) Toivottavasti.

   Poista
 5. Olen itse joskus yhtä karvainen kuin kissat. Kissa-allergikkojen kannattaa kiertää minut kaukaa : ) Onnea yritykseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama. Lemivärini vaatteissa on muuten musta...

   Ja kiitos :)

   Poista
 6. Komeaa karvaa! Noistahan voisi jo ehkä kutoa kaulaliinan :)

  VastaaPoista
 7. Meillä kisailusta varsinkin kissojen karvatupot ympäriinsä. Miten annat nuo vitamiinit? Ihan suorilta kitaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaanottoni ;) Pilsut menee suoraan kitaan: kissa pöydälle, suu auki ja sormella pilleri syvälle kurkkuun. Toimii ainakin vielä toistaiseksi.

   Poista
 8. Karvat voittaa, mutta onnea sotaan, aina sitä jonkin taistelun voi voittaakin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en ymmärrä kissan fysiologiaa, juuri kun ehdin ihastella miten eteisen matot on karvattomia ja lähdin käväisemään kaupassa, takaisin tullessani matto oli taas kuvioitu hunajanvärisillä karvasutturoilla. Oikea performanssi oli pidetty

   Poista
  2. Karvat voittaa. Niin se vaan on.

   Olisi ollut kiva olla näkemässä teidän maton karvoittaminen :D

   Poista
 9. Voin vain kuvitella taistelunne! Täällä kissa kyllä rakastaa harjaamista, mutta kun neiti on puoliksi metsäkissa, niin se karvan määrä on ihan jumalaton varsinkin syksyllä ja keväällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua! Teillä saa sitten harjata monta kertaa viikossa varmaan? Meillä pitäisi harjata, mutta kuten todettu - kunneeiniinsiitätykkää. Ihan oa syy, siis ;)

   Poista
 10. Meillä käydään samanlaista sotaa, mutta koirien karvoja vastaan. Kahdesta pk colliesta lähtee ihan hyvä määrä karvaa. Katsotaan, miten käy tuon meidän ragdoll-pojan kanssa kun sillä ekan kerran tulee karvanlähtö. Kaikki onneksi tykkää harjaamisesta, kissat pörrää selkä kippurassa jaloissa kun niitä harjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harjaaminen olisi musta niin kiva yhteinen juttu noiden kanssa, mutta ainoastaan Börje on alkanut sietämään isososti sitä ja heittelee voltteja samalla kunharkaan. Vaikeuttaa toimintoa jonkun verran.... ;) Toivomme teillä karvanlähdötöntä kissakansalaista, uskoisin että koirien karvojen kanssa pitää itsensä ihan tarpeeksi kiireisenä ;)

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)