keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Elämä on douppii

Täti-ihminen on sijoittanut omaisuuden kissojen viihdytykseen. Ne vaan ei viihdy teollisten lelujen keskellä paitsi jos se on se tipun siipien ääniä päästelevä sulkakeppi. Niitä on aina varastossa kaapissa, mutta kun ne tapetaan heti niin niitä säästellään ja yritetään saada killit leikkimään muillakin jutskilla. Mutkun ei sit kelpaa niin ei kelpaa. Eikun kelpaahan vielä yksi juttu: käytetty pilli. Mutta se ei taida ihan olla kissojen leluhyllyltä.

Kattipuoti kasvattaa omat doupit ja lelut tehdään käsityönä. Jos nää ei kelpaa niin sitten saavat leikkiä pölypalloilla ja niillä perhanan pilleillä tästä eteenpäin.

Beibe, sä oot paras pötkö evöh, anna mä haistan.....
Toistaiseksi kyseinen potkutin on kuolattu mm. Ellin toimesta ja Madame Mimmi löysi siitä kanssa uuden rakkauden. Pötkössä on todella hyvät doupit.

Lets halataan, pötkö !
Huumaantuneita kissoja on siis tavattu huudeilla ja pötkö on saanut sellasia takapotkuja ettei tottakaan. Douppi siis toimii, kissat diggaa ja täti-ihminen on aika iloinen. Elämä on douppii !

Trippaillen
Kyllä ne voi vielä joskus saada uusia leluja, mutta tavallisesta kaupasta niitä ei kyllä enää osteta.

16 kommenttia:

  1. ai tommonen kauppa, pitää pistää mieleen. meil ei kongit pitkin ole juhlineet, oiko noi parempii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisi olla vain hetken huumaa meillä. No, pannaan piiloon vähäksi aikaa josko silloin olisi kavereilla fiilarit taas kohdillaan ja pötköä pitää halailla.

      Poista
  2. Mimmi the Gueen on ihastuttava kyseisen lelutyypin mannekiiniksi, hän vaan on

    VastaaPoista
  3. Ohoh! Jopas oli trippi!

    Huomioimme myös Mimmin tassut. Ne on pörröiset ja ihanat, näyttää olevan karvaa varpaiden väleissäkin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tassuista joo löytyy pitkää varvaskarvaa ja eri värisiä anturoita ♥ Taassut, jotka ansaitsevat ihan oman bloggauksen kunhan saadaan kameraan sopivia kuvia ;)

      Poista
  4. Tuon puodin tarjonta kuulostaa hyvältä. Ja Mimmi näyttää hyvältä♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin jossain vaiheessa tilata sieltä tilaustyönä pesän. Eritoten ihastunut olen puodin huokeisiin hintoihin ja laadukkaaseen suomalaiseen käsityöhön.

      Mun äiti kutsuu Mimmiä edelleen minimissiksi, kun se tollainen kaunotar on. Vaikkei enää mini. ♥

      Poista
  5. Oijoi, tuntuu näköjään ihan takavarpaissa asti :) Täytyypä tilata tuolta valeriaanaleluja, se on meidän neidin douppi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erittäin kokonaisvaltainen trippi, kyllä :)

      Valeriaanaa tullaan meilläkin testaamaan, kissanminttu kun toimii noille vain hetkellisesti.

      Poista
  6. On kyllä mahdottoman hyvän tuntuinen lelu! Kelpaahan se teillä kaikille, eikö?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään noista kankaista, meillä on toinenkin pötkö joka on valkoisella pohjalla olevia isoja punaisia hummereita eli kissoille kunnon potkutin joka näyttää täti-ihmisen silmään kivalta ;)

      Kaikki on niitä kyllä lätkinyt, mutta Mimmi ja Elli innostui eniten. Tarjoilemme niitä edelleen kaikille, josko noi pojjaatkin vähän reihaantuisi.

      Poista
  7. Voi miten onnellinen ilme! Hyvää kamaa, kertakaikkiaan :D
    Meillä Viiru nauttii kaikista hiiren muotoisista leluista, mutta esimerkiksi kissanmintusta se ei ymmärrä yhtään mitään. Herkkupuolella maitonappeja ei tajunnut ollenkaan, murensi pari palasiksi eikä edes syönyt. Että mistä toinen tykkää, niin toinen ei vaan ymmärrä mitään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti parhaat doupit tähän menessä ;)

      Noikaan ei muuten pentuina innostunut kissanmintusta ollenkaan, nyt vasta on kiinnostusta alkanut olemaan. Poikkeuksena tietty Herra Nilsson, joka on pentu ja tehnyt jo tuttavuutta doupin kanssa.

      Poista
  8. Hyvä muistutus!! Mie en o saanu mun douppii ku yhden ainoan kerran.. hmm, pitääpä alkaa ruinaamaan uutta kertaa!! Kiitos vinkistä!!
    -Blackie Kahden Naisen Loukusta-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blackie, pitäähän sun saada välillä vähän omaa aikaa vauvvojen hoidosta ja pieni trippi on siihen kyllä aivan paras ;)

      Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)